PleasureLab We-Love Koppelvibrator

12-12-2022

Misschien ken je mijn mening over koppelvibrators wel, misschien ook niet. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ik hou er niet van. Maar toen Willie mij vroeg om deze PleasureLab We-Love Koppelvibrator te testen, heb ik toch ja gezegd. Omdat deze koppelvibrator wel iets heel bijzonders heeft: hij werkt met elektrostimulatie! Spannend!

Specs

Materiaal: siliconen en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 vibratiestandjes (waarvan 3 steady) en 10 elektrostandjes
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 64,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Ja, spannend en lekker, maar…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de pleasurelab we-love koppelvibrator De binnenkant en zijkant van de verpakking van de pleasurelab we-love koppelvibrator

De PleasureLab We-Love Koppelvibrator zit in een stevig, zwart doosje, met, natuurlijk, op de voorkant een foto van de koppelvibrator zelf. Op de zij- en achterkant van de doos vind je wat informatie over de toy. Ook staat er een QR-code die je kan scannen, die bij de gebruiksaanwijzing van de toy uit zou moeten komen, maar die link is stuk. Verder zit er in de doos geen gebruiksaanwijzing. Ik kon op de website van PleasureLab de gebruiksaanwijzing ook niet vinden, maar na wat Googlen kwam ik er achter dat je de gebruiksaanwijzing wel kan downloaden. (Als je hier klikt, gaat ‘ie ‘m gelijk downloaden)

In de verpakking vind je natuurlijk de PleasureLab We-Love Koppelvibrator zelf, de afstandsbediening, een batterij voor de afstandsbediening en het USB-oplaadkabeltje voor de toy zelf. En een hoop papier wat eruitziet alsof het uit een kerstpakket komt, of dat het de gebruiksaanwijzing is die door de papierversnipperaar is gegaan. Ik snap dat de koppelvibrator hier lekker in ligt, maar het ziet er wel goedkoop uit.

Mijn eerste indruk van de PleasureLab We-Love Koppelvibrator

De pleasurelab we-love koppelvibrator in mijn hand. De pleasurelab we-love koppelvibrator met daarnaast de afstandsbediening, die open ligt met de batterij er naast.

Toen mij gevraagd werd om deze koppelvibrator te testen, zei ik in de eerste instantie nee. Ik hou niet van koppelvibrators of vibrerende cockringen. Ik vind het altijd zo’n gedoe en het levert me eigenlijk nooit extra plezier op. Het is gewoon echt niet mijn ding. Maar toen ik de productomschrijving van deze We-Love beter las en zag dat hij met elektrostimulatie werkt, was ik gelijk geïntrigeerd. Er zijn niet zoveel e-stim toys met afstandsbediening. En sowieso is dit een heel ander soort e-stim-speeltje dan ik ken. Dus hoewel hij me als koppelvibrator niet interessant leek, vond ik de elektro-opties wel heel interessant.

Toen ik de We-Love voor het eerst uit de verpakking haalde, viel het me gelijk op dat ‘ie een stuk groter was dan ik had verwacht. Omdat ik had gelezen dat de pootjes geschikt waren voor stimulatie van je vulvalippen, had ik gehoopt dat ik de PleasureLab We-Love Koppelvibrator in mijn slipje zou kunnen dragen. Het leek me een superspannend idee dat iemand anders die afstandsbediening vast zou hebben en mij dan onverwachts schokjes kon geven. Maar helaas is de We-Love daar echt te groot voor.

Verder heeft deze koppelvibrator dus twee pootjes die je zijwaarts kan verbuigen. Hij heeft een cockring die stretchy is.

Op de onderkant zitten twee knopjes. Het ene knopje is het powerknopje en om door de vibratiestandjes te klikken. Het andere knopje is om door de elektrostimulatiestandjes heen te klikken.

De test van de PleasureLab We-Love Koppelvibrator

De pleasurelab we-love koppelvibrator met de pootjes wijd gebogen. De pleasurelab we-love koppelvibrator en een flesje sliquid sassy.

