Rianne S Classique Vibe Pride + giveaway

18-05-2018

Sextoy review by Tess: Rianne S Classique Vibe Pride

Er zijn zo ontzettend veel sextoys, zo ontzettend veel merken. Maar wanneer een sextoy van Nederlandse bodem komt, vind ik dat toch extra tof. Rianne S is een Nederlands bedrijf en Rianne Swierstra creëert dus zelf deze seksspeeltjes. Alles van Rianne S ziet er altijd super leuk uit. Van de verpakking tot de toy zelf, overal wordt op gelet. Ik heb al meerdere speeltjes getest van dit merk en vooral de duo vibe heeft mij echt verrast. Van Rianne zelf kreeg ik nu de Classique Vibe Pride om te reviewen. Ook kreeg ik een Rianne S Mini G Floral om weg te geven aan één van jullie. Hoe je die kan winnen, vertel ik je straks.

De verpakking van de Classique Vibe

Rianne s classique vibe pride + giveaway Rianne s classique vibe pride + giveaway

Ik begin altijd met iets te vertellen over de verpakking. Hoewel verpakking zeker niet het belangrijkste is, vind ik het wel altijd erg fijn wanneer een verpakking er leuk uit ziet. Je krijgt er toch gelijk een bepaald gevoel door en dat kan zowel positief als negatief zijn. Nu kom ik regelmatig verpakkingen tegen die ik echt wel mooi vind, maar zo tof als deze verpakking was ik het nog niet tegen gekomen.

De Classique Vibe Pride zit in een super mooi lichtroze kunstleren tasje, met daarop natuurlijk een regenboog, want Pride uitvoering. Ik hou van roze en ik hou van regenbogen, dus blijer kan je mij niet maken. Daaromheen zit een kleine sleeve van karton, zodat je wel kan zien wat er in het tasje zit. Het tasje heeft twee ritjes, zodat je er bijvoorbeeld makkelijk ook een slotje aan zou kunnen vastmaken zodat het tasje niet zomaar meer open gemaakt kan worden. Deze twee ritsjes zijn nu ook met zo’n soort plastic draadje vast gemaakt, dus je weet zeker dat niemand nog aan jouw toy gezeten heeft als je ‘m in huis haalt. De vibrator zit ook nog mooi ingepakt in een roze vloeipapiertje om het helemaal af te maken.

Het tasje vind ik dus echt helemaal geweldig. Je kan ‘m natuurlijk gebruiken als opbergzakje voor je Classique Vibe, maar je kan ‘m ook gebruiken als toilettasje. Ik gebruik ‘m zelf vaak gewoon als klein handtasje. Super handig als ik naar een feestje ga om gewoon even wat kleine dingetjes in te doen zoals smintjes, een spiegeltje, lipstick en een kleine vibrator. Je kan die spullen maar beter bij de hand hebben op een feestje toch.

Materiaal keuze

Rianne s classique vibe pride + giveaway Rianne s classique vibe pride + giveaway

De Classique Vibe is gemaakt van siliconen. Ik hou van siliconen, want het is veilig voor je lichaam. Siliconen is niet poreus, in tegenstelling tot sommige andere materialen die gebruikt worden voor seksspeeltjes. Wanneer een sextoy van poreus materiaal gemaakt is, kan er van alles in de toy gaan zitten, zoals bijvoorbeeld lichaamssappen en glijmiddelen. Wat er vervolgens in die toy verder gebeurt, heb je gewoon geen idee van. Je kan zo’n seksspeeltje echt super goed schoonmaken, met toycleaner of antibacteriële zeep of wat dan ook, maar de kans dat je dan ook daadwerkelijk alles wat er inmiddels al in zit schoon krijgt (of er uit krijgt), is echt super klein. Dus er broeit en groeit van alles in je speeltje en de volgende keer stop je dat gewoon weer in je vagina. Je kan je vast voorstellen dat dat niet gezond voor je lichaam is. Bij een seksspeeltje die gemaakt is van siliconen, zoals deze Rianne S vibrator, kunnen zulke toestanden niet gebeuren. Je kan gewoon veilig genieten van je toy en hij gaat ook veel langer mee. Dubbele win dus. Yay voor siliconen seksspeeltjes!

Het siliconen van deze mini vibrator voelt heel lekker zacht aan. Vooral de bovenkant van de vibrator voelt extra zacht aan, omdat daar een dikkere laag siliconen zit. Een nadeel is wel dat dit siliconen veel stof aantrekt. Voor gebruik is het dus ook aan te raden om hem even af te spoelen. Hij is waterproof, dus dat is ook makkelijk te doen.

