PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder

25-02-2022

Ik hou van polsboeien, maar ik ben er wel kritisch op. Ik wil graag dat ze mooi zijn en dat ze ook nog eens heel comfortabel zitten. En dan moeten ze natuurlijk ook nog een beetje stevig zijn. Altijd interessant om een paar polsboeien te testen dus! Van Loveware kreeg ik deze PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder.

Specs

Materiaal: rundleer en lak
Verkoopprijs: 77 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Ze zijn prachtig!

Mijn eerste indruk van de PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder

De pm bodyleather polsboeien in rood lakleder liggen uitgevouwen op het blauwe ondergrondje. Een van de pm bodyleather polsboeien in rood lakleder om mijn pols.

Net zoals de meeste polsboeien, komen deze PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder zonder verpakking. Wat helemaal prima is, want een verpakking is ook echt onnodig bij zo’n product.

Maar gelijk toen ik ze uit de verzenddoos haalde, werd ik blij. Want deze polsboeien zijn in het echt nog zoveel mooier dan ik naar aanleiding van de foto’s verwacht had. Deze boeien hebben wel echt dat wow-effect.

De look van de PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder

Pm bodyleather polsboeien in rood lakleder Close-up van de o-ring van de pm bodyleather polsboeien in rood lakleder

Rood lakleder is natuurlijk vrij cliché voor BDSM-toys en zelf ben ik dan ook niet per se fan van die look. Normaalgesproken dan. Want deze boeien zijn zó mooi! Ze hebben precies de goede kleur rood, lekker helder en fel. En ze zijn zo shiny, ik hou er van. Die O-ring vind ik ook echt super stylish. De meeste polsboeien hebben een D-ring, wat ik gewoon echt veel minder mooi vind. Deze boeien zien er voor mij uit als een mooi BDSM-sieraad bijna.

De binnenkant van de boeien is gemaakt van zwart rundleer. De boeien bestaan eigenlijk uit twee delen. De wat bredere band en het smalle bandje met het gespje. Daar zit ook de O-ring aan vast. De boeien zijn helemaal rondom gestikt, met rood garen.

Ze zien er super netjes en mooi afgewerkt uit. Alles is recht en strak en ik kan geen schoonheidsfoutjes ontdekken.

De test van de PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder

Je ziet de binnenkant van de pm bodyleather polsboeien in rood lakleder De pm bodyleather polsboeien in rood lakleder om mijn pols, je ziet hoe ze overlappen.

Ik heb vrij brede polsen, en bij mij passen deze polsboeien net. De band overlapt net en ik draag ze dan op het één na laatste gaatje. Mijn polsomtrek is 19 centimeter. Het materiaal is vrij stug. Dus om de boeien om te doen, is, zeker als je het zelf doet, niet super makkelijk. Je moet echt even prutsen. Maar als ze dan eenmaal zitten, zitten ze ook goed.

Ze zijn vrij comfortabel om te dragen. Het materiaal is niet super dik. Ik vind zelf het punt waar polsboeien elkaar overlappen vaak storend. Als dat zo’n hele dikke bobbel wordt, vind ik dat echt irritant. Maar dat hebben deze PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder niet, gelukkig. Dat maakt het draagcomfort voor mij een stuk beter.

Zoals ik al zei, is het materiaal wel vrij stug. Leer wordt naarmate je het vaker draagt altijd wel wat meer soepel, maar ik denk niet dat dat met de laklaag ok het geval zal gaan zijn. Dus ik vermoed dat deze boeien altijd wel wat stug zullen blijven.

Wanneer je ze gewoon om hebt, of wanneer je polsen voor je of achter je rug aan elkaar vast zitten, dan heb ik hier eigenlijk weinig last van. Maar wanneer mijn polsen boven mijn hoofd vastgemaakt worden, en mijn polsen dus een beetje in de boeien gaan hangen, voelt dit niet echt lekker. Omdat de rand van de boeien dus vrij hard is en mijn hand daar dan een beetje in drukt, voelt dat niet prettig. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden. Wanneer je vaak je handen boven je hoofd vastmaakt, of vaker ‘in je boeien hangt’ (je kan natuurlijk niet echt met je hele gewicht aan zulke polsboeien hangen, daar zijn andere boeien voor), zijn deze PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder wellicht niet zo geschikt voor jou.

Wanneer je polsboeien wat ‘lichter’ gebruikt, of je gewoon een super tof accessoire zoekt voor bij een mooie (fetish) outfit, dan zijn deze polsboeien echt super tof.

Conclusie

De PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder zijn echt heel erg mooi. Ze zijn super goed gemaakt, alles is netjes en strak afgewerkt, zonder schoonheidsfoutjes. Ze zijn geschikt tot een polsomtrek van zo’n 21 centimeter, denk ik. Om in te ‘hangen’ zijn ze wat minder fijn, omdat het materiaal vrij stug is. Maar om ze gewoon aan elkaar te maken of zo te dragen, zijn ze super fijn en vooral prachtig.

Je kan de PM Bodyleather Polsboeien in Rood Lakleder hier bestellen bij Loveware voor 77 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.