Rianne S Duo Vibe

03-11-2017

Rianne Swierstra, de vrouw achter het merk Rianne S, is een Nederlandse sextoy ontwerper. Hoe tof is dat. Ik heb haar laatst ontmoet op een beurs en ze is nog harstikke leuk in het echt ook. Rianne S maakt dus allerlei mooie sextoys, die allemaal in ook super mooie verpakkingen zitten. Het ziet er allemaal prachtig en vaak ook nog cute uit. Dat geldt ook zeker voor de Rianne S Duo Vibe

Oh jee!

Rianne s duo vibeToen ik vol verwachting het pakketje van Rianne S open maakte om te zien wat ze me had opgestuurd om te reviewen en ik zag als eerste de Duo Vibe Couple toy was mijn eerste gedachte: oh jee! Ik had geen idee wat ik met deze sextoy moest. Ik had hem al vaker gezien en elke keer vroeg ik me af wat nou toch eigenlijk precies de bedoeling hiervan was en of het überhaupt wel zou werken. De Duo Vibe is gemaakt van siliconen en daarmee dus echt bodysafe, en hij is ook oplaadbaar.

Tijd om me eens te verdiepen in deze Duo vibe dus. Wat erg simpel bleek, want gewoon op de zijkant van de doos staan al drie suggesties afgebeeld. Je kan hem gewoon als vibrator gebruiken voor een vagina (of natuurlijk clitoraal), de ring kan om een penis als masturbator gebruikt worden en hij kan om de penis gedragen worden tijdens de seks. Hoe dit laatste precies bedoeld was, was me nog niet helemaal duidelijk door het plaatje. Was het de bedoeling dat je er dubbele penetratie mee creëert of moet hij alleen uitwendig bij de vagina, of inwendig en dat de penis door de ring stoot?

Rianne s duo vibeIk speurde nog even verder en kwam op de site van Rianne S een filmpje tegen waarin ze wat meer uitleg geeft over deze sextoy. Blijkt dat het eigenlijk allemaal kan. Maak ik me druk over hoe het moet, terwijl ik zelf altijd zo hard roep dat je gewoon zelf moet kijken hoe je een seksspeeltje gebruikt. Hoe jij het lekker vind is het prima. Deze sextoy nodigt uit tot ontdekken en dat is eigenlijk altijd leuk.

Solo

Rianne s duo vibeIk gebruikte de Rianne S Duo Vibe eerst alleen als gewone vibrator. Je kan zowel de ring als de schacht van de vibrator afzonderlijk laten trillen, dat is natuurlijk al erg leuk en handig, maar in mijn eentje koos ik ervoor om alleen de schacht te laten vibreren. Er zijn zeven vibratiestanden, waarvan drie steady standjes en vier patronen. De Rianne S Duo Vibe heeft twee knopjes, met het bovenste knopje zet je ‘m aan en uit en kan je door de standjes van de schacht heen scrollen. Met het onderste knopje kan je door de standjes van de ring heen scrollen. Wat ik erg fijn vind is dat na standje zeven hij stopt met vibreren. En als je dan nog een keer drukt, gaat hij pas weer naar standje één. Als je tijdens gebruik toch het vibreren van één van de twee onderdelen wil stoppen, hoef je hem niet helemaal uit te zetten eerst, wel zo praktisch.

De vibraties zijn goed, vrij diep. Niet de aller krachtigste of aller diepste vibraties die ik heb gevoeld in een sextoy, maar gewoon prima. Als vibrator vond ik hem erg lekker. De vorm, dat hij aan de bovenkant wat dikker is, vond ik fijn. Hij raakte mijn G-spot en met in en uit bewegen stimuleerde het echt heel lekker. Zowel inwendig als clitoraal vond ik het wel erg lekker allemaal en klaarkomen was geen probleem.

Ribbels

Rianne s duo vibeDe ribbeltjes die op de vibrator zitten voelde ik eigenlijk helemaal niet, daar zijn ze echt te subtiel voor helaas. De ribbels die op de ring zitten voegen volgens mij ook niet zoveel toe, behalve dat het er leuk uitziet, en met schoonmaken is dit wel echt lastig. Als masturbator is het sowieso handig om glijmiddel te gebruiken (hij is van siliconen, dus gebruik glijmiddel op waterbasis), en dat gaat dan echt tussen die ribbels zitten en nou ja, dan kan je er met schoonmaken weer een tandenborstel bij pakken enzo, niet zo sexy. Gelukkig is de vibrator wel waterproof, dat maakt het schoonmaken weer iets makkelijker.

