PMV20 Vice – review

03-08-2020

Oh, die PMV20 collectie van Easytoys. Wat ziet het er super tof uit! En zeker deze PMV20 Vice, dit is wel een hele opvallende verschijning. Maar helaas zeggen looks niet alles. Eerder nam ik met mijn twee collega-sextoytesters al een video op over deze kleurige vibrators. En je kan ook mijn geschreven review over de leukste vibrator uit de PMV20 collectie al lezen, die vind je hier. Maar in deze review gaat het over de PMV20 Vice. Een driedubbele rabbitvibrator of Tarzan. Om ‘m nou een driedubbele duovibrator te noemen, is ook zo wat.

Specs

Materiaal: Siliconen dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden, waarvan 3 steady
Waterproof: Spatwaterdicht (IPX6)
Verkoopprijs:  69,95, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik heb mixed feelings

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de pmv20 vice De achterkant van de verpakking van de pmv20 vice

Ik had het in mijn review over de PMV20 Base al geschreven, ik vind deze verpakking echt tof. Past helemaal bij deze collectie en het ziet er gewoon tof en vrolijk uit. Ik vind het helemaal leuk.

In de doos vind je de PMV20 Vice, het USB-oplaadkabeltje (zo mooi in paars en geel!) en de (ook super kleurige) gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de PMV20 Vice

Pmv20 vice naast een lipstick, voor het formaat De pmv20 vice met het kleurige oplaadkabeltje

Een vibrator met inwendige stimulatie, stimulatie voor je clitoris en anal beads. Ik had wel eerder zo’n soort vibrator gezien, maar nog nooit gebruikt. Het ziet er best indrukwekkend en veel uit, maar door de kleurtjes heeft het ook wel weer wat schattigs.

Zoals ik al vaker heb gezegd, ik vind de look van deze PMV20 vibrator echt leuk. Het siliconen voelt ook heel lekker aan en trekt nauwelijks stof aan. De opening in het handvat is groot genoeg voor mij om er twee vingers door te steken, waardoor ik ‘m makkelijk vast kan houden. De anal beads zijn super flexibel, maar het konijntje is juist vrij stug.

De knopjes van de PMV20 Vice

Close-up van de knopjes van de pmv20 vice Pmv20 vice naast de pmv20 base

De Vice heeft dezelfde knopjes als de PMV20 Base, maar ze hebben een andere werking. Het onderste knopje is hetzelfde, dat is het powerknopje, die je ook als pauze knopje kunt gebruiken.
Het bovenste knopje regelt de vibraties en het middelste knopje regelt de rotaties. Wanneer je twee keer op het middelste knopje drukt, gaat de staaf de andere kant op roteren. En dan kunnen we nu tot de shocking conclusie komen dat deze PMV20 vibrator geen orgasme-knopje heeft. Ik vond dat zo tof bij de Vice, maar helaas. Geen orgasme-knopje voor alle vibrators (in de PMV20 lijn) dus. Zo jammer!

De voorbereidingen  voor de Test

Pmv20 vice naast een flesje pjur woman nude Ik duw de anal beads naar beneden, om te laten zien hoe flexibel ze zijn

Nou. Daar lag ik dan. Flesje Pjur Woman Nude in de aanslag, handdoekje erbij. Ik staarde even naar de Vice en vroeg mezelf af hoe ik dit nu het beste aan kon pakken. Het leek zo leuk en spannend, maar nu had ik toch even geen idee hoe ik deze vibrator nu het makkelijkst in zou kunnen brengen. Eerst de staaf en dan de beads? Eerst de beads? Allebei tegelijk? Moeilijk joh, dit testen! Ik besloot gewoon maar wat te proberen en het lukte!

Het was wel echt gedoe om alles goed te krijgen. Terwijl je overal glijmiddel hebt. Ik ben zelf ook echt gevoelig voor blaasontstekingen, dus ik wilde ook extra voorzichtig doen en zorgen dat ik niet eerst met mijn vingers of met de vibrator mijn anus aanraakte en dan daarna mijn vulva. De anal beads zijn super flexibel, wat aan de ene kant heel fijn is, maar aan de andere kant maakt dat het inbrengen moeilijker.

Ik heb echt een gebrek aan ruimtelijk inzicht, dus ik had verwacht dat ik de anal beads bijna allemaal zou kunnen inbrengen, maar dat was niet het geval. Ook dit maakte het lastiger, want alleen de bovenste beads kon ik inbrengen. Wat betekent dat wanneer je net even teveel beweegt, de beads er gewoon weer uit getrokken worden. Ja, het was even een ding, maar uiteindelijk zat alles op z’n plek en durfde ik bijna niet meer te bewegen, maar was ik wel klaar om te testen.

