Rimba Tepelklemmen met Hendeltje – review

15-02-2021

Tepelklemmen, love β€˜em or hate β€˜em. Of een beetje van allebei, want ik heb denk ik een beetje een haat-liefde verhouding met tepelklemmen. Maar ik vind het toch vooral ook wel spannend. Van de jarige Euphoria (check hun winacties deze maand vanwege hun vijfjarig jubileum!!) kreeg ik deze Rimba Tepelklemmen met Hendeltje.

Specs

Materiaal: Metaal, nikkelvrij
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: De klemmen zijn in drie standen te klemmen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 29,90 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Het idee is leuk, de uitvoering niet zo.

Verpakking en de inhoud

De verpakking van de rimba tepelklemmen met hendeltje. Een plastic doosje met een wit papiertje er in met een foto van een naakte mevrouw. Er boven staat de naam rimba. De achterkant van de verpakking van de rimba tepelklemmen met hendeltje

Ja, wat zal ik er van zeggen. Ik hoop gewoon elke keer dat Rimba iets aan z’n verpakkingen doet. Want zo’n blote mevrouw op je verpakking, dat kan eigenlijk sinds het begin van deze eeuw al niet meer. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Maar dit is er geen. Het is verder zo’n simpel plastic blisterverpakkinkje. Met wat algemene informatie op de achterkant. Snel weggooien, zou ik zeggen.

Mijn eerste indruk van de Rimba tepelklemmen met hendeltje

De klemmen met daar tussen een lipstick. De lipstick is even lang als de klemmen. Close-up van de zwarte nopjes die tegen je tepel klemmen.

Ik vind tepelklemmen altijd wel een beetje eng-ig. Er zijn best klemmen die er een beetje schattig uit zien. Als ze niet te klein zijn en er misschien een schattig belletje aanhangt of een andere versiering. Ik had ooit roze klemmetjes met plastic glittervlindertjes er aan. Die waren echt cute. Maar meestal zorgen tepelklemmen toch wel al een beetje voor zo’n rilling langs m’n ruggengraat. Het idee dat die dingen straks op mijn tepels zitten, brr! En tegelijkertijd vind ik het ook best spannend. Anders zou ik er niet eens aan beginnen.

De Rimba tepeklemmen met hendeltje (wat een niet geile naam is dit ook echt) zien er voor mij wel extra indrukwekkend uit. Ik vind ze best groot. Ze lijken een beetje industrieel. En gemeen. Vooral gemeen. Ze hebben een hele andere vorm dan andere tepelklemmen die ik ken en gebruikt heb.

Zelf vind ik het altijd fijn als er een kettinkje tussen tepelklemmen zit. Alleen al om de praktische reden dat je ze dan altijd bij elkaar hebt. Maar ik vind het ook gewoon sexy staan. Met een kettinkje er tussen voelt het allemaal nog net wat echter en spannender. Nergens op gebaseerd, maar zo werkt dat soms nu eenmaal met gevoel.

Hoe werken de Rimba tepeklemmen met hendeltje?

De rimba tepelklemmen met hendeltje in mijn hand. Ze staan een beetje open. Het hendeltje wijst negentig graden omhoog. De rimba tepelklemmen met hendeltje in mijn hand. Ze staan allebei in de strakste stand en je ziet dat de ene klem meer open staat dan de andere.

Ja, je verwacht het niet, maar je moet dus aan het hendeltje trekken en dan gaan de klemmen dicht. Of steeds dichter eigenlijk. Er lijken verschillende punten te zijn waarop het hendeltje blijft hangen en de klem dan dus ook op dat standje. Er lijken vier standjes te zijn, misschien vijf. Maar die vijfde blijft niet helemaal lekker hangen. Wanneer het hendeltje naar voren wijst, staan de klemmen zo ver open als kan.

Ik vind dat zelf niet heel erg ver en ik vond het zelf best lastig om mijn tepel daar tussen te krijgen. Het gaat makkelijker wanneer iemand anders dat voor je doet. Wanneer het hendeltje helemaal naar achteren wijst, zitten de klemmen bijna helemaal dicht. Je kan het hendeltje dan nog iets naar beneden drukken, maar dat blijft bij de ene klem beter zitten dan bij de andere klem.

Het is ook zo dat de klemmen ongelijk zijn. Ik heb geen idee of dat net even een toevallige flaw in mijn setje is, of dat dat vaker voorkomt. De ene klem is zo goed als helemaal dicht als het hendeltje naar achteren wijst, terwijl bij de andere klem dan toch nog best wel een klein stukje open staat.

De test van de Rimba tepeklemmen met hendeltje

Ik heb het kettinkje van de rimba tepelklemmen met hendeltje vast. De rimba tepelklemmen met hendeltje op mijn hand, het stukje tussen mijn duim en wijsvinger.

