Rianne S Bella

16-02-2018

Sextoy review by Tess: Rianne S Bella

Er zijn natuurlijk ontzettend veel sextoy merken, maar sommige merken hebben net even wat bijzonders. Zo heeft het merk waar deze review dat over gaat ook. Rianne S is een Nederlandse dame die alle Rianne S sextoys zelf ontwerpt. Gewoon echt Nederlands design. Ik vind dat echt leuk. Ik heb Rianne S ook een paar keer ontmoet en ze is ook gewoon echt een heel leuk persoon, super enthousiast over haar producten. Helemaal leuk dus. Zij stuurde mij deze Rianne S Bella op om te reviewen.

De verpakking

Rianne s bellaEen leuke verpakking vind ik altijd wel fijn. Het belangrijkst is natuurlijk dat de toy goed werkt, je kan nog zo’n mooie verpakking hebben, maar als de toy dan slecht is, heb je daar natuurlijk ook echt niks aan. Maar een mooie verpakking is gewoon leuk, het voelt dan net of je een kadootje aan het uitpakken bent. En ik word ook gewoon wel blij van mooie dingen. De verpakking van de Bella vind ik echt heel tof. Het is een zeshoekige doos, dus dat is echt wel origineel. Volgens mij ken ik geen enkele andere sextoy die in zo’n doos zit. De onderkant van de doos heeft een golf-achtig printje met gouden accenten en op de bovenkant van de doos zie je de toy, het armbandje dat je er bij krijgt en wat korte informatie. Mooi en praktisch dus.

Kadootje

Rianne s bellaAls je de doos open doet, staat de Rianne S Bella mooi rechtop in de verpakking, met daarnaast het armbandje. Een gouden armbandje met de tekst ‘She believed she could so she did’. Ik vind dat dus echt helemaal leuk he. Ik hou van armbandjes en zulke tekstjes vind ik ook altijd tof. Zo leuk vind ik het, dat ik al eerder zo’n armbandje had gekregen van Luna van Climaximaal. Die zulke armbandjes dus echt heel stom vind. Had ik toen dus al even mazzel dat ze ‘m heel lief naar mij opstuurde. Maar goed, ik vind het dus leuk, zo’n extra kadootje bij je vibrator.

Specs

Rianne s bellaDe Bella is gemaakt van medisch siliconen, is waterdicht en oplaadbaar. Alles wat je dus eigenlijk wilt in een vibrator. Ik kreeg een paarse, maar je hebt ook nog andere kleurtjes. Het siliconen voelt lekker zacht aan, niet trekkerig of stroef. De kop is ook wat flexibel, dat vind ik zelf ook altijd wel fijn in gebruik, dat het allemaal wel een klein beetje mee veert als je heel enthousiast wat harder gaat drukken.

Dat ene knopje

Rianne s bellaWat altijd een irritatie van mij is, is één knopje op een vibrator. Ik wil gewoon heel graag twee knopjes: harder en zachter. Of omhoog en omlaag, vooruit en achteruit, net hoe je het wilt noemen. Ik ben zo iemand die altijd denkt ‘oh dat vorige standje was toch lekkerder eigenlijk..’ en dan moet ik dus weer zo vaak op het knopje drukken om daar dan weer te komen. Meestal zet ik m’n toy dan gewoon even uit en weer aan, want ik wil meestal toch vooral de eerste drie (steady) standjes. Dus wanneer een toy dan een geheugenfunctie heeft en dan doodleuk verder gaat bij het laatst gekozen standje, ben ik helemaal geïrriteerd. Gelukkig heeft de Bella dat niet. Maar wel maar één knopje dus.

Het knopje ziet er wel heel leuk uit. In de eerste instantie dacht ik ook dat het een scrolwieltje was, maar het is dus gewoon een wat langer knopje. Toen ik het knopje lang indrukte om ‘m aan te zetten, ging er een rood lampje aan de bovenkant drukken. Ik kreeg er toen een beetje het idee van een vulva bij, waarbij het rode lampje de clitoris was. Ik vond het er leuk uitzien, dus mijn irritatie over dat er maar één knopje was, verdween toen eigenlijk ook wel een beetje.

Verschillende standjes

Rianne s bellaDe Rianne S Bella heeft tien standjes, 3 steady standjes, dan een golvend patroon en dan nog zes pulserende patronen. Toen ik ‘m aan deed, werd ik wel gelijk blij van de vibraties. Vrij krachtig en lekker diep. Aangezien dit een wand vibrator is, verwacht ik daar ook wel krachtige vibraties bij en die kreeg ik ook. Ik kreeg in elk geval wel gelijk zin om ‘m te gaan testen. De verschillende vibratiepatronen zijn ook best verrassend, ik voelde gelijk al dat er een paar bij zaten die best wel origineel waren. Meestal kom je bij elke vibrator zo’n beetje dezelfde patronen tegen, maar nu voelde ik toch weer nieuwe dingen. Er was er bijvoorbeeld eentje die zeven keer kort trilt en dan de achtste keer lang.

De test

Rianne s bellaIk vond deze wand vibrator al heel snel best wel heel leuk. Gelijk gewoon standje één vond ik al lekker, terwijl ik normaal echt een standje-drie-fan ben. Het voelde echt lekker aan allemaal, de vibraties zijn echt goed en ik vind het zelf heel fijn dat de kop niet zo groot is. Veel wand vibrators hebben een vrij grote (of soms hele grote) kop en ik hou zelf juist van stimulatie van een wat kleiner gebied. En het knopje, ja het is er maar één, maar hij zit wel op de goede plek. De Bella ligt lekker in de hand en is dus makkelijk te bedienen.

Er waren ook patronen die ik echt lekker vond. Echt heel erg lekker. Waar ik misschien zelfs wel mee zou kunnen klaarkomen als ik iets minder ongeduldig zou zijn. Dat gebeurt niet zo vaak, dat ik een patroon echt zo lekker vind, dus dat vond ik wel bijzonder. Ik vond het wel jammer dat sommige patronen naar mijn smaak wat te zacht waren qua vibratie. Hier zou ik dus ook graag weer extra knopjes voor hebben. Dat je dus per patroon ook nog kan instellen hoe hard of zacht die vibreert. Maar met mijn wensen kom je dan dus al aan vier knopjes, misschien is de Bella daar ook wel iets te klein voor. Maar goed, als ze gewoon wat harder zouden vibreren, zou ik ook al nog blijer zijn. Maar alsnog werd ik hier dus wel erg blij van.

Conclusie

De Rianne S Bella is echt een hele leuke draadloze wand vibrator. Het geheel ziet er echt heel leuk uit, de verpakking, het armbandje en de sextoy zelf. En het belangrijkste: hij werkt ook echt goed. Hij is lekker compact, voelt fijn aan en de vibraties zijn echt wel goed. Alleen de patronen mogen van mij wel iets harder en het ene knopje is een beetje een minpunt, maar het werkt wel makkelijk.

Je kan de Rianne S Bella hier bestellen bij Willie voor 69,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hoi tess .ik ben op zoek naar een oplaadkabel voor dit model .
    Weet jij misschien waar ik deze kan aanschaffen .

    Groetjes

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.