Rianne S. Femsation – sextoy review

30-04-2021

Rianne S. is een Nederlandse seksspeeltjes ontwerper, super tof dus. De sextoys die zij maakt, zien er altijd super cute uit en zijn vaak vooral heel erg geschikt voor beginners, leuk als eerste vibrator. Deze keer kreeg ik van Rianne S. zelf de Rianne S. Femsation. En laat dat nou een pinpoint vibrator zijn. Je weet vast van mijn missie om Γ‘lle pinpoint vibrators te testen, dus whoohoo!

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 5 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Spatwaterdicht
Verkoopprijs: 47,99 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Ja, zo lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de rianne s. Femsation De achterkant van de verpakking van de rianne s. Femsation. Je ziet een foto van de toy.

Dit is een verpakking die ik mooi vind. Dat paars wat dan zo lekker overloopt in het roze. En dan in het goud het silhouette van de Femsation. Ja, alles hieraan vind ik leuk. Dit is ook echt een goed doosje om je sextoy in te bewaren, daar is β€˜ie stevig genoeg voor. Op de achterkant zie je en foto van de toy, dat is best wel handig voor in echte winkels.

Ik vind het wel jammer dat op de verpakking nergens staat van wat voor materiaal deze toy is, dat is toch belangrijke informatie. Er staat wel β€˜β€™RIANNE S. will never be liable for any personal injury and/or damage as a result of the use of this product.” Als ik dat lees, hoor ik daar gelijk zo’n DUN-DUN-DUNNNN geluidje bij, hoor. Ik krijg gelijk een gevoel van naderend onheil, maar hee, living on the edge, ik heb er nog steeds zin in, want pinpoint!

In de verpakking vind je natuurlijk de Rianne S. Femsation zelf, een oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een briefje van Rianne S.

Mijn eerste indruk van de Rianne S. Femsation

De rianne s. Femsation naast een lipstick, van bovenaf gezien. De femsation is iets langer dan de lipstick. De rianne s. Femsation in mijn hand.

Om eerlijk te zijn, in de eerste instantie moest ik toch even met m’n ogen rollen over de naam β€˜Femsation’. Wanneer houden sextoymakers nou op met die gendered-namen? Het kan niet meer, verzin iets anders.

Gelukkig werd ik wel blij toen ik de sextoy zelf zag. Want deze Rianne S. Femsation ziet er best wel tof uit. Anders dan de andere pinpoint vibrators die ik heb getest is dit een soort balletje met een steeltje er aan. Er zit een klein beetje ruimte tussen het handvat deel en het steeltje, waardoor β€˜ie een beetje heen en weer zal kunnen zwiepen, lijkt me. Op het onderste deel zitten plastic delen, in roze en goud. Het ziet er echt wel stylish uit, ik hou hiervan. In het midden zit één knopje, waarmee je β€˜m aan en uit zet en waarmee je ook door de vijf standjes klikt.

De Test van de Rianne S. Femsation

De rianne s. Femsation naast een flesje sliquid sizzle. De rianne s. Femsation naast het briefje van rianne s. Met allemaal kusjes.

Bij pinpoint vibrators is het extra belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken. Deze stimulatie is heel gericht en dus best heftig, dus dat moet echt goed glijden. Ik gebruikte natuurlijk mijn favoriete glijmiddel: Sliquid Sizzle.

Ik hou van pinpoint stimulatie, dus het was geen straf om deze Femsation te testen. Het eerste standje vond ik nog niet super indrukwekkend, maar vanaf standje twee werd ik toch wel heel erg blij van deze kleine vibrator.

De tip van de Rianne S. Femsation is echt heel smal. Hierdoor geeft β€˜ie echt super gerichte pinpoint stimulatie en dat is precies wat ik lekker vind. Bij zulke pinpoint stimulatie is het niet nodig dat een sextoy heel diep vibreert. Gelukkig maar, want dat doet de Femsation ook niet. Maar het effect is wel echt heftig en intens. En vooral heel erg lekker. Ik hou heel erg van dit gevoel. De keren dat ik de Rianne S. Femsation gebruikte, wilde ik eigenlijk direct al klaarkomen. Deze stimulatie doet het echt voor mij. En gelukkig ging het klaarkomen met deze toy ook heel makkelijk voor mij. Hij heeft me vele fijne orgasmes bezorgd.

De Femsation heeft ook vibratiepatronen. Die vind ik heel leuk om mezelf een beetje mee te teasen. Ze voelen best wel lekker. Maar ik kan hier echt niet van klaarkomen. Met een gewone vibrator vind ik dat al lastig, met die patronen, maar met pinpoint stimulatie extra, blijkbaar. Het is leuk dat het er op zit, maar ik zou goed zonder kunnen.

De Rianne S. Femsation vs. de Zumio

De rianne s. Femsation in mijn hand, de tip naast een 3d geprinte clitoris. Close-up van de rianne s. Femsation, je ziet ook het knopje.

Hoe lekker ik de Femsation ook vind, het is geen Zumio. Ik heb tot nu toe ook geen enkele pinpoint vibrator getest die het haalt bij de Zumio.Β De Zumio is en blijft de beste pinpoint stimulator. Wel de duurste ook, dat moet er wel bij gezegd worden. De Zumio geeft, ik denk door de andere techniek, toch een fijner en intenser gevoel. Maar de Rianne S. Femsation is zeker wel een goede pinpointvibrator. Ik heb al veel Zumio look-a-likes getest, sommigen goed, anderen slecht, maar de Femsation doet het best wel goed. En hij ziet er cute uit, dat telt ook, vind ik.

Conclusie

De Rianne S. Femsation is een super leuke pinpointvibrator die heel effectief is. De stimulatie van zo’n klein gebied voelt heel intens en wanneer je er van houdt is dit echt genieten. Hij ligt lekker in de hand, werkt simpel met één knopje en eigenlijk is dit gewoon een prima toy voor de pinpointliefhebbers, die er ook nog eens heel leuk uitziet.

Je kan de Rianne S. Femsation hier bestellen bij Bol.com voor 47,99 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.