Recap oktober – video

01-11-2020

Oktober zit er weer op en wat hebben we weer leuke, spannende, vernieuwende toys getest! In deze video doen Jay en ik even een recap. We vertellen je kort over alle sextoys van oktober. Wil je toch wat meer weten? Check onder de video dan de linkjes naar de geschreven reviews.

Deze toys zag je voorbij komen:

De Mae B Pulse One

Lovehoney Fierce Wetlook Zip Around Peek-a-Boo Body

Vibe Couture Ravish 

Aramoure By AnnaRae

Tenga Geo Coral

RVS Drakenklauw Tepelklem

Plastuiten

Arcwave Ion

Lora DiCarlo Onda

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.