PMV20 Base – vibrator review

20-07-2020

Ik ben een beetje verliefd op de nieuwe PMV20 vibratorlijn van Easytoys. Vijf vibrators in geweldig leuke kleurtjes. Echt, als ik een vibratorlook zou moeten ontwerpen, zouden dit de kleuren zijn. Misschien zou ik er nog wat glitter bij doen. Maar zo leuk! Ik kreeg alle vijf de PMV20 vibrators van Easytoys, maar ik begin met een review over de PMV20 Base.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met een USB-kabeltje
Standjes: 13 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs:  69,95, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Pretty en best wel lekker!

De verpakking van de PMV20 Base

De voorkant van de verpakking van de pmv20 base. De voorkant van de doos is een smal geel randje en verder zie je de toy en het oplaadkabeltje. De achterkant van de verpakking van de pmv20 base

Bij een kleurige vibrator hoort natuurlijk ook een kleurige verpakking. Helemaal goed. De voorkant is natuurlijk doorzichtig, want zo’n mooie vibrator moet gezien worden. Op de doos vind je informatie over de toy, een tof inspirerend tekstje over de Post Modern Vibes 2020 en een foto van drie blije mensen met gekleurde truien.

Wat ook handig is, als je de doos open maakt, zie je aan de zijkant gelijk even de korte instructies van hoe de PMV20 Base werkt. Deze hele sextoy straalt gewoon fun uit, ik hou er van.

In de doos vind je naast de Base zelf ook een kleurige gebruiksaanwijzing en een oplaadkabeltje. En zelfs die heeft toffe kleurtjes! En een stickertje met PMV20. Ik wou dat alle oplaadkabeltjes gelabeld waren. Ik heb écht heel veel oplaadkabeltjes in huis en om de juiste weer terug te vinden is vaak nogal een uitdaging.

Mijn eerste indruk van de PMV20 Base

De binnenkant van de verpakking van de pmv20 base De pmv20 base, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Oké, ik zeg het gewoon nog een keer: die kleurtjes! Love it! Dan zal ik nu voor de rest van de review proberen dat niet nóg een keer te zeggen. De kleurtjes van deze lijn doen me trouwens ook denken aan die geweldige Blush dildo waar ik laatst over schreef.
De vorm van de Base is best wel apart. Het lijkt een kruising tussen een wandvibrator en een gewone vibrator. Volgens de productomschrijving is het een wandvibrator, maar hee, je kan een seksspeeltje gewoon zo gebruiken als jij dat fijn vindt. Hou er wel rekening mee dat dat wel ook veilig is. Deze vibrator is bijvoorbeeld niet geschikt om anaal in te brengen, want hij heeft geen bredere basis. Met schoonmaken moet je ook even goed opletten op het randje waar de vibrator overgaat in het handvat, want dit is een stukje waar makkelijk vuil achter kan blijven.

Het siliconen voelt lekker zacht en glad aan en de kop is heel flexibel. Het viel me ook op dat de vibrator vrij licht aanvoelt in mijn hand. Op de onderkant zitten drie knopjes. De icoontjes op de knopjes zeggen me niet direct iets. De onderste is of een stopwatch of een ring met diamant, de middelste is een rondje in een rondje en de bovenste is een bliksemschicht.

De Test van de PMV20 Base

De pmv20 base naast een lipstick om het formaat te laten zien. De pmv20 base in mijn hand, met mijn nagels in bijpassende kleurtjes.

Bij vibrators gemaakt van siliconen, kan je beter geen siliconenglijmiddel gebruiken, dat kan het materiaal aantasten. Dus ik gebruikte een beetje waterbasisglijmiddel. Ik koos voor Pjur Woman Nude omdat dat zo lekker zacht aanvoelt. Bij wandvibrators (of eigenlijk bijna bij alle seksspeeltjes) vind ik het fijn om glijmiddel te gebruiken. Dat maakt het gevoel nog zoveel lekkerder.

De vibraties zijn best oké. Voor een vibrator zou ik dit vrij gemiddeld noemen. Voor een wandvibrator zijn deze vibraties wel zwak. Maar ik vind dit zelf ook meer een gewone vibrator dan een wandvibrator. Het geluid van de PMV20 Base valt mee. Er zijn andere modellen in deze lijn die echt heel lawaaiig zijn, maar het geluid van de Base is echt goed te doen.

