Rebel Masturbator met 2 functies | Masturbator review

23-10-2019

Zoals jullie weten ben ik een tijdje geleden op Erofame geweest, en van Sandra van Orion kreeg ik daar de Rebel Masturbator met 2 functies.

Rebel Masturbator met 2 functies

Mocht je denken, wat is dat nou voor een naam voor een seksspeeltje, dan deel ik die mening heel erg met je. Maar klaarblijkelijk is dat de naam die Rebel heeft “bedacht”. Nou goed, dat is dan maar zo, maakt wel dat ik heel vaak Rebel Masturbator met 2 functies moet gaan tikken, en erger nog jullie moeten het ook wat vaker lezen.

Het is dus een masturbator, en je raadt het nooit, hij heeft wel 2 functies.

Dan is het ook nog leuk om te vertellen dat deze functies niet een paar geinige vibratie standen zijn, nee, hoewel een van de twee functies wel het vibreren is natuurlijk, want natuurlijk is het geen seksspeeltje als het niet vibreert.

Maar de tweede functies is eigenlijk veel beter, namelijk wat Rebel noemt “Jerk off simulation”, wat natuurlijk vrij vertaald en in goed Nederlandsch “Aftrek simulatie” is.

En hoewel een hoop toys pretenderen je te kunnen aftrekken zijn er maar weinig die het echt kunnen. Ik was dus oprecht benieuwd of dit dan in de buurt van een aftrek simulatie zou komen.

En hoe kom je daarachter? Nou door het te testen natuurlijk.

De Rebel Masturbator valt heel erg op door zijn vorm, hij ziet er namelijk uit als een soort haardroger, die in de Dyson lijn eigenlijk niet zou misstaan. Ik zie potentie voor gebruik met twee piemels, hoewel ik natuurlijk nog niet weet of dat praktisch ook uitvoerbaar is.

Voordeel van deze haardroger, of nou ja seksspeeltje met twee functies is, dat hij redelijk waterdicht is, je zou hem dus ook mee kunnen nemen onder de douche.

Overigens is de buitenkant van dit seksspeeltje gemaakt van ABS plastic, en is de binnenkant, het stuk waar je piemel in gaat gemaakt van siliconen.

Rebel Masturbator (ja met twee functies ja) in de doos

De Rebel Masturbator krijg je opgestuurd in een doos, die is opgemaakt is in de Rebel huisstijl. De slogan van Rebel is blijkbaar “Men’s Gear”, lekker neutraal natuurlijk, maar goed, ze maken dingen voor je penis, en je prostaat, wij weten dat je daar niet speciaal een “man” voor hoeft te zijn, maar goed, hopelijk leren ze het binnenkort.

Verder is de huisstijl veel grijs, en zwart en nou ja niet heel erg spannend of uitzonderlijk mooi. Laten we het voornamelijk doeltreffend noemen, dan denk ik dat we er wel zijn.

Op de doos prijkt natuurlijk een afbeelding van de Rebel masturbator en zijn inmiddels welbekende twee functies.

Een foto van een haardroger dus zeg maar, maar dan om mee te masturberen.

In de doos zit een plastic blister met daarin natuurlijk de Rebel Masturbator, een oplaadkabel met USB A en een 2,5mm (mono) jack aansluiting en een handleiding.

Rebel Masturbator getest

Toen Sandra ons rondleidde op hun stand van Erofame en mij de Rebel Masturbator liet zien was ik best onder de indruk, het apparaat leek zowaar echt te doen wat het zou moeten doen, en ik vond het simpelweg indrukwekkend.

Toen ik de Rebel Masturbator ontving ging het apparaat, net zoals alle andere elektronische aan ons oplaadstation.

Het is even pielen met de 2,5 mm plug om hem in het gaatje te krijgen, maar na de eerste keer gaat dat veel soepeler.

De Rebel Masturbator laadt in 2 uur op tot een “volle” batterij, en geeft je dan ongeveer (afhankelijk van hoeveel van de twee functies je gebruikt) 60 minuten speeltijd.

Nu kreeg ik de Rebel Masturbator in mijn handen geduwd zonder hem zelf bediend te hebben, kortom het stond allemaal al aan en deed zijn ding.

Nu ik zelf aan de gang ging kreeg ik het apparaat niet zomaar aan.

Dat kwam doordat er een travel-lock op zit, maar waar een travel-lock normaliter het indrukken van twee knoppen voor een bepaalde tijd inhoudt, is dit travel-lock te onderbreken door de power knop 3 seconden ingedrukt te houden. Waarna je een witte led ziet knipperen.

Overigens staat er over dit travel-lock niets in de papier handleiding, die ook veel te algemeen is voor alle toys van Rebel. Nee de hints hiervoor staan op de doos vermeld, op zich ook handig, maar wat mij betreft niet heel erg voor de hand liggend.

