Vlog: Richtlijnen voor veilige sextoys

14-07-2019

Vlog: Richtlijnen voor veilige sextoys

Misschien heb je het onlangs wel in de media gezien, er komen misschien richtlijnen voor seksspeeltjes. Om te zorgen dat ze veiliger worden, want dat zijn ze momenteel lang niet altijd.

Het vinden van veilige sextoys

Wij vinden het natuurlijk super belangrijk dat seksspeeltjes veilig zijn. Eerder schreef ik al eens over materiaalkeuze bij seksspeeltjes, wat nu echt bodysafe is en Jay maakte natuurlijk de glijmiddel gids. Allemaal handige hulpmiddelen als je veilige toys en goed glijmiddel wilt aanschaffen. Je moet nu dus echt heel goed opletten en je er echt een beetje in verdiepen als je een veilige toy wilt aanschaffen. Hoe fijn zou het zijn als er gewoon internationale richtlijnen komen voor veilige sextoys, zodat dit makkelijker wordt.

De ontwikkelingen 

Jay en ik bespreken in deze vlog wat er nu gaande is en wat wij daar van vinden. Je kan de vlog bekijken door hieronder op de afbeelding te klikken.

Screenshot die naar youtube gaat waar jay en tess het gaan hebben over richtlijnen voor veilige seksspeeltjes

Ben je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Als dat nog niet het geval is, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is.

Help Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Als je een vibrator, een buttplug, glijmiddel, een kinky tool of een sexy lingerie setje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.