Recap december 2021 – video

16-01-2022

Met een beetje vertraging is hier dan toch de recap video waarin Jay en ik allebei drie sextoys bespreken die we in december getest hebben. Door de feestdagen en vakantie en gewoon algemene chaos hier dus iets later dan eigenlijk de bedoeling was, maar daarom (hopelijk) niet minder leuk!

We praten over de Svakom Sam Neo, een masturbator die zuigt, maar dan op de goede manier. Ook komt de Lovense Hyphy voorbij, de eerste pinpoint vibrator van Lovense, die je óók als G-spot vibrator kan gebruiken. Jay vertelt over de Nexus Revo Stealth, een prostaatvibrator met de duurste afstandsbediening ooit. Natuurlijk komt ook de nieuwe Womanizer Premium 2 aan bod en vertel ik over de nieuwe functies. Dan vertelt Jay nog over de Rimba dilator set, staafjes die je inbrengt in de plasbuis, wat heel eng klinkt, maar eigenlijk heel lekker voelt. En als laatste vertel ik over de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibrator, die klein maar super krachtig is.

Je kan de video hier onder via YouTube bekijken, maar je kan ‘m ook zonder inloggen op Odysee bekijken!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. Je kan onze video’s ook bekijken op Odysee, zonder in te loggen.

Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.