Real Body 3D – Maria Nordal | Kunstvagina review

18-12-2019

In mijn maandelijkse Motsutoys review is het nu tijd voor de Real Body 3D – Maria Nordal die ik natuurlijk kreeg van Motsutoys in ruil voor een eerlijke review.

Real Body 3D – Maria Nordal, kan het nog groter?

Toen ik de Real Body 3D – Maria Nordal zag wist ik meteen dat dit de grootste masturbator, onahole of zo je wilt kunstvagina was die ik ooit heb mogen ontvangen en testen.

Overigens niet qua gewicht, want net als de KYO 7 Sins weegt de Real Body 3D – Maria Nordal een stevige 7 kilo. Voor een masturbator is dat best wel heftig. Want het is zeker niet meer zo handzaam als de gemiddelde onahole zoals bijvoorbeeld de Ondo Nupu.

Real Body 3D – Maria Nordal

Gezien het gewicht denk ik dat je al door hebt dat dit meer is dan zomaar een kutje of een kontje. En je hebt gelijk, de Real Body 3D – Maria Nordal is namelijk een hele torso, voorzien van een kutje en een kontje, maar ook voorzien van borsten.

En dan is het niet alleen maar een grote homp TPE zoals de KYO Schoolgirl of KYO Jeansgirl, nee de mensen achter de Real Body 3D – Maria Nordal hebben zowaar een kunstmatig “skelet” ingebouwd zodat deze romp ook echt aanvoelt als een romp.

Een romp zonder benen, zonder hoofd en zonder armen, dus ook deze kunstvagina heeft een hoge “WTF” factor. Niet dat dat per se slecht is, maar het is wel iets waar je misschien even over wil nadenken voordat je de Real Body 3D – Maria Nordal aanschaft.

Zoals ik ook al zei de Real Body 3D – Maria Nordal is niet bepaald klein; deze kunstvagina (met toebehoren) is namelijk 43 cm hoog en 24 cm breed. Verder heeft de buste een omtrek van 65 cm en is de taille 46 cm.

Kortom je hebt best een groot apparaat in je bed liggen als je besluiten de Real Body 3D – Maria Nordal te kopen.

Wat verder opvalt aan de Real Body 3D – Maria Nordal zijn de details. Zo zijn de borsten natuurlijk te noemen en vrij zacht, geen overdreven porno tieten maar de borsten die je bij een lichaam van dit formaat eigenlijk zou verwachten.

Ook heeft deze kunstvagina dus een “echte” navel en zijn ook de sleutelbeenderen nageboots.

De tunnels, ook wel het kutje en het kontje zijn van twee kleurig TPE, zodat je het gevoel hebt dat je echt de slijmvliezen van een vagina en een anus aan het bekijken bent.

Het maakt het allemaal weer net wat echter.

Real Body 3D – Maria Nordal in de doos

Real body 3d mario nordal foto van de doos

En wat voor een doos, zoals je je kan voorstellen is zo’n grote masturbator niet voorzien van een klein doosje. Je kan ook niet bepaald spreken van subtiel of discreet, maar dat is eigenlijk zeer zelden het geval bij Japanse seksspeeltjes, immers is er veel Hentai content en nou ja dat is vaak schreeuwerig of in ieder geval opvallend.

De doos waar de Real Body 3D – Maria Nordal in zit is daar geen uitzonder op, de dimensies van de doos, om je een beetje een idee te geven zijn 51 x 31 x 21 cm, niet bepaald klein dus.

En op de doos staat vrij groot “Maria Nordal” afgebeeld, als een soort heks. In al haar naakte geile glorie zullen we maar zeggen. Facebook gaat in ieder geval heel veel vinden van de plaatjes in deze review, dat weet ik nu al.

Verder krijg je op de doos uitleg over het skelet, je krijgt inzicht in de tunnels, ook wel het kutje en het kontje, enfin, expliciet, enorm groot en weinig subtiel, maar die stap hebben we toch al genomen. In for a penny in for a pound zullen we maar denken.

In de doos zitten nog wat omschrijvingen en natuurlijk de kunstvagina zelf, verpakt in een plastic blister EN een plastic zak, en om alles een beetje netjes in de doos te halen ook nog een uitgesneden stuk foam. Echt heel milieuvriendelijk kunnen we dit niet noemen, maar ja 7 kilo TPE is ook niet bepaald goed voor de boompjes en/of de plantjes, dus soit.

Het testen van de Real Body 3D – Maria Nordal

Koud vlees

Real body 3d mario nordal de voorkant van deze masturbator

Ik test dit soort grote objecten om meerdere redenen in mijn slaapkamer, zo’n grote homp is ook niet iets dat je heel even mee naar beneden neemt, nee dit soort kunstvagina’s vereisen aandacht en intentie, het is niet een seksspeeltjes dat je er snel even bijpakt.

Dit bleek ook toen ik mijn eerste testronde ging doen, mijn slaapkamer is namelijk koud, niet kouder, nee koud, dat is goed voor de slaaphygiëne en goed slapen is natuurlijk heel belangrijk.

Maar TPE neemt heel snel de temperatuur van de omgeving aan.

Dus stel je voor, de Real Body 3D – Maria Nordal lag al een paar dagen in mijn slaapkamer te wachten op de eerste test.

