Puni Ana Miracle DX | Masturbator | Torso

22-07-2020

Het is weer tijd voor iets groots, en dat bedoel ik in het geval van de Puni Ana Miracle DX letterlijk, want deze 10 kilo wegende torso is niet bepaald klein te noemen.

Nu heb ik wel al vaker een grotere masturbator gebruikt, denk bijvoorbeeld aan de Kyo 7 Sins, de Meiki Samanda of de Maria Nordal, die ik trouwens net zoals de Puni Ana Miracle DX kreeg van Motutoys in ruil voor een eerlijke review.

Evengoed is deze torso toch echt wel weer even wat anders.

Specs

  • Materiaal: TPE, plastic en “een ander materiaal”
  • Bodysafe: Nee, TPE is nooit bodysafe
  • Hoogte: 50 cm (nek tot kont)
  • Breedte: 26 cm (heup tot heup)
  • Diepte: 17 cm (buik tot rug)
  • Gewicht: 10 kg
  • Dubbele tunnel
  • Intern skelet
  • Prijs: € 379,- exclusief bij Motsutoys.com
  • Is het wat? Ja, het is een heel geile masturbator.

Is groter altijd beter?

Ik kreeg die vraag laatst en ik dacht daar spendeer ik nu maar eens een alinea aan, want is dat zo? Is groter altijd beter als het gaat om masturbators?

Ik denk dat het antwoord weinig verassend is, het antwoord is namelijk nee, voornamelijk omdat het gaat om een persoonlijke voorkeur en je niet zomaar kan zeggen dat grote masturbators beter zijn.

Wel is de sensatie die je voor jezelf creëert heel anders. Door de omvang (en vooral ook het gewicht) van een masturbatie torso (klinkt sexy nee) als de Puni Ana Miracle DX kreeg je wel veel beter de sensatie van “seks met een persoon”, je hoeft deze masturbators immers niet vast te houden (althans niet om ze te besturen/gebruiken) als je ze neukt, ze liggen daar, er is genoeg weerstand, het is dus “net of het echt” is.

Althans tot op zekere hoogte, een echt persoon past zich namelijk makkelijker aan de houding die je beiden neemt, beweegt mee, deze grote masturbators, die liggen daar, en dat vergt in mijn ervaring best wel ff een omdenk momentje. Zo ben ik er inmiddels achter dat het handig is om er bijvoorbeeld een kussen onder te leggen zodat het net allemaal ff wat makkelijker ligt, en dat met wat voorbereidend denkwerk (wat niet geil is, maar wel handig) je makkelijker aan de gang kan met een torso.

En dat is ook wel mijn ding met dit soort grote torso’s als de Puni Ana Miracle DX, ze vergen voorbereiding, het is niet dat je denkt, hey ik ben geil, hop ff pakken, en aan de gang. Tenzij je natuurlijk ruimte hebt ergens waar “ze” standaard klaarligt voor “gebruik”. Maar ik denk niet dat dat voor iedereen (en zeker voor mij niet) een realistisch scenario is.

Dus beter? Nee niet per se, anders, lekker, geil? Dat dan weer wel.

Puni ana miracle dx een bovenaanzicht van de hele torso, je ziet de vulva, de heupen, de buik en de borsten

Puni Ana Miracle DX

Ik hoef niet meer te vertellen dat de Puni Ana Miracle DX een masturbator is in de vorm van een torso, zover waren we al. Wel moet ik vertellend dat deze torso is gemaakt van TPE maar is voorzien van een “skelet” waardoor er op de juist plekken “botjes” ontstaan die ervoor zorgen dat deze torso extreem realistisch aanvoelt, van zowel de binnenkant als de buitenkant.

