Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator

29-04-2022

Rianne S maakt over het algemeen super cute seksspeeltjes. Ze zijn vaak heel geschikt voor beginners en mensen zoals ik, die van sextoys in hele leuke tasjes houden. Ik kreeg de Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator van Rianne S zelf.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: Nu vet in de aanbieding voor 34,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, hij is leuk en lekker.

De verpakking en de inhoud

De rianne s lovely leopard mini wand vibrator naast de verpakking. De rianne s lovely leopard mini wand vibrator, de verpakking en de inhoud.

Zoals ik al zei, ik hou van sextoys die in leuke tasjes verpakt zitten. De Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator zit in een, hoe kan het ook anders, luipaardprint tasje. Roze met panterprint, ik vind het helemaal leuk. Het tasje sluit met een rits, met twee ritssluitingen. Je krijgt er een super schattig hartjesslotje bij, zodat je het tasje ook echt op slot kan doen.

Het logo van Rianne S staat op het tasje, dus in die zin is het niet super discreet, maar zeker wel discreet genoeg lijkt me. En het ziet er gewoon super leuk uit. Ik word hier echt vrolijk van.

Om het tasje zit een kartonnen sleeve met de naam van de toy en een heel klein beetje informatie.

In het tasje vind je natuurlijk de Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator zelf, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Trouwens, mijn allerfavorietste tasje is die van de Rianne S Classique Pride Vibe Pride. Roze met een regenboog, zo leuk!

Mijn eerste indruk van de Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator

De rianne s lovely leopard mini wand vibrator naast een lipstick De rianne s lovely leopard mini wand vibrator in mijn hand.

De Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator is, zoals de naam al doet vermoeden, een kleine sextoy. Hij heeft inderdaad wel wat weg van een kleine wand vibrator. Hij bestaat uit een handvat en een kop. Deze sextoy is niet bedoeld om in te brengen, maar om uitwendig te stimuleren. De kop van de vibrator heeft wat reliΓ«f. Voor mij voegt zo’n structuur qua gevoel eigenlijk nooit wat toe. Maar ik zie wel gelijk al dat dit het schoonmaken van de sekstoy moeilijker gaat maken. Maar het ziet er wel leuk uit.

De Lovely Leopard heeft één knopje. Dat is zowel het powerknopje als het knopje waarmee je door de tien standjes klikt. Op de andere kant van het handvat zit een stukje shiny zilver plastic met β€˜RS:’ er op.

De vibrator ziet er leuk en best schattig uit. Het siliconen voelt redelijk zacht en lekker glad. Ik kan het knopje goed voelen, ook met mijn ogen dicht. De hals van de toy, waar het handvat overgaat in de kop, is een beetje flexibel.

De test van de Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator

De rianne s lovely leopard mini wand vibrator en een flesje easyglide glycerine free glijmiddel Close-up van het knopje van de rianne s lovely leopard mini wand vibrator

Glijmiddel maakt eigenlijk het gebruik van elke sextoy lekkerder, dus vergeet dat niet te gebruiken. Bij een seksspeeltje van siliconen gebruik je beter geen glijmiddel op siliconenbasis, want dat kan je speeltje aantasten. Een glijmiddel op waterbasis is dus een beter idee. Kies dan voor een waterbasisglijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat het je vagina niet irriteert. Ik koos voor Easyglide Glycerine Free, dat is een fijn glijmiddel wat niet irriteert.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zulke hoge verwachtingen had van deze vibrator. Hij is zo klein en het is allemaal zo schattig, waardoor ik dacht dat het vooral om de looks zou gaan. Maar ik werd best verrast. De vibraties zijn redelijk diep. Diepe vibraties dringen ook dieper door in je lichaam, waardoor je clitoris dus meer, en ook aan de binnenkant, gestimuleerd wordt.

Nu is het niet zo dat deze vibrator de allerdiepste vibraties heeft, maar wel diep genoeg om lekker te zijn en om ze niet buzzy (oppervlakkig) te noemen. Het eerste standje trilt fijn zacht, standje drie is al best wat harder. Wanneer je echt veel stimulatie wilt, is dit niet jouw vibrator. Maar ik ben niet ontevreden over wat deze Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator doet. De vibraties zijn redelijk krachtig en ze worden niet meer buzzy bij de hardere standjes.

Zoals verwacht doet de structuur op de kop niks voor mij. Ik merk er nauwelijks iets van.

De patronen zijn best leuk. Er zitten een paar verrassende tussen. Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van patronen, maar ik vind ze soms wel fijn om een beetje mee op te warmen. Het maakt mijn clitoris een beetje β€˜wakker’, heb ik soms het idee. Juist dat verrassende werkt daar goed voor.

De vorm van de mini wand vibrator vind ik ook prettig. De kop is natuurlijk vrij klein, omdat de hele sekstoy klein is. Zeker niet zo klein dat β€˜ie pinpointstimulatie zou geven, maar ook zeker niet zo groot als een normale wand vibrator. Ik vind het zelf altijd prettiger om een iets minder groot gebied van mijn vulva te stimuleren.

De kop is super geschikt om mijn clitoris te stimuleren, en dat is waar ik, en ik denk de meeste mensen, deze vibrator toch voor zullen gebruiken. Natuurlijk kan je β€˜m ook gebruiken om je vulvalippen te stimuleren, of je tepels of andere plekjes die voor jou lekker voelen.

Conclusie

De Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator is echt een prima minivibrator. Het is echt niet de allerbeste vibrator die ik ooit heb gebruikt, maar ik denk dat je precies krijgt wat je mag verwachten van een vibrator als deze. Hij is schattig en leuk en presteert best wel aardig. Zeker voor een beginnende sextoygebruiker is dit een super leuke toy, denk ik. Of wanneer je iemand een seksspeeltje cadeau wilt doen, is dit ook leuk, extra door de toffe verpakking.

De vibraties voelen best goed en zijn redelijk diep. De vorm van de vibrator is fijn om de vulva en de clitoris mee te stimuleren en hij werkt gewoon goed en makkelijk.

Je kan de Rianne S Lovely Leopard Mini Wand Vibrator hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 49,95 euro, maar nu in de aanbieding voor 34,99 euro!

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.