De Test van de PMV20 Vice

Mijn hand om de staaf van de pmv20 vice om te laten zien hoe dik hij is De anal beads van de pmv20 vice met daarnaast mijn pink om te laten zien dat dat ongeveer hetzelfde formaat is

Toen het allemaal aanstond, was mijn eerste gedachte: wow, dit is wel veel stimulatie! Het voelde alsof het wel de moeite waard geweest was. Het is ook echt veel, het roteren van de staaf in mijn vagina, het vibrerende konijntje bij mijn clitoris en dan ook nog anal beads.

Ik moest even alle gevoelens verwerken om daarna wat beter te kunnen kijken naar hoe het nu allemaal voelde. Toen die eerste rush van de driedubbele stimulatie voorbij was, merkte ik dat het toch niet allemaal even lekker zat.

Niet op de goede plek

Close-up van het konijntje van de pmv20 vice De oortjes van het konijn zijn wel flexibel

Het konijntje zat echt niet helemaal op de goede plek, dat was echt jammer. Normaal zijn die konijntjes wat flexibeler, maar zelfs dan is het afwachten of het goed aansluit bij mijn vulva. Elke vulva is anders, dus je weet het vaak pas als je het probeert. Maar deze vorm doet het voor mij dus niet. De vibraties van het konijntje zijn wel echt heel krachtig, maar wanneer die vibraties niet echt tegen het goede plekje trillen, heb je er ook niet zo heel veel aan.

Het roteren van de PMV20 Vice

Als je goed kijkt, zie je dat de stand van de top van de staaf net anders is als op de foto hier naast. Het roteren is zo subtiel dat het bijna niet op de foto te zien is. Als je goed kijkt, zie je dat de stand van de top van de staaf net anders is als op de foto hier naast. Het roteren is zo subtiel dat het bijna niet op de foto te zien is.

Het roteren van de staaf was wel oké, maar niet heel bijzonder. Ik heb wel betere bewegende toys gevoeld. Ik denk dat ik op en neer bewegen of misschien zelfs heen en weer bewegen lekkerder vind dan roteren. Het was gewoon te subtiel voor mijn smaak. Volgens de verpakking zijn er twaalf rotatiestanden. Dat klinkt echt als heel veel. Maar de staaf kan twee kanten op draaien, dus eigenlijk gaat het om twee keer zes standjes. Of  ‘ie nou linksom draait of rechtsom, mij maakt dat echt niet uit. Maar ook die zes standjes, ik voel daar niet heel veel verschil tussen. Je hoort het verschil wel duidelijk, maar om nou te zeggen dat het echt goed voelbaar is? Voor mij niet in elk geval. Het hadden ook twee standjes kunnen zijn voor mijn gevoel.
Op de foto’s zie je als je heel goed kijkt net het verschil in de stand van de staaf. Het roteren is zo subtiel dat het moeilijk op de foto is vast te leggen.

De drie motoren van de PMV20 Vice

Pmv20 vice, je ziet de kant van de anal beads Close-up van het handvat

Op de verpakking had ik ook gelezen dat er drie motoren in deze PMV20 Vice zitten. Wat ik dacht: één motor in het konijntje, één motor in de staaf en één motor in de anal beads. Maar nee. Er zit geen aparte motor in de anal beads. Die trillen niet. De derde motor is natuurlijk voor het roteren van de staaf.

Op zich ook wel logisch, maar ik had toch een wat andere verwachting. Voor mij voegt het niet zoveel toe dat de staaf ook vibreert. De vibraties zitten vooral echt in de top en ze zijn niet heel krachtig. Voor mij valt het een beetje weg bij al die andere stimulatie. Ik had liever vibrerende anal beads gehad.

Sommige van de PMV20 vibrators maken echt lawaai. Deze Vice is ook niet stil, maar voor mij was dit geluid nog wel op het randje, het kan nog net. Als je een stille vibrator zoekt, kan je deze sowieso wel overslaan. Easytoys is wel bezig hiermee! Ze gaan de hele PMV20 lijn qua geluid minder heftig maken. Dus yay voor dat!

Conclusie

Het klinkt zo bij elkaar niet echt positief, maar toch vond ik deze Vice wel lekker. Ik miste wel echt de vibraties tegen mijn clitoris, ik kreeg het konijntje gewoon niet op de goede plek, dus daar heb ik uiteindelijk maar een andere minivibrator bij gepakt. Wat het geheel niet per se makkelijker maakte. Maar ik vond het toch wel bijzonder voelen, zo die driedubbele stimulatie. Uiteindelijk kreeg ik ook een heel fijn orgasme. Dat voelde heel intens door al die gemixte stimulatie.

Ik kan niet echt zeggen dat ik je deze PMV20 Vice echt aan kan raden. Ik vind ‘m niet heel goedkoop en het werkt allemaal net niet lekker. Maar het is wel echt spannend om deze gecombineerde stimulatie te ontdekken. Genoeg voors en tegens om af te wegen dus.

Je kan de PMV20 Vice hier bestellen bij Easytoys voor 69,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.