Daarbij komt ook nog eens het feit dat de Puni Ana Miracle DX is voorzien van “echte” borsten, en daarmee bedoel ik dat de borsten zijn voorzien van een speciale vulling, die in samenwerking met de bovenste TPE laag ervoor zorgen dat ze echt extreem realistisch aanvoelen. En dan bedoel ik het ook echt letterlijk, ik heb nog nooit een masturbator of pop in mijn handen gehad (ja ja) waarbij de borsten zo extreem echt voelden. Als je de gladheid van het TPE er even bij wegdenkt zou je zo kunnen ervaren dat je een paar echte tieten in je handen hebt.

En verder voelt het lichaam ook heel echt, dit door een (ik denk plastic) skelet, voorzien van een ribbenkast, heupen en een ruggengraat. Waardoor er op bepaalde plekken dus stevige stukken ontstaan, net zoals bij een echt mens. Deze masturbator heeft dus zelfs heupbotjes, en dat zijn van die details waar ik dan wel blij van wordt. Als je gaat voor realisme zijn het juist dat soort details die je net dat stukje meer echtheid laten ervaren.

Verder is deze masturbator voorzien van een vulva en een anus, beide voorzien van een ander kleurig materiaal aan de binnenkant, waardoor je, tijdens het openspreiden ervan het idee van een echt “slijmvlies” ziet, en daarmee is er nog een stap richting realisme gezet.

De vulva is dan wel weer van het type “optimaal”, en dat bedoel ik sarcastisch, alleen de buitenste schaamlippen zijn zichtbaar aan de buitenkant, wat sommige mensen een “pornokutje” noemen, een video op de site van Motsutoys noemt het een “Cameltoe Pussy”, ik vind het onzin, een vulva is niet optimaal op die manier. Iedere vulva is anders, en dat mag wat mij betreft in masturbators ook wel eens getoond worden.

Natuurlijk heeft de Puni Ana Miracle DX ook een echte kont, met een stevige ronding en dat echte kont gevoel. Er is zelfs een staartbeentje te voelen op haar K-punt. Dat is echt wel heel realistisch

Puni Ana Miracle DX in de doos

Als je een 10 kilo wegende masturbator aanschaft kan je je voorstellen dat de doos waarin hij komt vrij groot is. De Puni Ana Miracle DX stelt dan ook niet teleur, want de doos is echt enorm. Onze pakketbezorger liep ook te klagen dat hij nog eens een hernia kreeg van die pakjes die wij krijgen, niet wetende, vanwege de discrete verpakking, wat wij allemaal ontvangen op een dag.

De doos van de Puni Ana Miracle DX is niet zo discreet, het is weer een typische Manga / Hentai verpakking. In het roze, met een plaatje van Puni Ana (denk ik) die op de doos van je afgedraaid staat om haar curves goed aan je te tonen terwijl ze haar slipje van haar kont afduwt. Ze kijkt je aan met van “die” ogen, enfin, verleiding te over. Op het plaatje heeft Puni Ana ook tanlines, die zie je op de masturbator zelf niet terug. De borsten van Puni Ana zijn op het plaatje enorm, maar niet in verhouding met hoe ze er op de masturbator uitzien.

In de doos vind je eerst een piepschuim mal, met daarin een blister, met daarin dan de Puni Ana Miracle DX. En een zakje glijmiddel.

Het piepschuim is nodig om de torso niet te laten schuiven in de doos. De blister om de torso te beschermen van het piepschuim.

Je hebt met het uitpakken dus wel wat extra rommel. Ik ben daar niet enthousiast over, maar ik snap de praktische insteek hier wel, ik zou ook niet weten hoe je het anders degelijk en veilig zou moeten versturen.

Puni ana miracle dx close up van de borsten

Puni Ana Miracle DX getest

Het is natuurlijk een stuk warmer dat afgelopen maand, en ik moet zeggen bij dit soort grote masturbators helpt dat toch wel. Als de omgevingswarmte helpt om je enorme masturbator vast een beetje richting de juiste temperatuur te krijgen.

