Power Toys – video

20-03-2022

Ik vind het altijd fijn als een sextoy superstimulerend is. Lekker krachtig, diepe, harde vibraties, of gewoon echt véél stimulatie. Hou jij ook van power toys? In deze video laten Jay en ik je een aantal van deze krachtige sextoys zien!

Eigenlijk is er nog een ontzettende power toy, maar die ben ik helaas vergeten te noemen in de video. De Lora DiCarlo Baci mag hier écht niet ontbreken, want dit is echt de Doxy onder de luchtdrukstimulatoren. Deze luchtdruktoy is zo krachtig dat ‘ie voor mij op zijn hardst zelfs eigenlijk echt too much is!

Wil je de reviews nog even nalezen? Kijk dan hier:

Lora DiCarlo Baci

Satisfyer Vibes Master

Hot Octopuss Jett

Cloud 9 Swirl Touch

Doxy 3R

Fun Factory Manta

Swan Wand

Svakom Sam Neo

Njoy Pure Wand

Wist je trouwens al dat je onze video’s nu ook op Odysee kan bekijken, zonder in te loggen? Superhandig voor de mensen die problemen hadden met het inloggen bij YouTube, omdat al onze video’s automatisch een leeftijdsbeperking krijgen en daar dus zonder inloggen niet te zien zijn.

 

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. Je kan onze video’s ook bekijken op Odysee, zonder in te loggen.

Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

1 Reactie

  1. Toffe video!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.