Rianne S Bunny Bliss Vibrator – review

11-02-2022

Mooie verpakkingen voor sextoys kan ik zeker waarderen. Rianne S heeft haar sextoys vaak in leuke tasjes zitten. Ik word daar dus echt heel blij van. De Rianne S Bunny Bliss vibrator zit ook in zo’n mooi paars tasje, super leuk! Ik kreeg ‘m van Rianne S zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS plastic, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 59,95 euro, hier te koop bij  Easytoys of hier bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, best wel leuk

De verpakking en de inhoud

De rianne s bunny bliss voor het tasje. De rianne s bunny bliss, het tasje, het oplaadkabeltje, de sleuteltjes en de gebruiksaanwijzing.

Ik had het net al over de verpakking, omdat ik ‘m zo leuk vind. Zo’n tasje is echt veel leuker dan gewoon een doosje. En handig, want je kan je toy daar heel makkelijk in bewaren, eventueel nog een paar andere kleine toys of een flesje glijmiddel ook. Of je kan het tasje gebruiken voor make-up of andere spulletjes die je leuk op wilt bergen.

Er zit ook een super cute hangslotje in de vorm van een hartje bij het tasje. Dat slotje werkt ook echt, dus dat kan je ook gebruiken als je niet wilt dat iemand aan je spulletjes zit. Er staat wel ‘Rianne S’ op het tasje, dus het is niet super discreet, al moet iemand net wel weten wat dat voor merk is, natuurlijk.

In het tasje vind je natuurlijk de Rianne S Bunny Bliss zelf, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Aan de rits hangt het hangslotje met twee sleuteltjes.

Mijn eerste indruk van de Rianne S Bunny Bliss

De rianne s bunny bliss in mijn hand. De rianne s bunny bliss naast een lipstick

De Rianne S Bunny Bliss is er in het paars en roze, ik kreeg de paarse. Zoals de naam al doet vermoeden, doet deze toy me wel een beetje aan een konijn denken. Het is net een konijnenkop met oortjes. Deze sextoy is best klein, dat maakt dat ‘ie er wel schattig uit ziet. De onderkant is van zilverkleurig ABS-plastic, waardoor ‘ie een wat chiquere look krijgt.

De oortjes zijn niet flexibel. Het valt me gelijk op dat ze redelijk ver uit elkaar staan. Het lijkt me juist heel lekker wanneer ze aan beide kanten van mijn clitoris zouden trillen. Maar mijn clitoris is echt te klein om dit voor elkaar te krijgen, zie ik zo al.

De Rianne S Bunny Bliss heeft één knopje, op de plek waar je de neus van het konijn zou verwachten. Eén knopje voor tien standjes is wel vrij onhandig. Wanneer je, net als ik, vooral van steady standjes houdt, is het best irritant wanneer je per ongeluk één keer te veel klikt. Je zit dan in de patronen, en je moet dan door blijven klikken tot je weer terug bij standje één bent. Ik zie echt liever twee knopjes op een toy als deze. Er was genoeg ruimte en aangezien deze vibrator toch (bijna) zestig euro kost, denk ik dat twee knopjes geen gekke wens zou zijn.

De test van de Rianne S Bunny Bliss

De rianne s bunny bliss voor een flesje sliquid glijmiddel. De rianne s bunny bliss in mijn hand, zoals ik 'm vasthou als ik 'm gebruik.

Toen ik dat ene knopje gebruikte om ‘m aan te zetten, voelde ik me gelukkig niet teleurgesteld. Want de vibraties van de Rianne S Bunny Bliss zijn echt wel goed! Standje één is gelijk al redelijk krachtig en best diep. Standje twee en drie gaan natuurlijk nog iets harder, maar worden ook net iets minder diep. Maar ik ben hier zeker niet ontevreden over.

Dan zijn er ook nog zeven patronen. Op zich vind ik zeven patronen best overdreven, ik heb liever meer steady standjes, maar dit is momenteel wel zo’n beetje de standaard, lijkt wel. De patronen zijn gelukkig wel best leuk. Ik ben geen liefhebber van vibratiepatronen, maar toch zaten er een aantal bij die ik best wel lekker vind. In elk geval om mee op te warmen. Patronen zijn voor mij altijd wat meer teasend, aangezien ik het erg moeilijk vind om een orgasme te krijgen met zo’n vibratiepatroon. Daar heb ik meestal toch continue stimulatie voor nodig.

De vorm van de Rianne S Bunny Bliss

De rianne s bunny bliss met mijn vinger tussen de oortjes. De rianne s bunny bliss bij de bloemen.

Het leuke van de Bunny Bliss is natuurlijk dat ‘ie twee oortjes heeft. Een vibrator die je clitoris aan twee kanten stimuleert, zoals bijvoorbeeld de amazing We-Vibe Gala dat doet, is echt the best! Maar zoals ik al vermoedde, staan de oortjes van deze minivibrator te ver uit elkaar om dit bij mij voor elkaar te krijgen. Elke clitoris is natuurlijk anders, dus als jouw clitoris een stuk groter is dan die van mij, lukt het natuurlijk wel. Je clitoris moet ongeveer zo groot zijn als het topje van mijn pink om dit te laten lukken.

In de praktijk gebruikte ik dus eigenlijk steeds maar één oortje van de vibrator. En dat is dan toch wel jammer, want nou ja, dat tweede oortje is er dan voor niets. Wat ik met beide oortjes wel leuk vond, was om er mee over mijn schaamlippen te bewegen. Dat voelde, met wat waterbasis glijmiddel, wel heel fijn. Niet iets waar ik van klaar zou kunnen komen, maar niet elke handeling die je met een sextoy doet, hoeft direct tot een orgasme te leiden natuurlijk. De hele opbouw naar steeds meer opwinding is juist ook heel spannend.

Conclusie

Ik wou dat de oortjes van de Rianne S Bunny Bliss iets dichter bij elkaar stonden, of flexibel waren. Dan konden ze aan beide kanten van mijn clitoris trillen en was het nog lekkerder geweest. Maar ook al kon dat niet, alsnog vind ik deze vibrator wel fijn. De vibraties zijn goed en je kan ‘m op verschillende manieren gebruiken. Jammer dat ‘ie maar één knopje heeft voor tien standjes, maar de standjes zijn wél leuk en lekker!

Je kan de Rianne S Bunny Bliss hier bestellen bij Easytoys voor 59,95 euro
Of je kan de Rianne S Bunny Bliss hier kopen op bol.com, ook voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.