Eén knopje, zeven standjes

Rianne s classique vibe pride + giveaway Rianne s classique vibe pride + giveaway

De onderkant van de vibrator, die er overigens echt heel mooi uit ziet, ik hou van zulke details, is gemaakt van ABS plastic, dat is ook niet-poreus. De Rianne S Classique Mini Vibe werkt op 1 AA batterij. Ik zag in meerdere shops staan dat er twee in moeten, maar hij heeft er echt maar één nodig.

Onderaan de vibrator vind je één knopje. Ik vind het zelf altijd fijn als een seksspeeltje meerdere knopjes heeft omdat ik dat gewoon veel makkelijker vind, maar bij zo’n minivibrator snap ik heel goed dat hij gewoon maar één knopje heeft. Als je één keer drukt, gaat hij gelijk aan, en dan kan je door te blijven drukken door de zeven standjes scrollen. Als je lang drukt, gaat ‘ie uit. Lekker makkelijk dus.

Maar, hoe voelt ‘ie nou?

Rianne s classique vibe pride + giveaway Rianne s classique vibe pride + giveaway

Het belangrijkste om te weten is natuurlijk: hoe trilt ‘ie. Ik ben zelf iemand die heel erg van hele krachtige, diepe vibraties houdt. En dat heeft deze mini vibrator niet. Maar ik denk ook helemaal niet dat deze vibrator daar voor bedoeld is. Hij trilt gewoon best wel prima. De trillingen zijn niet diep, maar ook niet vervelend buzzy. Ze zijn gewoon vrij licht, maar voor mij sterk genoeg om mee klaar te komen. Dit is gewoon een leuke kleine vibrator. Zeker voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste vibrator is deze Classique Vibe echt heel leuk. Dan heb je ook helemaal niet per se behoefte aan de allerhardste vibraties. Of als je gewoon niet zo’n powerqueen bent.

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik eigenlijk altijd fan ben van standje drie. Dat is over het algemeen het hardste steady standje op een vibrator. Ook bij deze vibrator vond ik standje drie weer het fijnst. Maar! Standje vier vond ik ook echt leuk! Dat is dus een vibratiepatroon en ik vond ‘m echt lekker. Hij gaat van zacht naar hard, maar het voelde toch anders en aparter dan hoe zo’n zacht-naar-hard standje bij andere seksspeeltjes voelt. Dit is zeker geen standje waar ik van kan klaarkomen, maar om het gevoel op te bouwen en een beetje te teasen vond ik dit echt een heel fijn standje.

Je kan deze min vibrator natuurlijk ook inwendig gebruiken. Voor mijn persoonlijke smaak is hij daar wel echt klein voor en recht. Ik vind gewone inwendige vibraties zelf nooit zo bijzonder. Als het tegen mijn G-spot trilt vind ik het vaak wel lekker. Maar ook hiervoor geldt denk ik dat als het je eerste vibrator is, dit gewoon wel heel leuk en spannend kan zijn. Ik ben wat dat betreft echt verwend met alle toys die ik al heb natuurlijk.

Conclusie

Ik ben echt verliefd op het mooie tasje waar deze Classique Vibe Pride in zit. De vibrator zelf is lekker basic en super geschikt als eerste vibrator of voor mensen die op zoek zijn naar gewoon een simpele kleine vibrator en die niet per se super krachtige vibraties willen. Het materiaal is veilig, hij ziet er super leuk uit, hij is makkelijk te bedienen én van Nederlandse bodem.

Je kan de Rianne S Classique Vibe Pride kopen hier bij bol.com.

De Rianne S Mini Floral G kan je hier kopen bij bol.com.

Winnen!

Rianne s classique vibe pride + giveaway Rianne s classique vibe pride + giveaway

Zoals ik in het begin al zei, kan je dus ook een Rianne S Mini Floral G winnen! Dit is ook een minivibrator, maar dan meer gericht op de G-spot. En ook deze vibrator zit weer in een super mooi tasje.

Wat moet je doen om deze leuke vibrator te winnen? Volg mij op Instagram en laat een leuke comment achter op één van mijn foto’s van deze week (18 mei t/m26 mei). Elke comment bij een nieuwe foto vergroot je winkans. De winactie loopt tot 26 mei.

De winnaar is: Sylvia. Ze heeft via Instagram al een berichtje ontvangen.

De winactie is open voor iedereen met een Nederlands of Belgisch postadres.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Jaa erg benieuwd naar deze toy! Ik heb zelf al een laadje vol met speeltjes, maar een nieuwe proberen toe ik maar al te graag! Ik doe zeker mee!!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. PalmPower Pocket | Tess Tesst - […] En hij is ook goed geprijsd. Nou ja, genoeg redenen dus. Ik ben er blij mee en hij mag…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.