Ik ben begon mijn sessie met de Puni Ana Miracle DX door “haar” op een kussen te plaatsen, dat maakt penetratie net allemaal wat makkelijker. Ik leg onder dit soort grote toys ook altijd nog een extra laken, voornamelijk omdat het TPE soms best wel de neiging heeft om een vettige afdruk achter te laten, en dat was in mijn bed zeer zeker niet wenselijk.

Wat mij meteen opviel toen ik de torso ging verplaatsen is de realiteit van het gevoel van de botjes in deze torso, van het uitstekende heupbotje tot aan de ribbenkast en de ruggengraat, het tastgevoel is echt hetzelfde als bij een “echt” persoon. Alleen dan zonder hoofd, benen en armen (yay geil).

Ik heb zowel de vulva als de anus voorzien van glijmiddel, en kon toen ik eenmaal hard was meteen aan de gang, zowel de vulva als de anus voelen heel realistisch, in de zin van het feit dat ze structureel heel erg realistisch aanvoelen. Qua weerstand vond ik dat voor de anus wat minder, maar dat is ook moeilijk na te bootsen, maar ook hier deed het interne skelet wel weer zijn ding, het voelt echt als een lichaam dat je penetreert en uiteindelijk ook neukt.

Doordat de Puni Ana Miracle DX zo stevig is, is het ook fijn om het vast te houden als je bezig bent, je handen om haar borsten te doen, te steunen op haar ribbenkast, enfin, ik denk dat het punt wel duidelijk is. Extra bonus bij deze Puni Ana Miracle DX is dat je ook haar borsten “op zijn Russisch” kan neuken, daar ben ik niet per se zo van, dus dat heb ik niet gedaan, maar de potentie daarbij zag ik zeker. Je krijgt dus 3 opties in 1 masturbator. Niet gek dus.

Het is gewoon een erg fijne masturbator die ik graag vaker in mijn bed had gehad, alleen is dat lastig gezien de voorbereidingen en de beperkte ruimte.

Natuurlijk is de vraag, is deze 10 kilo wegende masturbator dan ook al het geld waard? Want hij is niet bepaald goedkoop. Het antwoord is, ja, dat is hij zeker. Het is een hoop geld, maar damn, het is ook echt een hoop lekkers dat je ervoor terug krijgt.

Puni ana miracle dx bovenaanzicht van de achterkant, je ziet de billen, de ruggegraat en een stukje van de borsten

Schoonmaak

Bij een toy van dit formaat is het schoonmaken sowieso nooit makkelijk, ik bedoel je moet dit onder de douche doen, want er is geen wasbak die groot genoeg is voor deze toy. En als TPE nat wordt, wordt het meestal ook een beetje glibberig.

Vervolgens zijn de tunnels in de Puni Ana Miracle DX ook nog eens niet door en door. Je moet ze dus goed uitspoelen, en dan doormiddel van wat handige schoonmaak en droog accessoires voor masturbators reinigen en drogen.

Dat is best wel een gedoetje en dat is niet altijd even fijn, maar moeite die je voor deze masturbator misschien toch wel wil doen. Je wil natuurlijk zo een dure masturbator niet zomaar weggooien omdat je geen zin had om dingen op te ruimen.

Puni ana miracle dx close up van de lage onderrug, je ziet de billen, het k punt, de nagebootste kuiltjes (si joints)

Conclusie

Je raadt het denk ik al, ik kan de Puni Ana Miracle DX, echt wel aanraden, hij is natuurlijk niet zomaar voor ieders portemonnee, tegelijkertijd, als jij toch je vakantiegeld niet uitgeeft dit jaar, en graag aan de gang wil met een torso die echter dan echt lijkt, dan is de Puni Ana Miracle DX een aan te raden aanschaf. Doe jezelf wel een plezier, als je dan toch al geld aan het uitgeven bent, koop dan ook even de nodige reiniging en droog accessoires, want die zal je wel nodig hebben.

Je koopt de Puni Ana Miracle DX bij Motsutoys voor € 379,-

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.