Purrfect Silicone Classic

24-12-2017

Sextoy review by Tess: Purrfect Silicone Classic

Purrfect silicone classic

In de tijd dat ik mijn eerste sextoy ging kopen, ik denk dat het 1999 was, hadden de meeste vibrators zo’n ‘realistische’ look. Het was of dat, of zo’n gladde plastic staaf. Dus mijn eerste vibrator was een zwarte piemel met van die aders. Van een of ander dubieus materiaal, maar daar had ik toen nog geen weet van. In de loop van de tijd is er gelukkig een hoop meer keus gekomen. Het ziet er nu allemaal een stuk mooier, hipper en design-achtiger uit. Maar soms is zo’n realistische look toch ook best leuk. Het heeft wel wat. Misschien is het bij mij nostalgie, dat kan ook, maar ik weet dat ik niet de enige ben in elk geval. De Purrfect Silicone Classic, de naam zegt het al een beetje, is zo’n classic realistisch modelletje. Maar dan wel in het paars, dat dan weer wel. Van Miriam van Easytoys kreeg ik deze vibrator opgestuurd in ruil voor mijn review.

Budgetproof

Purrfect silicone classicWat leuk is van de Purrfect Silicone Classic, is dat hij qua materiaal gelukkig wel met z’n tijd is meegegaan, want hij is gemaakt van 100% siliconen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk dat is. Kies voor je sextoys altijd voor een niet-poreus materiaal, zodat het gewoon veilig is voor je lichaam. Meestal zijn siliconen sextoys ook wel wat duurder, maar deze paarse vibrator is dus echt budgetproof, want hij kost nog net geen 25 euro! Dat is toch leuk.

De Purrfect Silicone Classic zit in een hele eenvoudige verpakking. Gewoon een plastic doosje, super simpel, met de naam er op en de mededeling dat hij zeven krachtige standjes heeft. Op de achterkant vind je nog wat aanvullende informatie en in het heel klein het logo van het merk: Dream Toys. Nog nooit van gehoord. Maar verder is de vibrator ook nog waterproof en hij werkt op 2 AA batterijen, die je wel zelf moet kopen. Maar dat is denk ik vrij logisch met deze prijs. De doos is trouwens iets steviger dan ik had verwacht, dus je kan je sextoy daar best in bewaren.

Siliconen met aders en rimpels

Purrfect silicone classicHet siliconen voelt prima aan, vrij stevig wel en het voelt alsof je er zeker wel glijmiddel bij kan gebruiken. Siliconen voelt bij elk merk zo’n beetje weer anders, en dit is het soort siliconen waar je glijmiddel bij wilt gebruiken omdat het van zichzelf niet heel lekker glijdt. Sliquid is bijvoorbeeld een goed glijmiddel wat je hierbij kan gebruiken, wel op waterbasis. De vibrator is vrij flexibel. Er zit een harde kern in (in de onderkant het batterij compartiment en in de bovenkant de motor), maar in het middenstuk niet, waardoor hij dus gewoon kan buigen. Er loopt een zichtbare naad aan beide kanten van de vibrator, maar met gebruik voel je daar niks van.

De toy heeft dus allemaal hobbels en bobbels door de aders en voorhuid en eikel en alles. Met schoonmaken is dit even wat lastiger, want in al die ‘rimpels’ kan heel makkelijk wat glijmiddel of ander vocht achterblijven. Gelukkig is hij wel waterproof, dus je kan lekker los gaan met schoonmaken.

Eén knopje

Purrfect silicone classicAan de onderkant heeft deze paarse vibrator één knopje waarmee je ‘m bedient. Ik vind één knopje niet super handig, maar voor dit geld vind ik dat helemaal prima. Als je één keer drukt gaat ‘ie aan en als je het knopje lang ingedrukt houdt, gaat ‘ie weer uit. En verder dus gewon steeds één keer klikken voor het volgende standje. Super simpel dus.

Het geluid valt me erg mee. Hij is niet zo stil dat je hem niet hoort, maar het geluidsniveau is echt heel acceptabel en mij stoorde het helemaal niet. De vibraties zijn oké. Natuurlijk zijn er heel veel sextoys die veel harder vibreren dan wat deze Purrfect Silicone Classic doet, maar die zijn ook allemaal een heel stuk duurder. En zoals ik zei, het is best oké. Ik kan er in elk geval van klaarkomen, maar niet super snel. Als je hele krachtige vibraties nodig hebt, dan is dit niet de vibrator voor jou.

Multifunctioneel

Purrfect silicone classicDeze vibrator kan je inwendig gebruiken, maar je kan ‘m ook gewoon tegen je clitoris aan houden. Inwendig vond ik ‘m best wel lekker. Het formaat is voor mij precies goed, niet te groot, niet te klein, gewoon lekker. En hij heeft net even een lichte kromming, waardoor hij met een klein beetje moeite ook nog mijn G-spot kon stimuleren. De vibraties deden inwendig niet zoveel voor mij, maar ik heb daar ook niet heel veel mee. Een vibrator die alleen inwendig vibreert, moet wel iets bijzonders hebben voor ik het lekker vind. En dat heeft deze vibrator niet. Om klaar te komen, heb ik de vibrator dus gewoon tegen mijn clitoris laten trillen en dat was lekker.

Conclusie

Deze Purrfect Silicone Classic was leuk om mee te spelen, maar persoonlijk zal ik hem waarschijnlijk niet zo vaak meer gebruiken, omdat ik nu eenmaal echt verwend ben met alle sextoys die ik in huis heb. Maar als je een keer een vibrator wilt proberen, dan is dit wel echt een super toffe toy. De prijs is echt heel leuk en hij is gemaakt van veilig materiaal en nog waterproof ook. Dat vind ik echt heel tof, want je komt helaas niet heel veel veilige toys tegen voor een leuke prijs. Voor beginners is dit dus echt de bom. Of als je gewoon een realistische (maar dan paarse) vibrator wilt hebben voor erbij, dat kan ook natuurlijk.

Je kan de Purrfect Silicone Classic, of zoals hij bij Easytoys heet: de Classic Original Vibrator Purple hier bestellen voor 24,95. Hij is er ook in huidkleur, en die kan je hier bestellen, nu in de aanbieding voor 19,96.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Haha super leuk! Ik had deze op mijn verlanglijstje moeten zetten ;p leuke prijs en wederom een goede review.

    Antwoord
    • Dankjewel! Ja voor op je verlanglijstje is ‘ie net te laat, maar deze heeft wel zo’n leuk prijsje dat je ‘m gewoon voor jezelf kan kopen, voor gewoon zomaar 😀

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.