Als ik nieuwe tepelklemmen binnen krijg, test ik ze altijd eerst even op het stukje tussen mijn duim en wijsvinger. Dat is niet te dik en wel flexibel en je kan daar goed voelen hoe strak of pijnlijk klemmen zullen zijn. Dus, met deze Rimba tepeklemmen met hendeltje deed ik dat natuurlijk ook. Ik had precies de strakke klem te pakken en toen ik het hendeltje helemaal naar voren had gebogen, ja, ik kan het niet echt subtieler brengen, maar toen schrok ik me toch wel de tering. Dit deed serieus pijn. Op mijn hand al. Ik wilde op dat moment eigenlijk even niet weten hoe deze klemmen op mijn tepels zouden voelen.

Maar ja, het leven van een sekstoytester gaat niet altijd over rozen. Deze klemmen moesten toch getest worden. Ik dacht dat wanneer ik het zelf zou doen, ze zelf op mijn eigen tepels zou zetten, dat ik dan tenminste nog de controle had over wanneer ik ze er weer af zou halen (héél snel!). Ik moest echt enorm veel moed verzamelen. Juist omdat de klemmen ook niet zo ver open gingen, vond ik het super lastig om mijn tepel goed tussen de zwarte nopjes van de klem te krijgen. En mijn tepels zijn echt niet zo groot, hoor. Maar ze steken ook maar een heel klein beetje uit. Ik wilde de klemmen sowieso niet precies op de puntjes van mijn tepels, want dat is met geen enkele klem te doen.

Het was dus erg lastig, en toen mijn tepel eindelijk tussen de zwarte stukjes van de klem had en aan het hendeltje begon te trekken, durfde ik eigenlijk al niet meer. Kansloos! De pijn die ik in mijn hand had gevoeld, had teveel indruk gemaakt. Ik kon het gewoon niet om deze klem nu zelf op mijn tepel te zetten. Zeker omdat het hendeltje niet heel makkelijk werkt in je eentje. Ik was echt bang dat ik ze niet snel genoeg open zou krijgen als dat nodig zou zijn. En dΓ‘t het nodig ging zijn, wist ik eigenlijk wel zeker.

Test-hulp

Een tepelklem in mijn hand, ik hou 'm voor een kommetje waar een tepel op zit. De tepelklem voor de achterkant van het doosje. Je ziet een gele waarschuwing met de tekst 'use at own risk'

 

Gelukkig kende ik nog wel iemand die er iets minder moeite mee heeft om mij pijn te doen. Als je into BDSM bent en een beetje in de BDSM-scene zit, heb je denk ik altijd wel mensen om je heen die het leuk vinden om je pijn te doen. Als je zelf ook misschien toch wel van pijn houdt, dan. Consent is natuurlijk altijd belangrijk! Maar goed, ik had dus iemand die deze klemmen best wel op mij wilde testen. En ik moet zeggen, ik was behoorlijk gespannen. Zeker omdat ik op het moment suprΓͺme nogal vast stond en er dus zelf niet zo heel veel aan kon doen. Maar tot mijn grote verbazing viel het allemaal heel erg mee!

Nu was het wel zo dat de klemmen niet helemaal dicht gezet werden. Bij de ene klem voelde het op deze manier best wel lekker. Niet echt pijnlijk, maar wel stimulerend. De andere klem zit op dit punt minder dicht en die bleef dus niet lekker zitten. Het was heel raar, dat die ene kant dus best wel lekker voelde en er kon daar zelfs aan het kettinkje van de klem getrokken worden, terwijl die andere dus bij elke onverwachte beweging er gewoon vanaf viel. Het was wel een klein beetje zo’n anticlimax gevoel, omdat het wel echt storend is dat ze niet hetzelfde zijn en dus ook een totaal ander effect geven. En de klem verder dicht zetten, leek ook niet echt een optie omdat het toch wel een fijn idee was als mijn tepels niet helemaal stuk zouden gaan.

Conclusie

Ik vind het idee van deze klemmen heel tof. Ze zien er best eng en indrukwekkend uit, ik hou daarvan. Maar het feit dat ze ongelijk zijn, is wel heel onhandig. Ook vind ik zelf het hendeltje niet heel makkelijk werken. Degene die ze bij mij opzette, had geen klachten over het gebruiksgemak, behalve dat ze dus niet gelijk waren en dat er te veel verschil zit tussen de laatste twee standjes. Of net te ver open, of echt te ver dicht. Persoonlijk zou ik lekker voor een ander tepelklemsetje van Euphoria gaan, want ze hebben best veel keus.

Je kan de Rimba Tepelkemmen met Hendeltje hier bestellen bij Euphoria voor 29,90 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.