Pussy playballs – Rianne S | Review door Daizy

01-12-2017

Deze keer weer een review van Daizy, dit keer testte en reviewde zij de Pussy Playballs van Rianne S. Een geweldig product van Nederlandse bodem. Een review mag dan natuurlijk niet ontbreken op deze Nederlandse sex toy review website! Lees snel wat Daizy er van vond! Overigens, we kregen deze siliconen playballs van Rianne S. zelf, in ruil voor een eerlijke review!

Pussy playballs by rianne s

Pussy playballs – Rianne S: Een goed begin, is het halve werk

Wat een feestje dit! De Pussy Playballs van Rianne-S zijn wel echt de mooiste balletjes die ik ooit heb gezien. Wat een mooie kleurtjes! En zo superzacht. De pastelkleurige balletjes zitten ook nog eens in een prachtig tasje, wat je eventueel ook als make-up tasje kunt gebruiken. Wat een mooi cadeautje voor je vrouw/vriendin/lover. En als het goed is, heb je er heel veel aan. Sterke bekkenbodemspieren zorgen namelijk voor meer en intensiever gevoel tijdens de seks. Ook kan het orgasmes versterken, en het gaat urineverlies tegen. Ik vind het echt een must-have voor elke vrouw. Tip! Ben je net moeder geworden, dan train je met deze balletjes echt in no time je bekken spieren weer strak en sterk.

Toen Tess mij vroeg om deze balletjes te testen, kwamen we op het gebruik en het nut van deze balletjes. Tess zei dat ze er nooit zoveel aan vindt en dat ze er bijna niets van voelt. Ook kwamen we op het trainen van de bekkenbodemspieren, en hoe je dat dan met deze balletjes doet. Ik gebruik de Luna Balls best vaak en kon Tess toch wel wat tips geven over hoe je dat dan precies moet doen. Dus bij deze ook meteen een beetje een gebruiksaanwijzing hiervoor.

Pussy playballs by rianne s

De Pussy Playballs gebruiksaanwijzing

De truc is om ze niet te diep in te brengen. In de gebruiksaanwijzing staat β€œnet als een tampon”, en die stop ik altijd zo diep mogelijk. Maar dan zitten de balletjes echt in een soort nestje en dan voel je er, net als een tampon, eigenlijk niet veel van. Ze vallen er dan zeker niet zomaar uit. Ik doe de balletjes meestal zo in, dan ze er net aan helemaal in zitten. Dus eigenlijk een beetje vlak voor de uitgang. Dan voel je echt wel dat je je spieren moet aanspannen om ze in te houden.

Uit persoonlijke ervaring kan ik je wel van harte aanbevelen om een broek aan te trekken. Het is toch een beetje genant als er opeens twee gekleurde balletjes onder je rokje vandaan vallen (oeps!).

Als je je bekkenbodemspieren echt wilt (of moet) trainen, kun je dat het beste thuis doen. Je kunt deze balletjes ook vervangen door een iets zwaardere. Er zitten 4 balletjes in het setje dus je kunt het rustig aan opbouwen. Wil je het jezelf nog iets moeilijker maken, ga er dan mee op de trampoline, of doe je yoga oefeningen of squats met de balletjes in. Maak je geen zorgen als ze er af en toe bijna uitfloepen. Dat is juist het moment dat je je spieren het meest traint. Hou ze binnen!

Als speeltje zijn de balletjes echt wel heel leuk, en spannend. Vooral als je zin hebt in een beetje openbare stiekemheid. Ik doe ze soms in als we uiteten gaan, of als we naar een feestje gaan waar we eigenlijk geen zin in hebben (kerstborrels enzo, je weet toch). Ik vind het altijd wel heel spannend om hele tijd te voelen dat ik een soort geheimpje heb, waar niemand van weet behalve mijn man en ik.

Wel even een inlegkruisje indoen, als je net als ik nat wordt van spannende spelletjes. Wil je de extra spannende ervaring, doe de balletjes dan los – zonder het harnasje – in. Je voelt de contragewichtjes dan nog meer, en het is wat lastiger om ze binnen te houden.

Pussy playballs by rianne s

Conclusie

Wat ik aan de Pussy Playballs van Rianne-S het leukste vind, is dat ze van een Nederlandse ontwerpster zijn, en dat deze een keer niet zwart of zilver zijn – zoals de meeste balletjes. Ik vind de kleurtjes echt heel leuk, vrouwelijk en dat maakt het ook wat toegankelijker denk ik. De prijs is echt het kersje op de taart.

Want deze Pussy Playballs Coral set kun je al voor €29,90 kopen! En dan zit er ook nog een tasje bij! Ik denk dat deze prachtige must-have straks bij elke vrouw onder de kerstboom ligt.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.