Pretty Love Romance

28-03-2017

Pretty love romance

Als er een nieuw soort sextoy uitkomt, dan ben ik altijd zo nieuwsgierig. Zo was ik ook al een paar maanden super nieuwsgierig naar de Pretty Love Romance. Een tarzanachtige vibrator, maar de clit stimulator trilt niet, maar zuigt vacuüm! Als ik mijn vinger in de opening legde, voelde het gewoon al lekker op mijn vinger. Dat maakte dat ik nog nieuwsgieriger werd naar deze nieuwe toy.

De Romance is gemaakt van silicone en is oplaadbaar. Hij ziet er ook mooi en stylish uit. De opening aan de onderkant zorgt dat ‘ie makkelijk in de hand ligt, en het oogt ook gewoon wel fancy. Daar hou ik van.

Dus, toen ik deze toy kreeg, was ik helemaal in mijn nopjes. Toen ik hem thuis uitpakte, en de gebruiksaanwijzing bekeek, voelde ik in de verte wel een klein beetje vertwijfeling. De gebruiksaanwijzing was blijkbaar met iets als Google Translate naar het Engels vertaald, en kwam daardoor nogal raar over. Ook het feit dat er een yahoo email adres bij stond, vond ik toch wel wat vreemd. Een herinnering aan de Hiky kwam bij mij naar boven, maar die drukte ik snel weg. Deze toy voelde op mijn vinger heerlijk, kan je nagaan wat het straks met mijn clit gaat doen! En zo kwam mijn vreugde weer terug.

Het deel van de vibrator die voor inwendig gebruik bedoeld is, kan wel gewoon vibreren. In maar liefst 12 standjes. Eerst gewoon 2 normale standjes, en daarna 10 vibratie patronen. Om mezelf een beetje op te warmen, gebruikte ik dit deel om mijn clit te stimuleren.

Nu ben ik normaal niet een heel groot fan van vibratiepatronen, maar deze waren wel echt leuk en lekker. Het waren fijne ritmes, en de trilling was gewoon echt goed. Hier werd ik (nu al!) blij van. En al heel snel was ik dus wel genoeg opgewarmd om met het echte testen te beginnen.

Ik bracht de vibrator in, en hoopte dat het tuutje (hoe noem je dat anders?) als vanzelf over mijn clit zou schuiven. Dat was niet echt het geval. Iedere vrouw is natuurlijk ook anders qua bouw, dus nou ja, zo vreemd is dat ook niet. Met wat gepiel kreeg ik het tuutje op de goede plek. Gelukkig is het vrij flexibel waardoor dat best makkelijk gaat.

De knopjes waren ook erg makkelijk te vinden. en simpel te bedienen. Er is een aan/uit knopje, daarmee zet je hem aan, maar dan gebeurt er verder nog niks. Je kan dan kiezen welke van de twee andere knopjes je indrukt: het knopje voor zuigen, of het knopje voor vibratie (of allebei natuurlijk).

Om door de vibratie of zuig programma’s heen te gaan, druk je gewoon steeds weer op dat knopje. Als je alleen de vibratie uit wilt zetten bijvoorbeeld, en het zuigen wil laten doorgaan, moet je wel eerst de toy helemaal uitzetten, en dan weer opnieuw aan doen, en dan dus alleen het zuig knopje indrukken. Dat is wel een beetje onhandig.

Vol verwachting concentreerde ik me op het gevoel. Ik had de vibratie van de staaf uitgelaten, om het zuigen extra goed te kunnen voelen. Het verwachtte heerlijke gevoel bleef uit. Misschien zat ‘ie nog niet helemaal goed. Met een plopje kwam het tuutje los (en omg! zo opgelucht dat ie gewoon gelijk los liet, die Hiky was toch nog niet helemaal uit mijn gedachten) en verplaatste ik het iets opzij, zodat het echt goed over mijn clit zat.

Ik voelde inderdaad verschil. Ik voelde nu echt duidelijk zuigsensaties op mijn clit. Ik moest er even over nadenken wat ik hier nu van vond. Ik werd er niet gelijk heel opgewonden van nog. Ik besloot de vibratie ook aan te zetten, om te kijken of dat beter zou zijn.

Ook inwendig was de vibratie gewoon echt goed. Ik koos een fijn ritme uit en dat voelde lekker. Het zuig tuutje had ook 12 verschillende ritmes, dus ik drukte een paar keer op het knopje om te kijken of andere standjes misschien lekkerder waren. Soms kwam ik voorbij een standje die gelijk echt te heftig voelde, dus dan drukte ik snel door naar de volgende, tot ik er bij één kwam die wel oké was. De motor van de vibrator en de motor van het zuig tuutje gaven samen een soort raar a-muzikaal concert. Het geluid was wel een beetje afleidend, omdat het twee verschillende soorten door elkaar waren.

Ik plopte het tuutje nog even los (just checking :P) en zette hem gelijk daarna weer terug op mijn clit. En toen realiseerde ik me dat ik dit gewoon niet lekker vond. Als het tuutje echt goed op m’n clit zit voelde het afhankelijk van het standje of saai of licht pijnlijk of een beetje irritant.

Al pruilend probeerde ik nog wat te schuiven met het tuutje (plop) en te variëren met verschillende zuigstandjes en verschillende combinaties van vibratie en zuigstandje. Maar m’n clit vond het allemaal niet leuk. En ik voelde me gewoon een beetje sip. Want ik dacht echt dat ‘ie heel leuk zou zijn en nu was dat gewoon helemaal niet zo.

Blijkbaar zijn toys die vacuüm zuigen gewoon niets voor mij. Omdat ik zo’n groot fan ben van the Womanizer, dacht ik dat vacuüm toys ook helemaal geweldig zouden zijn. Maar de Womanizer werkt natuurlijk met luchtdruk en niet puur met vacuüm en dat is blijkbaar toch wel een enorm verschil.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.