Rebel Masturbator | Seksspeeltjes review door Jay

26-12-2018

Toen wij op Erofame rondliepen liet Sandra van Orion Versand mij de Rebel Masturbator zien, ik kreeg hem in ruil voor een eerlijke review.

Rebel

Rebel is voor zover ik weet een merk van Orion zelf, het merk bied een breed scala aan toys, niet alleen voor mensen met een penis, maar ook vulva bezitters komen aan hun trekken.

Het aanbod varieert van vrij standaard dildo’s tot prostaat stimulators, maar met uitzondering van de Rebel Masturbator biedt het merk niet echt iets waarvan ik dacht, wow, dat is innoverend, dat wil ik graag proberen.

Rebel Masturbator

Tussen al het “standaard” materiaal is daar dan dus de Rebel Masturbator. Een vrij compacte masturbator die niet alleen trilt.

De Rebel Masturbator heeft namelijk ook de optie om te “stoten” en kan zichzelf verwarmen.

En zoals je inmiddels wel weet is niets zo fijn als je pik in een voorverwarmde toy steken, want nou ja, koud siliconen is niet heel erg prettig

Rebel Masturbator: Uit de doos

Rebel masturbator

De Rebel Masturbator komt in een vrij standaard doos, met een vrij standaard plaatje van de Rebel Masturbator en aan de achterkant staat de handleiding, dat is overigens ook de enige handleiding die er bij de Rebel geleverd wordt, dus lees eerst even de achterkant van de verpakking alvorens je er mee aan de slag gaat.

In de doos zit natuurlijk de Rebel Masturbator, een zwarte USB oplader (met pin oplader voor in het seksspeeltje zelf) en een enorm groot stuk papier met allerlei waarschuwingen in allerlei talen, en gezien de grootte van dit stuk papier zou het mij niet verbazen als er zelfs in het Klingon een waarschuwing op staat dat je niet iemand mag doodrammen met deze toy. Maar goed, het zal wel “Deutsche Gründlichkeit” zijn ofzo. Ik had een handleiding in ieder geval toch ook wel leuk gevonden.

De Rebel Masturbator nader bekeken

De Rebel Masturbator is gemaakt van ABS plastic, siliconen en een laagje PU rubber dat over het Siliconen is heen gedaan.

Het gedeelte waar je je pik in steekt is dus van siliconen, het PU rubber laagje zorgt voor een “zijdezacht” gevoel. De rest van de toy is gemaakt van plastic, maar best stevig, de vorm zorgt er ook voor dat hij makkelijk in de hand ligt en relatief makkelijk te bedienen is.

De oplaadpoort voor de toy zit aan de onderkant vlakbij het gedeelte waar je je pik in moet steken, ik vind dat een vreemde plek, ik had het eerlijk gezegd in het “handvat” verwacht, en ik moest dus wel even zoeken waar ik de oplader kon inpluggen.

Nu ik het toch over opladen heb, de Rebel Masturbator moet 180 minuten opladen, maar dan kan je er wel 90 minuten speel plezier uit houden, en dat is met een verhouding van 2:1 eigenlijk best wel heel tof.

Rebel masturbator | seksspeeltjes review door jay

Tijd om te testen: De Rebel Masturbator

Na dus 180 minuten geduld gehad te hebben, ja okee, ik had hem gewoon overdag opgeladen. Was het dan tijd om de Rebel Masturbator te testen.

Ik had de achterkant van de doos natuurlijk bestudeerd, maar kwam er niet achter dat je de verwarmingsfunctie ook eerst gewoon kon aanzetten, zoals dat bij de KYO piston ook het geval is.

En dus deed ik er glijmiddel in, zette hem aan met de “aan” knop en voelde de vibraties.

Nu weet ik inmiddels dat de opwarmfunctie dus eerst aan moet en dat je dan even moet wachten, maar mijn eerste indruk was dus vooral, wat heeft dit voor nut? Een verwarmingsfunctie die je toy pas heeft opgewarmd tegen de tijd dat je zo’n beetje klaar bent.

Ik moet dus ook zeggen, het viel erg tegen op dat moment, en ik ben gestopt.

Maar zoals altijd test ik een toy dus vaker. En met wat gepiel met de knopjes ging de verwarming nu wel eerst aan en had ik besloten te wachten tot de toy zichzelf had opgewarmd.

Dat duurde eigenlijk best wel lang, langer dan ik oké vond eigenlijk, pas na 15 minuten merkte ik dat de toy redelijk op temperatuur was. De meeste hole warmers verwarmen je toy in de helft van die tijd, dus: DUURT LANG!

Maar goed, glijmiddel had ik al in de toy gedaan zodat het mee kon verwarmen, en dus stijve piemel er in en aan het testen.

