Rimba Tepelklemmen met Leidsel

04-08-2023

Ik heb een beetje een haat-liefdesverhouding met tepelklemmen. Maar tepelklemmen met een leash (of leidsel of leiband) er aan, dat sprak toch wel tot mijn verbeelding. Ik kreeg deze Rimba Tepelklemmen met Leidsel van Loveware.

Specs

Materiaal: nikkelvrij metaal en leer
Verkoopprijs: 32,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Ja, ik ben enthousiast!

Mijn eerste indruk van de Rimba Tepelklemmen met Leidsel

De rimba tepelklemmen met leidsel in mijn hand. De rimba tepelklemmen met leidsel naast een lipstick.

Ik kreeg de Rimba Tepelklemmen met Leidsel zonder verpakking, maar ze zaten wel echt heel leuk ingepakt in een kadopapiertje met strikje! Dat is wel de beste verpakking als je ’t mij vraagt!

Het handvat van de leash is gemaakt van leer en ziet er netjes uit. Het is niet gestikt, maar dat is ook niet nodig. Het heeft ook niet zo’n sterke leergeur. De ketting heeft stevige schakels, maar niet van die hele dikke zware. Wat ook maar beter is ook, denk ik, aan gezien dit gewicht anders ook aan de klemmen zou hangen.

Aan het einde van de ketting zit een ring, met daaraan nog twee kleine stukjes ketting met aan het uiteinde elk een klemmetje. De klemmetjes zijn rond en klemmen stevig, maar niet heel pijnlijk. De druk wordt goed verdeeld door het oppervlak. De klemmetjes zijn voorzien van een zwart stukje rubber (denk ik) met een beetje reliëf er in. Net genoeg om goed te blijven zitten, maar niet genoeg om een pijnlijke afdruk achter te laten.

De test van de Rimba Tepelklemmen met Leidsel

Het klemmetje in mijn hand, het klemmetie is nog dicht, je ziet de hoek van het deel waar je moet drukken. Een klemmetje opengeknepen in mijn hand. Je ziet hoe het rare hoekje in mijn vinger drukt.

Soms als ik dan in zo’n leuke webshop als die van Loveware zit te kijken, dan zie ik allerlei leuke dingetjes. Zoals deze tepelklemmen met leash. Mijn fantasie gaat daar wel van aan en dan zie ik allerlei leuke, spannnende scenario’s voor me. Helemaal heet, helemaal leuk. Maar als het dan zo ver is om te gaan testen, vraag ik me in de eerste instantie toch wel eens af: wáárom vond ik dit ook alweer een goed idee?

Dan ineens weet ik weer dat ik tepelklemmen eigenlijk altijd te pijnlijk vind. Dan bedenk ik me dat het wel heftig is om aangelijnd te worden door tepelklemmen. Het is dan toch even een drempel die ik over moet. Maar gelukkig had ik een hele leuke Date en die hielp mij zo, hups, de drempel over. En voor ik het wist, had ik de klemmen al op mijn tepels zitten en leidde hij mij de kamer rond. En toen bleek dat het eigenlijk net zo tof was als in mijn fantasie.

Zelfs voor iemand die tepelklemmen dus niet zo goed kan verdragen, zijn deze klemmetjes best te doen. De druk wordt echt goed verspreid en ze klemmen stevig, maar niet te hard. Eigenlijk voelen ze zelfs best lekker, maar dat vind ik zelf ook nog een beetje moeilijk te geloven. Maar het gevoel was best wel stimulerend en opwindend. Het deed ook wel een beetje pijn, maar dat was niet overheersend.

Het gevoel dat iemand je aangelijnd meeneemt is normaal al heel heftig, als die leash vast zit aan een halsband. Maar wanneer die leash vastzit aan tepelklemmen, is het nog heftiger. Ik was wel meer gemotiveerd om netjes mee te lopen, want ik wilde niet dat het aan mijn tepels zou gaan trekken. Maar ook gewoon het gevoel in mijn hoofd was echt meer intens. Ik speel graag met vernedering in een BDSM-spel, en dat lukte met deze klemmetjes wel heel goed. Je zou ze ook nog aan je vulvalippen kunnen klemmen, als je nog een stapje verder wil gaan.

Ik ben eigenlijk heel tevreden met hoe deze Rimba Tepelklemmen met Leidsel werken. Alleen is het wat onhandig dat het deel waarmee je de klem opendrukt zo raar gebogen is. Hierdoor is het moeilijker om de klemmen open te drukken. Als de hoek niet zo scherp was geweest, was dit veel makkelijker geweest. Misschien dat het met een tangetje wel een beetje terug te buige is, dat ga ik zeker nog proberen!

Conclusie

Mijn hand in het handvat van de leiband van de rimba tepelklemmen met leidsel. Close-up van een klemmetje van de rimba tepelklemmen met leidsel.

Deze Rimba Tepelklemmen met Leidsel zijn echt heel leuk! Ze klemmen stevig, maar niet heel pijnlijk. Ze blijven heel goed zitten. In een BDSM-spel is het heel spannend om aangelijnd te zijn aan tepelklemmen. Zeker als je graag met vernedering speelt, zijn deze klemmen echt een aanrader!

Je kan de Rimba Tepelklemmen met Leidsel hier bestellen bij Loveware voor 32,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.