Ik vind de eivorm fijn. De meeste wandvibrators hebben een grotere kop, terwijl ik zelf juist altijd liever een kleiner gebied van mijn vulva stimuleer. Dat kan met deze kop goed. Ook vind ik het fijner om een kop heen en weer over mijn vulva te laten glijden (vandaar het glijmiddel) wanneer de kop wat kleiner is.

Er zijn drie steady standen. De vibraties zijn niet heel diep, maar ook niet heel buzzy. Het zit er echt een beetje tussenin. Voor mij in elk geval wel goed genoeg om mee klaar te komen. Maar wanneer je echt op zoek bent naar de meest awesome vibraties, kan je beter voor een echt wandvibrator gaan, zoals de Doxy.

De PMV20 Base inwendig

De pmv20 base met de kop op het ondergrondje, waarbij je ziet dat de kop zo'n 90 graden kan buigen. De pmv20 base naast drie andere modellen uit de pmv20 lijn

Het leuke van deze wandvibrator vind ik dat je ‘m ook inwendig kan gebruiken. Door de vorm van de kop is hij daar echt geschikt voor. Niet alleen geschikt, maar ook erg lekker. Ik vond het flexibele van de kop in combinatie met die eivorm echt heel lekker voelen. Door de steeds veranderende omvang, voelt het heel stimulerend wanneer je ‘m in en uit je vagina beweegt.

Ik had in de eerste instantie wat moeite met de knopjes. Omdat de icoontjes me dus niet zoveel zeiden en ik de gebruiksaanwijzing niet gelezen had. Het is niet voor niets dat ik altijd adviseer om vooral wel eerst de gebruiksaanwijzing te lezen. Als ik toch eens mijn eigen advies opvolgde, hè.
Het onderste knopje is het power knopje. Als je die lang indrukt gaat de PMV20 Base aan. Als je dat knopje kort indrukt, pauzeren de vibraties. Dat vind ik nou echt handig. Een vibrator die gewoon met één korte klik uit gaat. Of nou ja, pauzeert. Want om ‘m echt uit te doen, moet je lang drukken.

Het orgasme-knopje

De knopjes van de pmv20 base Het randje van de pmv20 base, met een regenboogtandenborstel om te laten zien hoe je 'm schoon kan maken.

Het bovenste knopje is het knopje om mee door de standjes te klikken. Eerst drie steady standjes en dan nog tien patronen. Het middelste knopje is het orgasme-knopje. Ja. Een orgasme-knopje. Dat hebben we toch allemaal nodig in ons leven?

In de gebruiksaanwijzing staat dat wanneer je op het orgasme-knopje drukt de vibraties in de schacht uitgaan, zodat de kop dan harder vibreert. Dat klinkt op zich logisch, maar volgens mij zit er maar één motor in de Base. En volgens mij zorgt het orgasme-knopje er gewoon voor dat de PMV20 Base naar steady standje drie gaat. Dat klinkt misschien iets minder spectaculair, maar het is wel super praktisch. Tenminste, als je nog niet in steady standje drie zat. Want dan verandert er dus niks als je op het orgasme-knopje drukt.

Maar een knopje waarmee je in één keer naar steady standje drie gaat, is bij mij altijd welkom, want over het algemeen is dat ook mijn favoriete standje op een vibrator. Dus nu wil ik eigenlijk dat al mijn vibratoren een knopje hebben om gelijk naar het hardste steady standje te gaan. #orgasmeknopjesforall

Conclusie

Ik vind deze vibrator qua look super tof. Fijn dat er nu een keer ook meer kleur in een vibrator zit. De vibraties vielen me een beetje tegen. Ik had liever krachtigere, diepere vibraties gezien in deze PMV20 Base. Maar de vorm van dit seksspeeltje compenseert voor mij wel. Het is echt een goede mix tussen een wandvibrator en een inwendige vibrator. Ik vind ‘m zowel uit- als inwendig lekker om te gebruiken. En het orgasme-knopje is gewoon briljant.

Je kan de PMV20 Base hier bestellen bij Easytoys voor 69,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.