En vol goede moed verplaatste ik de kunstvagina van de doos naar mijn bed, deed een holewarmer in de holes en ging even wat anders doen, zo heeft de holewarmer de tijd om ja, je raad het al, een hole op te warmen en dat maakt de sensatie dus ook weer wat lekkerder.

Maar 7 kilo tpe en skelet opwarmen daar is een holewarmer in alle eerlijkheid natuurlijk niet voor gemaakt.

Nadat ik dus de vagina van de Real Body 3D – Maria Nordal penetreerde en mijzelf naar binnen duwde kwam mijn naakte liggen boven op een ijskoude Real Body 3D – Maria Nordal .  Ik kan je zeggen dat is niet bepaald een heel erg prettige ervaring, en ik denk dat de mede penisbezitters die deze review lezen ook al weten wat er gebeurde.

En nou ja, that’s all he wrote, over deze eerste poging.

Real body 3d mario nordal detail van de vagina

Mee onder de douche

Hierna heb ik nog wat pogingen ondernomen, de holewarmers langer in de Real Body 3D – Maria Nordal, een warmtekussen onder de kunstvagina, het werd er allemaal niet beter van.

Maar ineens had ik het lumineuze idee om Maria Nordal mee te nemen onder de douche, dat moest sowieso natuurlijk al want nou ja, schoonmaken is ook een ding.

En dit werkte wonder wel. Na echt wel 10 minuten onder een vrij warme douche voelde de kunstvagina lauwwarm genoeg om er wat mee te kunnen.

Fuck dit is lekker

Real body 3d mario nordal detail van een borst

Na het douchen en afdrogen was het dus tijd voor de zoveelste testsessie en deze keer ging het goed. Holewarmers natuurlijk nog wel even voor de binnenkant gebruikt, maar Maria Nordal was er klaar voor, en ik ook.

Al snel penetreerde ik de vagina van de Real Body 3D – Maria Nordal en voelde hoe de structuur mij deed denken aan een bijna echte vagina. De combinatie van een warme buste met realistische borsten die tijdens het stoten tegen je aan liggen helpt ook enorm met de sensatie.

Ik kon Maria ook gewoon omdraaien om de andere tunnel te gebruiken, en hoewel ik deze minder lekker vond dan de eerste was deze sensatie ook fijn, zeker omdat het skelet van deze kunstvagina je ook daadwerkelijk grip geeft, omdat het TPE niet zomaar weg kan.

Real body 3d mario nordal detail van de achterkant

Het is net of je echt ligt te neuken met iemand (zonder benen, armen en hoofd, maar daar moet je maar even omheen denken). En het is echt geweldig lekker. Het duurde dan ook niet lang voordat ik lekker klaarkwam en tevreden kwam te liggen naast deze buste.

Schoonmaak

Wat ik niet zo lekker vind aan deze kunstvagina, of althans onhandig, is dus de schoonmaak en de voorbereiding die je moet doen.

Als je de Real Body 3D – Maria Nordal wilt schoonmaken moet je deze grote buste meenemen onder de douche, en dan moet je dealen met 7 kilo nat en glibberig TPE en twee kleine tunnels die je ook nog schoon moet maken. De tunnels lopen dood, en dus kan je deze tunnels niet goed doorspoelen. Je bent dus aangewezen op stokjes, droogdoekjes, heel veel toy cleaner en dan nog is het de vraag of alles heel goed droog gaat worden.

Nu gaat Motsutoys mij binnenkort voorzien van wat nieuwe accessoires die dit proces zouden moeten verbeteren. Maar al met al moet je toch best veel TPE ergens naar een kraan of douche slepen, en dat is best een uitdaging.

Ook het afdrogen van de Real Body 3D – Maria Nordal is best een werkje, nu maakt een grote schone strandhanddoek je leven een stuk makkelijker, maar ook de tunnels moeten droog. Zonder speciale accessoires wordt dat best spannend.

Conclusie

Ondanks de onhandigheid van het gebruik en de schoonmaak van de Real Body 3D – Maria Nordal, gewoon om de omvang is het echt wel een heel erg lekkere kunstvagina, masturbator, enfin, seksspeeltje om te hebben.

De sensaties van de tunnels zijn zeer realistisch te noemen, de hele buste voelt heel reëel aan omdat je weerstand krijgt op plekken waar je dat bij een echt persoon ook zou verwachten, je krijgt dus wel een echte “girlfriend experience” als je Maria Nordal in je bed legt.

Al deze realiteit kost natuurlijk wel wat, sowieso groter betekent vaak ook duurder en daar is de Real Body 3D – Maria Nordal geen uitzondering op. Maar als je er budget voor hebt, en je wil graag “bijna echte” seks voelen, dan moet je deze kunstvagina toch echt hebben.

Je koopt de Real Body 3D – Maria Nordal bij Motsutoys voor € 294,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

4 Reacties

 1. Allemachtig wat een ding 😱 ik zie je al stuntelen in de badkamer 😅

  Antwoord
 2. Wat een unit 😁 wel een bijzondere ervaring, denk ik

  Antwoord
 3. Ik zit in dubio om deze te nemen of de 7 sins

  Antwoord
  • Ik weet niet wat je smaak is, maar de 7 sins is een stuk korter, en er ontbreken natuurlijk borsten. Qua handzaamheid maakt het in beide gevallen niet zoveel uit.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.