Rimba Crop met Lederen Hartje

25-08-2023

Ik hou van zweepjes! En een zweepje met een hartje, is toch helemaal te leuk. Als je er van houdt dan, want als je niet graag speelt met pijn en macht, dan vind je hier waarschijnlijk niks aan. Maar ik wel, dus ik was heel blij toen ik deze Rimba Crop met Lederen Hartje kreeg van Loveware. Vooral omdat ik benieuwd was of ‘ie net zo lief zou voelen als ‘ie er uit ziet.

Specs

Materiaal: leer
Waterproof: nee
Verkoopprijs:  29,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Ja, hij is leuk!

Mijn eerste indruk van de Rimba Crop met Lederen Hartje

Het hartje van de rimba crop met lederen hartje  in mijn hand. De rimba crop met lederen hartje  naast een lipstick.

Dit zweepje is het type paardrijzweepje. Die je gelukkig gewoon op mensen kan gebruiken. Het is een handvat met daaraan een flexibel stokje en dan een leren flapje. In dit geval is het flapje een hartje. En ik ben echt een sucker voor dat soort dingen, want het ziet er cute uit.

Juist omdat BDSM, en dan specifiek iemand slaan of geslagen worden in principe niet zo lief lijkt, vind ik het extra leuk als de toys er dan wél lief uitzien. Eigenlijk vind ik het ook gewoon wél heel lief als een BDSM-partner mij slaat, want ik vind dat heel lekker. Natuurlijk hebben wij samen afgesproken hoe we dat doen en wanneer en hoe hard en alles, dus het is allemaal met consent. Wanneer iemand zomaar op mij af zou lopen en mij zou slaan, zou ik dat natuurlijk echt niet oké vinden.

Ik kreeg dit zweepje zonder verpakking, wat voor zo’n item als dit ook helemaal prima is.

De test van de Rimba Crop met Lederen Hartje

Het handvat van de rimba crop met lederen hartje  in mijn hand. De zijkant van het hartje van de rimba crop met lederen hartje.

BDSM-toys testen is altijd extra leuk. Samen een nieuw zweepje uitproberen is de perfecte gelegenheid om lekker te gaan spelen, ik kijk daar altijd naar uit. Tenzij het een hele enge BDSM-toy is, dan iets minder. Maar dat is met zo’n hartjeszweep natuurlijk niet het geval.

Het leuke van deze Rimba Crop met Lederen Hartje vind ik dat je ‘m heel goed kan doseren. Hij is echt wel makkelijk te gebruiken. Ik denk dat zelfs mensen die nog weinig of geen ervaring met slaan hebben, hier goed mee kunnen spelen. Het is heel makkelijk om te mikken met dit zweepje, en je kan ook goed inschatten hoe hard hij aan zal komen.

Omdat het flapje wat breder is, wordt de kracht van de slag ook lekker wat verdeeld. Dat zorgt er voor dat de impact, de pijn iets meer verdeeld wordt. Ik vind dat zelf ook echt wel lekker voelen. Dit zweepje is niet zo zwaar, dus de pijn is veel meer oppervlakkig dan diep. Je hoort ook een mooie pets.

Wat ik het fijnst vind met dit zweepje, is eerst een beetje zachtjes beginnen. Als je ‘m op de billen gebruikt, gewoon lekker het hele oppervlak van de billen zachtjes slaan. Zo lekker even de billen opwarmen en als het een beetje rood begint te worden, dan wat harder slaan. Op deze manier, met zo’n opbouw van steeds wat harder, kan ik uiteindelijk ook veel meer hebben. En ik vind het leuk als het uiteindelijk wat harder gaat. Vooral omdat mijn billen daarna zo lekker nagloeien.

Ik had gehoopt dat ik ook hele mooie hartjesafdrukken op mijn billen zou krijgen, maar dat was nogal moeilijk voor elkaar te krijgen. Al moet ik zeggen dat we dat ook niet heel hard geprobeerd hebben. Ik krijg sowieso niet zo snel marks, dus om dan een goed hartje te krijgen moet je eigenlijk op niet-voorverwarmde billen in één keer heel hard slaan. Bij mij dan, hè. Sommige mensen krijgen al een afdruk als je alleen al naar ze wijst met een zweepje. Ieder lichaam is anders.

Het spelen met dit zweepje was echt heel leuk. Ik vind de pijn fijn aanvoelen. Mijn BDSM-partner vond ‘m ook lekker en makkelijk slaan.

Conclusie

De Rimba Crop met Lederen Hartje is echt een leuk zweepje! Hij ziet er heel lief uit, maar je kan er niet alleen maar lief mee slaan. Als je er hard mee slaat, doet ‘ie ook echt wel pijn. Het is makkelijk om de pijn te doseren, sowieso is dit een makkelijk zweepje om mee te slaan. Zeker een aanrader, zowel voor de beginnende als gevorderde BDSM-er.

Je kan de Rimba Crop met Lederen Hartje hier bestellen bij Loveware voor 29,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.