Power Vibe Collection Wavy en Rabby

27-08-2018

Sextoy review: Power Vibe Collection Wavy en Rabby

De Power Vibe Collection is een merk van Orion. Orion heeft meerdere merken sextoys, maar van Power Vibe had ik nog niet eerder iets getest. Van Sandra van Orion kreeg ik de Power Vibe Collection Wavy en van Stephanie van Willie kreeg ik de Power Vibe Collection Rabby. Het leek me leuk om ze samen in één review te bespreken om te zien of er nou veel verschillen zitten tussen deze twee Power Vibe Collection vibrators.

De verpakkingen van de Power Vibe Collection

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Beide dozen lijken veel op elkaar, waardoor je dus duidelijk ziet dat ze uit dezelfde collectie komen. Ik vind het leuk dat de dozen dezelfde kleur hebben als de sextoy die er in zit. Verder vind ik ze er sowieso super leuk uit zien. Ze zien er fris en vrolijk uit en niet zo standaard als de witte doos met foto van de toy, wat je tegenwoordig zo veel ziet. Ook de achterkant vind ik erg leuk, met de tekst “Not just strong, more like OH MY GOD! Vibrations” Het lettertype is ook lekker stoer, wat goed past bij de naam, en je ziet op de foto alvast hoe je deze vibrator op moet laden, want dat is wel apart. Op de zijkant vind je ook alvast kort wat nuttige informatie. Ik word blij van zo’n verpakking.

Power Vibe Collections specs

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

De power vibes zijn allebei gemaakt van siliconen met een polyurethaan coating. Ik vind het tof dat dit op de verpakking vermeld wordt. Ik heb het idee dat tegenwoordig heel veel sextoys van siliconen deze coating hebben, maar meestal vind je dat dus niet terug op de verpakking. Er is hier nog steeds geen wetgeving over, helaas. Wat er op de verpakking staat, is echt aan de fabrikant zelf, helaas. Maar in elk geval, eerlijke informatie weet ik zeker te waarderen. Ik heb een tijdje terug proberen uit te zoeken hoe het zit met dit polyurethaan en voor zover ik begrijp is dit materiaal ook bodysafe en niet poreus (als het goed gedaan is). En siliconen is natuurlijk sowieso goed, dus dat is mooi. Ze voelen lekker glad en een beetje zacht aan en trekken door de coating dus ook een stuk minder stof aan. Beide seksspeeltjes zijn ook waterproof en oplaadbaar. Ze hebben tien vibratie standen, waarvan drie steady.

Apart opladen

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Het opladen van deze sextoys gaat dus wel wat apart. Je moet het onderste dopje, waar ook het knopje op zit, er af draaien en dan kan je onderin de vibrator de USB lader prikken. Prima systeem en ik kan me voorstellen dat het voor het waterproof maken dus een makkelijke manier is. Maar ik ben zelf wel elke keer een beetje bang dat ik het dopje tijdens het opladen kwijt raak. Maar dat kan ook gewoon aan mijn huishouden liggen hoor. Het is overigens nog niet gebeurd, gelukkig! Op het dopje staat trouwens het logo van You2Toys. Dat is ook een merk van Orion, maar komt verder nergens op de verpakking terug.

Power Vibe Collection Wavy

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Met een naam als Power Vibe Collection, verwacht ik toch wel super krachtige vibraties. De vibrators zijn allebei best wel klein, dus ik was vooral benieuwd of ze de naam waar konden maken. Ik begon met de Power Vibe Collection Wavy. De kleinste. Dit is echt een minivibrator, misschien zou je het zelfs nog wel een bulletvibrator kunnen noemen. Hij is klein en heeft een aantal ribbels. Toen ik ‘m aanzette, was ik echt verrast door hoe super hard hij gelijk begon te vibreren. Het is niet de aller stilste vibrator, maar het geluid is echt goed te doen. Maar de vibraties waren dus gelijk echt super krachtig en ook best wel diep, zeker voor zo’n klein ding.

Verkeerd om

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Toen ik verder drukte, je bedient ‘m dus het met ene knopje onderop, kwam ik er wel gelijk achter dat hij ook begint met het hardste steady standje. Voor mij voelt dit echt verkeerd om. Hij begint hard, dan gaat ‘ie naar medium en dan naar ‘zacht’ (nog steeds best wel krachtig!) en daarna komen de patronen. Ik wil altijd liever dat een vibrator gewoon begint met het zachtste steady standje. Opbouw is toch wel fijn als je gaat masturberen, vind ik. Zeker als je maar één knopje hebt, vind ik deze verkeerd-om-standjes wel een minpunt. Ook heeft ‘ie een geheugen. Als je ‘m uit zet en weer aan zet, begint ‘ie bij het standje waar je was geëindigd. Dat is voor mij persoonlijk een functie die ik bij geen enkele sextoy wil. En vooral niet bij een sextoy met maar één knopje. Want vaak is de snelste manier om gewoon weer naar de steady standjes te komen de vibrator uit en weer aan te zetten. Nou, dat heeft dus geen nut als ‘ie dan gewoon weer begint waar je was gebleven.

