PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat

23-05-2022

Floggers worden ook wel strokenzwepen genoemd en dat omschrijft gelijk mooi wat het is. Nu hou ik dus eigenlijk helemaal niet van floggers. Wat op zich best apart is, want vroeger waren floggers juist mijn favoriete zwepen. Maar een flogger met een dildohandvat, dat is natuurlijk wel interessant om te testen. Ik kreeg deze PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat van Loveware.

Specs

Materiaal: leer en hout, met bodysafe lak
Oplaadbaar: je moet ‘m echt zelf (laten) bewegen
Standjes: net hoeveel kracht je zet
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 59 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Auch!

Mijn eerste indruk van de PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat

De pm bodyleather flogger met dildohandvat met daar tussen een lipstick. De punten van de stroken van de pm bodyleather flogger met dildohandvat

Eerder schreef ik al over de hele mooie rode polsboeien van PM Bodyleather en de lekkere slagstok van dit merk.

Net zoals de meeste BDSM-toys heeft de PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat geen verpakking. Er hangt een kaartje aan en dat is het. Prima, want een zweep ga je toch niet in een doosje bewaren.

Het was dat Rebecca van Loveware mij verteld had dat deze zweep een dildohandvat had, want anders had ik niet geraden dat je het handvat daarvoor kon gebruiken. Het handvat is van hout, maar wel heel licht hout. Nu kan je echt niet alles van hout zomaar veilig inbrengen, maar dit handvat is met speciale bodysafe lak afgelakt (drie keer!) dus dat kan zeker. En nee, je krijgt er natuurlijk geen splinters van in je vagina. Ja, dit is serieus de vraag die het meest gesteld wordt als het gaat over houten dildo’s.

Het leer van deze flogger voelt vrij stug aan. De stroken zijn smal en best lang. Ze zijn allemaal gelijk, wat er netjes uit ziet. De stroken zitten met puntige studs vast aan het handvat. Wat er wel een beetje eng-ig uitziet, aangezien je dat handvat dus ook nog in je vagina kan inbrengen.

Aan het handvat zit ook een leren bandje wat je om je pols kan dragen of waar je ‘m aan kan ophangen. Dit bandje kan je er ook af klikken.

De test van de PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat

Close-up van de zweep met dildohandvat Het punt van de zweep waar de stroken aan vast zitten.

Ik had al verteld dat ik dus niet meer zo’n fan van floggers ben. Nu is dat eigenlijk helemaal niet eerlijk, want floggers zijn er in zo ontzettend veel soorten, met elk dus ook een eigen gevoel wat je ze geven, dat je eigenlijk niet kan zeggen dat je alle floggers stom vind.

Suede floggers en floggers met brede stroken, of veel stroken, geven vaak een doffe pijn. Wanneer de stroken van leer of rubber zijn, als de strengen dunner zijn en het er minder zijn, geeft een flogger vaak een scherpere pijn. Deze PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat heeft dus stroken van leer, die lang en smal zijn, dus dan weet ik gelijk al dat dit scherpe pijn gaat geven. En dat is nou net het soort pijn wat ik niet zo fijn vind. Zo zielig voor mij! (Had ik al eens verteld dat ik een beetje een soort fetish heb voor roepen hoe zielig ik ben, tijdens (en na!) een BDSM-spel?)

Zoals ik had verwacht, geeft deze PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat inderdaad zo’n scherpe pijn. Het voelt echt een beetje snijdend. Wanneer er zacht mee geslagen wordt, is dat voor mij prima te doen. Wanneer er harder mee geslagen wordt, vind ik deze pijn wel echt naar. Nu is dat óók iets waar ik echt wel van kan genieten, mijn BDSM-beleving is soms maar ingewikkeld, maar het is wel echt pittig.

Degene die sloeg, vond dat ze wel veel moeite moest doen met deze zweep. Hij is licht en ze moest behoorlijk wat kracht zetten voor een resultaat waar zij blij mee was. Het helpt niet dat ze enorm sadistisch is, anders had ze gewoon lekker zachtjes kunnen slaan. Ook vond ze het handvat niet zo lekker in de hand liggen. Maar het handvat is dus voor andere dingen wel heel goed.

Niet zo chill in de hand, wel chill in de kut

Close-up van het handvat van de pm bodyleather flogger met dildohandvat Het handvat in mijn hand.

Dat was onze conclusie over het handvat. Je kan niet alles hebben. En voor een zweep met een dildohandvat, wil ik wel graag dat de dildo dan ook goed voelt. Dat ‘ie dan iets minder fijn in de hand ligt, ach, dat vind ik niet zo erg.

Het handvat, of de dildo, heeft verschillende hobbels, wat erg fijn voelt bij het inbrengen en het bewegen. Dat geeft toch weer extra stimulatie. Het handvat is niet heel dik, maar ik vond dit formaat best wel prima. Ik moet zeggen dat ik niet echt verwacht had dat ik het lekker zou vinden voelen, deze dildo. Want hij is recht, dus geen G-spot stimulatie, en dus ook niet zo dik. Maar het voelde echt wel lekker.

Het materiaal is glad en hard en deed me een beetje denken aan een glazen dildo. Je kan bij dit materiaal ook elk soort glijmiddel gebruiken, dat is ook wel handig! Omdat het handvat lang genoeg is, zaten de studs onderaan het handvat zeker niet in de weg en ik kon ‘m daar ook prima vasthouden. Ik hoefde dus niet bang te zijn dat die studs onaangenaam zouden voelen bij mijn vulvalippen.

Het was nóg beter geweest als dit dildohandvat een kromming had gehad voor G-spot stimulatie (al had ‘ie dan waarschijnlijk nóg minder lekker in de hand gelegen), maar zo op deze manier kon ik zeker ook van genieten. Het is een leuk extraatje dat dit kan met deze PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat.

Conclusie

De PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat geeft een scherpe pijn. Het slaan is wat vermoeiend als je er veel pijn mee wil doen, omdat hij vrij licht is. De zweep is heel netjes afgewerkt.

Het handvat is te gebruiken als een dildo en dat voelt echt heel goed. Hij stimuleert je G-spot niet, maar voelt toch lekker stimulerend.

Je kan de PM Bodyleather Flogger met Dildohandvat hier bestellen bij Loveware voor 59 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.