Samen

Rianne s duo vibeMaar met deze sextoy kan je natuurlijk veel meer, dus dat heb ik ook geprobeerd. Samen met een partner vond ik de Duo Couples Vibrator echt heel leuk en veelzijdig. En eigenlijk vooral echt zoveel leuker, lekkerder en spannender dan ik had verwacht. De ring om de penis van mijn partner werkte echt heel goed. De ring is niet heel erg flexibel, of tenminste, je kan hem wel groter trekken, maar hij duwt vrij krachtig toch weer terug. Dus ik dacht van tevoren eigenlijk niet dat dat heel comfortabel zou gaan aanvoelen, maar bleek toch van wel. Ook dit was erg lekker. Je kan de ring omhoog en omlaag bewegen om de penis, terwijl hij vibreert. Een soort aftrekken met extraatje dus.

Ik zag het niet zitten om dubbele penetratie uit te proberen, dus dat heb ik niet getest, maar ik denk wel dat dat hier ook echt goed mee zal kunnen. De ring blijft echt goed zitten, dus het lijkt me dat dat allemaal makkelijk zou moeten gaan. Ik ga dit vast nog wel een keertje proberen, maar daar moet echt precies de juiste mood voor zijn.

Dubbele stimulatie

Rianne s duo vibeToen we hem samen gebruikten en mijn partner de Duo Vibe vaginaal bij mij ingebracht had, zette hij naast de vibraties van de schacht ook de vibraties van de ring aan. Met zijn vinger ging hij tussen de opening van de ring en stimuleerde mijn clitoris met zijn vinger. De vibraties werden via zijn vinger doorgegeven en serieus, dit was echt geweldig. Dit wil ik gewoon voortaan elke dag, de hele dag. Zo goed! De combinatie van de vibraties in mijn kutje en de extra lekkere stimulatie van zijn vinger op mijn clitoris was echt geweldig.

Leuk voor piemels en kutjes

Rianne s duo vibeHet voelde echt heel fijn en sexy om deze sextoy samen te gebruiken en er ook echt allebei plezier van te kunnen hebben. Dit is één van de weinige, misschien wel de enige sextoy die ik ken die echt voor mensen met een penis en mensen met een vagina leuk is. Zowel samen als alleen.

Ik moet toegeven dat ik seksspeeltjes meestal gewoon het liefst in mijn eentje gebruik. Natuurlijk is een vibrator tijdens de seks echt lekker er bij. Maar die houd ik dan wel het liefste zelf vast. En bijvoorbeeld de We-Vibe, die ontworpen is om tijdens de seks te dragen, vind ik ook echt veel leuker als (lange)afstand sextoy. Dus ik dacht dat couple toys gewoon niet voor mij waren. Maar ik denk dat ik gewoon nog nooit een sextoy was tegengekomen die ik ook echt geschikt vond om écht samen te gebruiken. En hoewel ik deze Duo Vibe Couples Vibrator dan niet tijdens penetratie heb gebruikt, voelde dit wel echt als een speeltje dat we echt samen hebben gebruikt. En dat is echt wel heel erg tof en leuk en lekker.

Heb je ook zin om te ontdekken wat je allemaal kan doen met deze Rianne S Duo Vibe Couples Vibrator , dan kan je hem hier bestellen bij Willie voor 79,90.

Een soortgelijke, maar goedkopere versie van Satisfyer kan je hier bij Willie bestellen. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Sextoy review by Tess: Rianne S Duo Vibe […]
  2. Sextoy review by Tess: Dame Products Eva II   | Tess Tesst - […] bedoeld om te gebruiken tijdens de seks. En meestal vind ik het best wel wat geklooi. Alleen de Duo…
  3. Sextoy review by Tess: Rianne S Classique Vibe Pride + giveaway | Tess Tesst - […] tot de toy zelf, overal wordt op gelet. Ik heb al meerdere speeltjes getest van dit merk en vooral…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.