Rianne S Xena

20-08-2018

Sextoy review by Tess: Rianne S Xena

Sommige sextoys voelen toch een beetje speciaal. Dat heb ik altijd met de toys van Rianne S. Rianne Swierstra is een Nederlandse sextoy ontwerper en ze heeft al een heleboel toffe seksspeeljes gemaakt waarvan ik er ook al een paar heb getest. Deze keer kreeg ik van Stephanie van Willie de Rianne S Xena, een paarse duovibrator.

De verpakking van de Rianne S Xena

Rianne s xena Rianne s xena

Hoewel de verpakking natuurlijk eigenlijk niet heel belangrijk is, word ik toch altijd blij van een mooie verpakking. Het geeft gelijk een luxe gevoel en persoonlijk kan ik dan ook soms best wel meer zin krijgen om een seksspeeltje te gaan gebruiken. De verpakking van de Rianne S Xena vind ik echt super mooi. Beide kanten van de doos zijn mooi. De ene kant heeft een heel mooi printje en een afbeelding van de Xena en de andere kant is donkerpaars, met de vorm van de Xena in het goud. So shiny, I like it! De kleuren van de verpakking passen ook echt mooi bij de inhoud. In de verpakking vind je natuurlijk de Xena zelf, een oplaadkabeltje, een armbandje, de gebruiksaanwijzing en een garantiekaartje.

De inhoud

Rianne s xena Rianne s xena

De Rianne S Xena is donkerpaars en de onderkant van de vibrator is lila. Je krijgt dus ook nog een super cute goudkleurig armbandje met daarop de tekst ‘she believed she coud, so she did’ kado. Ik hou ervan. Maar tof om dus te zien hoe goed de verpakking hierbij past. De vibrator zelf vind ik er heel mooi uitzien, meestal is een seksspeeltje helemaal één kleur, of het gedeelte met de knopjes is wit. Ik vind het echt super leuk dat dit nu lila is.

Bodysafe

Rianne s xena Rianne s xena

De Rianne S Xena is gemaakt van siliconen en is dus bodysafe, dat vind ik erg belangrijk. Sommige sextoys zijn (nog steeds) gemaakt van giftige en/of poreuze materialen. Dat je geen giftige materialen in je lichaam zou moeten stoppen, spreekt denk ik voor zich. Ook een condoom biedt daar (meestal) geen bescherming bij. Poreuze materialen zijn ook niet veilig, want lichaamsvloeistoffen en glijmiddelen e.d. kunnen daar in gaan zitten en die krijg je er niet meer uit. Er kunnen dus makkelijk schimmels of bacterieën groeien in je sextoy, die je vervolgens weer in je lichaam stopt. Dat wil je niet. Gelukkig hoef je je hier bij de Rianne S Xena niet druk over te maken, want deze sextoy is gewoon helemaal veilig. Het enige nadeel is dat siliconen wel wat stof aantrekt. Dus ook voor gebruik even afspoelen is wel aan te raden. Verder is dit seksspeeltje ook oplaadbaar en waterproof. Super handig dus.

Tarzan, rabbit, duo?

Rianne s xena Rianne s xena

Met de looks van deze sextoy zit het dus wel goed, dus ik hoopte dat hij ook nog eens heel lekker zou zijn. De Rianne S Xena is dus een duovibrator. Ik weet nog steeds niet welk woord ik nou het beste kan gebruiken: duovibrator, Tarzanvibrator of rabbitvibrator. Drie woorden voor hetzelfde: deze vibrator stimuleert de vagina inwendig (dat is eigenlijk dubbelop, want de vagina is tenslotte alleen het inwendige gedeelte van de vulva) en de clitoris. Toevallig kreeg ik nog niet zo lang geleden een originele Tarzan, echt de eerste versie, en als je dat dan ziet, dan ben je toch wel extra blij met mooie seksspeeltjes zoals deze. Maar goed, dubbele stimulatie dus, met een motor in de staaf en een motor in de clitorisstimulator.

De knopjes van de Rianne S Xena

 

Rianne s xena Rianne s xena
De vibrator heeft maar liefst vijf knopjes. Hij heeft nog een speciale opwarmfunctie, dus daar is een eigen knopje voor. Dan heb je natuurlijk het powerknopje, een knopje om door de standjes heen te klikken en een harder- en zachter knopje. Voordeel hier van is dat je bij elk standje zelf kan bepalen hoe hard of zacht je wil dat ‘ie trilt. Dat vind ik fijn. Nadeel is dat je niet één standje terug kan (ik ben zo iemand die altijd het vorige standje eigenlijk toch lekkerder vond).

 

Wat ik ook jammer vond, is dat je niet de staaf en clitorisstimulator los van elkaar kan bedienen. Dat vind ik zelf altijd wel prettig. Maar ik moet zeggen dat de fijne standjes hierin wel compenseerden. Ik ben niet echt een groot fan van vibratiepatronen, maar soms kan ik er wel van genieten. En dat was ook bij de Rianne S Xena zo. Ik vind vooral standjes waarbij het vibreren van de twee motoren afgewisseld word erg lekker. De vorm van de Rianne S Xena vond ik ook fijn. Het formaat, de dikte en de vorm waren voor mij precies goed. Niet te klein en niet te groot en net een beetje een kromming zodat ‘ie ook m’n G-spot kan raken. De clitorisstimulator is lekker flexibel, zodat ik ‘m makkelijk precies zo kon plaatsen waar ik dat lekker vind.

Krachtige, diepe vibraties

Rianne s xena Rianne s xena

Waar ik ook erg enthousiast over was, was de diepte en kracht van de vibraties. Dat vind ik toch altijd het belangrijkste bij een seksspeeltje. Ik bedoel, ik gebruik een seksspeeltje eigenlijk om een orgasme te bereiken en dat lukt mij het makkelijkst en lekkerst met krachtige en diepe vibraties. En dat zat bij deze toy echt helemaal goed. De clitorisstimulator vibreert gewoon ook echt goed en krachtig, die blijft bij veel Tarzanvibrators toch een beetje achter, maar deze keer was ik echt super tevreden.

Hot or not?

Rianne s xena Rianne s xena

De opwarmfunctie had ik wel veel van verwacht. Ik heb wel eerder sextoys met opwarmfunctie getest en bij één vond ik dat echt super lekker. Alsof je in een warm bad stapt, maar dan opwindend. Maar bij deze Xena viel dat een beetje tegen. Misschien omdat het zo’n warme zomer is, of misschien omdat ‘ie gewoon niet een groot genoeg oppervlak verwarmt, ik weet het niet zeker, maar ik vond het verre van spectaculair. Nu is zo’n opwarmfunctie voor mij alleen een leuk extraatje, dus ik lag er niet wakker van. Maar als je speciaal op zoek bent naar een vibrator die warm kan worden, dan zou ik eerder voor de Svakom Adonis gaan.

Conclusie

Rianne s xena Rianne s xena

Maar afgezien van het feit dat de Rianne S Xena me dus niet zoveel deed met het opwarmen, deed ‘ie me verder wel veel. Ik vind dit echt een hele fijne duovibrator. Makkelijk te bedienen, flexibel genoeg om bij de meeste vulva’s de juiste plekjes te raken en krachtige en diepe vibraties. Dat is precies wat ik zoek in een rabbitvibrator. Oh, en dan ziet ‘ie er nog tof uit ook. En hij is van Nederlandse bodem.

Je kan de Rianne S Xena niet meer bij Willie bestellen, maar wel  hier bij Bol. Hij kost rond de 60 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Fijnste duovibrator: Rianne S Xena […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.