Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch

03-01-2022

Iedereen die mij een heel klein beetje kent, weet dat ik enorm van regenbogen hou. En van dildo’s. Dus regenboogdildo’s zijn het natuurlijk helemaal voor mij. Dus je kan je vast voorstellen dat ik erg blij was toen ik de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch dildo kreeg van Scala.

Specs

Materiaal: siliconen, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: nvt
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen (of iemand dat laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 44,95 euro, hier te koop bij bol.com
Of hier bij Erotouch
Is ’t wat? Ja! Ik hou er van!

De verpakking en mijn eerste indruk van de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch

De verpakking van de pride by toyjoy rainbow lover De achterkant van de verpakking van de pride by toyjoy rainbow lover

Ja, wat zal ik er van zeggen. Zo’n blisterverpakking kan eigenlijk gewoon niet meer, denk ik. En dan dat zwart met al die regenboogplaatjes er op, ik vind het vrij goedkoop overkomen. Alsof ze vergeten waren dat er ook nog een verpakking moest komen. En dat iemand toen zei: oh, ik flans wel even wat in elkaar, ik kan dat wel. Bleek dat die persoon het toch niet zo goed kon.

Maar! Er zit een regenboogdildo in deze verpakking. Dat compenseert enorm! De dildo zelf ziet er super goed uit, dus die verpakking gaat gewoon snel de prullenbak in. De Pride by ToyJoy Rainbow Lover heeft een realistische look, maar dan met regenboogkleurtjes. Hij heeft een erg duidelijke eikel, met een goede ribbel. Je ziet wel wat aders op de dildo, maar de ballen zijn wel weer vrij glad.

De scheidingen tussen de verschillende kleuren zijn lekker strak, de kleuren zijn niet uitgelopen. Verder zijn de kleuren lekker fel. Het siliconen is zacht, maar toch stevig. Wanneer ik in de dildo knijp, deukt ‘ie duidelijk in, maar hij is niet ‘floppy’.

De Rainbow Lover 8 Inch heeft een vrij stevig formaat. Ik vind dat fijn. Maar hij is er ook in een maatje kleiner en dan is ‘ie ook gelijk een tientje goedkoper. Of je kan ook eens kijken naar de Blush Avant Pride dildo, waar ik laatst over schreef.

De test van de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch

De pride by toyjoy rainbow lover naast een lipstick. De pride by toyjoy rainbow lover in mijn hand, ik buig 'm helemaal dubbel.

Ik gebruikte glijmiddel. Want siliconen toys glijden van zichzelf niet zo fijn. Dus dan is glijmiddel altijd een goed idee. Bij siliconen sextoys kan je beter geen siliconen glijmiddel gebruiken, maar een glijmiddel op waterbasis. Sliquid is een heel goed glijmiddel, zonder irriterende stoffen.

De Pride by ToyJoy Rainbow Lover is een rechte dildo. Dildo’s met een kromming zijn over het algemeen super geschikt om je G-spot mee te stimuleren, maar die verwachting had ik dus niet echt bij deze regenboogdildo. Ik vind het wel altijd erg fijn als een dildo een ribbel heeft, zoals deze bij de eikel heeft. Dat zorgt voor extra stimulatie. En dat bleek wederom helemaal waar te zijn.

Ik vind het formaat, vooral de dikte, van de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch echt helemaal fijn. Groot genoeg om best groot te voelen, maar niet te groot zodat het allemaal eng en moeilijk voelt. Natuurlijk is ieder lichaam anders, dus wat voor mij de perfecte dildomaat is, is voor een ander misschien veel te groot of te klein. Dit is iets wat je zelf moet ontdekken, wat bij jou past. Maar voor mij is dit echt wel precies de goede maat.

Hoe gebruik je de Pride by ToyJoy Rainbow Lover ?

Pride by toyjoy rainbow lover ligt schuin naar voren op het regenboogondergrondje. Close-up van de eikel van de pride by toyjoy rainbow lover , van de zijkant gezien.

Wanneer ik een dildo gebruik, vind ik het meestal gewoon fijn om daar een stotende beweging mee te maken. Sommige dildo’s hebben een vorm waardoor het ook fijn voelt om ‘m te roteren, maar dat vond ik bij deze Pride Dildo niet echt. Hoefde ook niet, want gewoon heen en weer bewegen voelde al super goed. Die eikel, of de ribbel daar bij, doet het echt heel goed voor mij.

Ik heb al eerder verteld dat mijn G-spot echt heel makkelijk is, dus natuurlijk werd die ook weer blij van deze ribbel. Ik was blij dat ik mijn Fetish Pad had om mijn bank droog te houden.

De flexibiliteit van de Pride by ToyJoy Rainbow Lover is ook precies goed. Wel flexibel genoeg om mee te buigen, zodat je je dus geen zorgen hoeft te maken of je niet per ongeluk te hard stoot en het pijnlijk zou kunnen worden, maar stevig genoeg om makkelijk in te kunnen brengen en genoeg stimulatie te geven. Helemaal lekker dus!

Dit is echt zo’n dildo die qua vorm eigenlijk best basic lijkt, maar waar ik dus wel heel blij van word. Ik denk dat het sowieso goed is om een goede, basisdildo te hebben in je sextoy-collectie. Zelf kan ik dus van deze dildo alleen klaarkomen, maar er zijn genoeg mensen die niet klaarkomen van penetratie alleen. Maar zo’n dildo combineert ook gewoon heel lekker met een fijne luchtdrukstimulator of een clitorisvibrator. Dubbele stimulatie voelt natuurlijk nóg intenser.

Conclusie

Ik vind de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch er super tof uitzien, maar het belangrijkste: hij voelt echt heel lekker! Voor mij is het formaat perfect en die ribbel bij de eikel doet het heel goed voor mij. Dit is echt zo’n basis dildo (met super toffe look) die je echt in je sextoy-collectie moet hebben. De zuignap werkt ook prima op gladde oppervlakten, voor als je daar dingen mee wil doen en je zou ‘m ook prima in een strap-on harnas kunnen gebruiken. Genoeg mogelijkheden dus.

Je kan de Pride by ToyJoy Rainbow Lover 8 Inch hier bestellen op bol.com voor 44,95 euro of hier bij EroTouch
En de 7 inch versie kan je hier bestellen op bol.com voor 34,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.