Goed gekozen naam

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Maar, afgezien van de rare standjes logica, vind ik deze vibrator verder dus wel echt super tof. De vibraties zijn echt heel erg goed. De naam Power Vibe Collection is voor deze Wavy zeker goed gekozen, want dit is echt power. De vorm van de vibrator is voor mij ook helemaal goed. De top is iets smaller, waardoor hij ook voor pinpoint stimulatie zeer geschikt is. En als je juist een iets groter gebied wil stimuleren, hou je ‘m gewoon wat schuiner.

Voor inwendig gebruik is deze Wavy niet echt geschikt, vind ik zelf. Hij is gewoon echt heel klein, voor mij te klein. Maar ik kan me voorstellen dat als je nog helemaal geen andere vibrator hebt, het best leuk kan zijn om toch even te ervaren hoe dat dan voelt. Maar als je echt een vibrator voor inwendige stimulatie zoekt, kan je beter even verder kijken.

Power Vibe Collection Rabby

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Voor een rabbitvibrator, of duovibrator, is de Rabby echt wel klein. Maar in vergelijking met de Wavy, is deze Rabby toch een stuk groter. Deze Rabby is dus bedoeld om je tegelijkertijd inwendig en clitoraal te stimuleren. Ook de Rabby heeft dus één knopje, met dezelfde nadelen die ik hiervoor al noemde.

De vibraties van de Rabby zijn zeker ook prima, maar in vergelijking met de Wavy, wint de Wavy dan toch wel duidelijk. Qua geluid is de Rabby wel weer iets stiller. Ik denk dat ze beiden wel dezelfde motor hebben, maar bij de Rabby zit er natuurlijk veel meer siliconen omheen en dat dempt de vibraties toch wel wat. De Wavy vind ik echt indrukwekkend qua vibraties, de Raby vind ik gewoon goed.

Enkele motor

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Meestal bij duovibrators zit er ook nog een eigen motortje in de clitorisstimulator. Dat is bij deze Rabby niet het geval, maar de vibraties worden alsnog wel goed doorgegeven aan het konijntje. Zeker met die flapperende oortjes kon hij mijn clitoris alsnog wel prima stimuleren. Verder is dit ook een prima vibrator. Hoewel hij me in de eerste instantie best wel klein leek, voelde ook het inwendige deel gewoon fijn. Voor mijn persoonlijke smaak vind ik iets groter en een wat meer gebogen vorm lekkerder, maar deze Rabby is gewoon echt wel oke. Ik kan me echt voorstellen dat deze vibrator bijvoorbeeld als eerste vibrator voor iemand super geschikt zou kunnen zijn. Door zijn formaat, schrikt hij niet gelijk af. En ook de prijs is zeker nog wel leuk voor een eerste sextoy.

Conclusie

 

Power vibe collection wavy en rabby Power vibe collection wavy en rabby

Als ik er één zou moeten kiezen, zou mijn persoonlijke voorkeur toch echt uitgaan naar de Wavy. Dit is gewoon een hele kleine vibrator met indrukwekkende vibraties. Omdat ik in de praktijk meestal toch standje drie gebruik, vind ik de onlogische manier van standjes niet zo’n groot probleem. Deze kleine vibrator pak je er gewoon makkelijk even bij door zijn formaat en zijn prestaties zijn gewoon echt heel goed.

De Rabby lijkt me een super geschikte vibrator voor ‘beginners’. Een mooie, kleine rabbitvibrator voor een leuke prijs. De vibraties zijn ook nog steeds gewoon goed, hij is voor een duovibrator lekker klein en ziet er leuk uit.

Je kan de Wavy hier bestellen bij bol voor rond de 25 euro.

Je kan de Rabby hier bestellen bij bol voor 37,75

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Handig meeneem-formaat wel, die roze. Ik verwacht altijd van die kleintjes dat ze weinig doen, maar dit klinkt wel goed. Iets om te onthouden.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlog: Power Vibe Collection en Zalo Rosalie | Tess Tesst - […] getest. Natuurlijk wil ik die ook even aan je laten zien in een vlog. Een kleine minivibrator, de Wavy…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.