Maar goed, opgeladen, van de travel-lock af en aan de gang dan maar.

Natuurlijk wel eerst even wat van je favoriete waterbasis glijmiddel aanbrengen (en ruim) want anders is het siliconen meer een soort schuurpapier en dat vindt natuurlijk niemand lekker.

Wat ik meteen tegen vond vallen is dat je deze masturbator ondanks zijn “aftrek simulatie” niet vanuit slappe toestand kan gebruiken. Gewoon simpelweg omdat de “simulator” dan niet bij je piemel kan. Je moet dus een erectie hebben wil je deze toy leuk kunnen gebruiken.

En dat terwijl je bij aftrekken (of althans ik dan) meestal vanuit minder opgewekte toestand begint.

Technisch gezien, en afhankelijk van de toepassing, moet je jezelf dus eerst aftrekken voordat je gesimuleerd wordt afgetrokken. En nou ja, dat is op zijn zachtst gezegd bijzonder.

Maar goed, dit alles mag de pret niet drukken. Dus lubed up en ready to go steek ik mijn pik in de Rebel Masturbator.

Rebel masturbator 2 functies

“@@#&)*@#Q WAT IS DAT KOUD!” Ik had er namelijk niet aan gedacht om de Rebel Masturbator voor te verwarmen, nou kan dat ook niet op de conventionele manier, want een holewarmer blijft niet zitten, en er zit geen verwarmingsfunctie op. En dus is de Rebel Masturbator aan de binnenkant echt niet heel erg lekker warm.

Ik bedacht mij dat ik dit kon oplossen door dit seksspeeltje onder de warme kraan te houden, en je kan er heel makkelijk warm water doorheen laten spoelen. Maar daarna moet je deze toy wel weer afdrogen, voor het beste effect, en als je niet van natte druppels in je bed houdt.

Eigenlijk is het dus heel onhandig. Maar goed, wie warme holes wil, die moet pijn lijden ofzo, dus we doen het er maar mee.

Nu dat de Rebel Masturbator nu eindelijk warm is, kan ik eindelijk alle twee de functionaliteiten gaan testen. Omdat er wel 7 vibratiestandjes op zitten test ik dit als eerste los.

En wat blijkt? De vibraties zijn buzzy, en zo zacht dat je er eigenlijk helemaal niets van voelt, althans, niet aan de binnenkant, het helpt wel heel goed om je hand een beetje te laten tintelen, maar dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.

Verder is het vibreren dus ook helemaal niet spannend, de zoveelste toy met weinig inspirerende patronen en nou ja, je voelt het amper, dus nou ja, meh.

En daarmee rust alle druk wel meteen een beetje op de 3 “aftrek simulatie” standjes die er dan overblijven.

En dus, tijd om dat te testen.

Ik druk op de knop, en de aftrek simulator begint met simuleren, de sensatie is eigenlijk heel erg lekker, helemaal als ik mij bedenk dat deze masturbator waarschijnlijk besneden piemels op het oog heeft en ik mijn voorhuid naar achteren houdt getrokken.

De masturbator trekt mij daadwerkelijk af, of nou ja, simuleert de sensatie, en nou ja deze toy is niet ’s werelds beste “wanker” maar het is wel echt lekker.

Zelfs zo lekker dat ik het geluid dat deze masturbator maakt voor lief neem, en dat zegt wat, want hij maakt best wel wat geluid, en dat is meestal niet erg fijn. Maar dat gevoel, dat is gewoon heel erg lekker.

En door de vorm (je weet wel Dyson haardroger) is het ook heel comfortabel vasthouden. Al met al dus best wel een leuke uitvinding deze Rebel Masturbator met 2 functies.

Schoonmaak

Zoals ik net al zei, je kan deze Rebel Masturbator vrij simpel schoonmaken, want hij is waterdicht genoeg om de “sleeve” onder heet water, met zeep of toycleaner uit te spoelen, hoewel je door de ribbels wellicht niet zeker weet of schoon ook wel echt schoon is. Maar met een beetje stevige douchestraal of waterstraal uit de kraan is het denk ik allemaal prima te doen.

Conclusie

Ben ik laaiend enthousiast over deze Rebel Masturbator met twee functies? Ja, en nee, ik ben echt oprecht blij verrast over hoe de aftrek simulatie ook redelijk echt voelt. Maar de tegenvallende vibraties, en het ontbreken van een opwarmfunctie zijn voor mij wel een beetje een deal breaker. Zeker gezien de prijs die je voor deze Rebel Masturbator met 2 functies moet gaan neerleggen. Voor dat geld heb ik dan liever iets dat aan alle eisen voldoet, en echt veel minder lawaai maakt.

Je koopt de Rebel Masturbator met 2 functies bij bol.com, helaas zijn daar sterk variërende prijzen.

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.