Als je de toy dan aan zet krijg je de beschikking voer 7 vibratie patronen, die eerlijk gezegd niet heel erg indrukwekkend zijn, vrij buzzy, wel lekker, maar eigenlijk nou ja, eerlijk gezegd vooral “meh”.

Maar goed, dat vind ik al snel van een toy, maar ik was dus wel benieuwd naar het stotende gedeelte, of eigenlijk zoals op de doos zelf staat: Het schudden van deze toy.

Schudden kan hij namelijk ook in zeven verschillende snelheden.

Het schudden is een aparte sensatie ik weet niet zo goed wat ik er per se van moet vinden, het is zeker wel lekker, maar niet echt wereld schokkend, ook niet als je op het hardst aan het schudden bent.

Je kan natuurlijk ook wel het schudden en het vibreren combineren, dan wordt het wel een stuk interessanter, zeker gezien de toy lekker warm is, maar ik mocht er niet heel erg lekker van klaarkomen.

En toen gebeurde het…niet

Nu zou je verwachten dat ik inmiddels bij het schoonmaak stukje kom van mijn reviews. Echter is er nu nog even een tussenhoofdstukje.

Wat er namelijk gebeurde was niet heel erg prettig, en iets wat ik echt even apart wil benoemen. Nu weet ik niet of een “freakishly thick cock” heb of dat het door de combinatie glijmiddel, verwarming, vibratie en stoten kwam.

Maar de Rebel Masturbator had zich vacuüm “gezogen” om mijn pik.

Ik kreeg hem dus na de tweede keer testen niet meer van mijn pik af, hetgeen een beetje doet denken aan Tess haar ervaring met de Hiky.

Nu blijft mijn pik na het klaarkomen meestal nog wel even stijf, en wellicht was dit een shock reactie, maar mijn pik bleef dus stijf, vast gezogen in de Rebel Masturbator.

Hoe hard ik ook trok, de Rebel Masturbator zat vast, als een octopus, met een hele dikke zuignap.

Ik besloot om maar even te ontspannen, wat te gaan lezen en de Rebel Masturbator gewoon met rust te laten, uit, zonder hem verder aan te raken.

Mijn pik was inmiddels wat slapper geworden, maar het vacuüm bleef, en eerlijk gezegd raakte ik nu toch wel een klein beetje in paniek.

In mijn hoofd speelde al Eerste Hulp scenario’s af, waarbij er natuurlijk net een cameraploeg rond liep op de SEH van het ziekenhuis. “Ja dit is Jay, hij is toytester en heeft een vacuüm gezogen toy om zijn pik”. Hoe SBS wil je het hebben?

Met een laatste desperate poging en meer pijn dan ik eigenlijk zou willen aan mijn pik trok ik aan de Rebel Masturbator en met een “plop” schoot de Rebel Masturbator eindelijk los.

Hij kwam dus uiteindelijk wel los. Wat een opluchting.

Maar, ja, was dit toeval? Ik moest het dus nog een keer testen, deze keer wel zonder orgasme mind you.

En dus de derde keer dat ik de toy testte was er weer een vacuüm. Zelfs met dunner glijmiddel, geen orgasme, vacuüm.

Deze keer was ik meer relaxed omdat ik wist dat het goed ging komen, maar evengoed was het verwijderen wederom redelijk pijnlijk, ja dat deed ik mijzelf aan, nee ik ben dus niet zielig.

Maar weet je dus van jezelf dat je best wel groot of breed geschapen bent? Misschien is de Rebel Masturbator dan niet helemaal voor jou.

Rebel masturbator

De Rebel Masturbator schoonmaken

De Rebel Masturbator is (spat) waterdicht. Je kan hem dus makkelijk onder een kraan schoonspoelen, reinigen met toy cleaner of natuurlijk gewoon iets van milde zeep, en tadaah, schoon.

Conclusie

De Rebel Masturbator is innovatief, maar eigenlijk relatief duur, zeker als je in acht neemt dat de vibraties en het schuddende gedeelte wel lekker zijn maar niet super. Het feit dat de toy ook zo enorm lang moet opwarmen doet hem geen goed.

En nou ja, dat vacuüm stukje, ik werd er echt niet heel erg blij van.

Ik durf dus niet echt deze toy aan te raden, ondanks de goede bedoelingen, het is gewoon een beetje jammer.

Mocht je evengoed besluiten de Rebel Masturbator te willen kopen, dan koop je hem bij willie.nl voor € 91,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Een kwartier wachten voor spelen?! Redelijke turn off Ja.. En ook nog is dat vacuum verhaal.

    Deze skip ik, thanks voor de eerlijke review 😉

    Antwoord
  2. Oh sh*t. Dat klinkt als een apparaat uit nachtmerries 😮 nu zal dat wel verschillen per man en per penis, maar alsnog…Geen fijn vooruitzicht om met je pik vast te komen zitten in een toy :/

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.