Q&A met Tess & Jay – video

20-09-2020

Vorige maand deden we een speciale BDSM Q&A video, wat super leuk was, maar er waren nog meer vragen. Die dus niet over BDSM gingen. Prima tijd om een gewone Q&A video op te nemen. Er kwam weer van alles voorbij. We beschrijven onze perfecte date-dag, ik vertel over mijn liefde voor Temptation Island (waar Jay heel moeilijk van ging kijken) en Jay vertelt over zijn droomwens om eens om zijn handtekening gevraagd te worden. Dat en nog veel meer zie je in de video!

Eens in de zoveel tijd nemen we een Q&A op. Heb jij ook een vraag voor ons? Maakt niet uit waarover. Of je nou wilt weten wat de beste wand vibrator is, wie aan welke kant van het bed slaapt, of hoe je een BDSM-spel begint, het mag allemaal! Laat je vraag achter in de reacties, gebruik het contactformulier of stuur ons een pb’tje op Instagram, FetLife of Facebook! Vinden we leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.