Hoewel ik dus geïntrigeerd was door deze toy, vind ik elektrostimulatie toch ook elke keer weer eng. Dus ik moest toch even moed verzamelen om ‘m te gaan testen. Ik besloot om maar even met de vibratie te starten. Dat is in elk geval niet eng. Niet eng, maar ook niet indrukwekkend. De vibratie van de We-Love is best matig. Niet heel diep, niet heel krachtig. Ik kan er helaas niet zoveel mee. Het kon me in elk geval net genoeg afleiden om het elektrodeel van deze couples toy te doen vergeten. Dus door!

Ik probeerde de e-stim eerst even op mijn hand. Zelfs dat vond ik eigenlijk al een beetje eng, maar het voelde eigenlijk best wel leuk. Elektrostimulatie voelt eigenlijk best vergelijkbaar met vibraties, maar dan met wat extra prikkeling. Ik vergelijk het ook wel eens met hoe het voelt als je arm slaapt, die prikkeling. Maar dan lekkerder.

Elektro werkt beter als je iets hebt wat het geleid. Een beetje waterbasisglijmiddel is daar geschikt voor, maar er is ook speciaal e-stim glijmiddel als je nog wat extra’s wilt. Ik gebruikte Slliquid. En lag ondertussen een beetje trillend in m’n bed. Zo’n held ben ik.

Voorzichtig zette ik de We-Love koppelvibrator aan, op elektrostandje één en duwde ‘m heel zachtjes tegen mijn vulvalippen, terwijl ik mijn adem inhield. Maar al snel volgde een zucht van opluchting, want dit voelde eigenlijk heel lekker. Heel grappig, kietelend. Ik heb nog niet superveel ervaring met e-stim, en eigenlijk was ik weer verrast door het gevoel. Ik probeerde een paar verschillende standjes en eigenlijk vond ik het allemaal wel lekker voelen. Soms werd het even wat heftiger, bij een patroon, maar dan zakte dat daarna ook weer weg. En sowieso hou ik daar wel van. Even zo’n heftig steekje en dan weer lekker door. Ik vind het helemaal leuk. Nu vond ik het wel extra jammer dat deze toy niet geschikt is om in mijn slipje te dragen, want dit lijkt me echt superleuk om op die manier te doen.

Ik heb nog niet ontdekt hoe ik klaar moet komen met e-stim, maar ik weet dat het bij sommige mensen wel kan. Ik kan me best voorstellen dat, wanneer ik wat langer de tijd neem en meer oefen met de pootjes precies juist positioneren, dat ik hiervan klaar zou kunnen komen. Maar dat is nu nog niet het geval.

Omdat dit allemaal best wel lekker ging, vroeg ik me af hoe het zou voelen tegen mijn binnenste vulvalippen en clitoris. Na wat externe aansporing, besloot ik dit ook maar te proberen. Je moet immers wel goed testen, toch. Maar holy fuck. Doe dat alsjeblieft niet. Tenzij je echt meer maso bent dan ik, doe het dan lekker wel. Want shit, dat doet pijn. Echt pijn. En het is eng, ik schrok in elk geval flink. Het is in elk geval niet iets wat ik nog een keer ga proberen.

De PleasureLab We-Love Koppelvibrator als koppelvibrator

De pleasurelab we-love koppelvibrator om een dildo. De pleasurelab we-love koppelvibrator om een regenboogdildo.

Ja, als koppelvibrator, wat zal ik er van zeggen. Omdat ik echt geen elektro tegen mijn binnenste vulvalippen of clitoris wil, wil ik deze toy zeker niet tijdens de penetratieseks gebruiken op het e-stim standje, want je weet maar nooit waar die dan terecht komt. Qua vorm vind ik ‘m ook niet superhandig als vibrerende cockring. Ik denk dat de meer standaard vormen echt veel geschikter zijn daarvoor. Het is best groot en lomp allemaal, en omdat de pootjes ook niet heel goed vibreren, vind ik er niet zoveel aan.

De toegevoegde waarde van de afstandsbediening zie ik ook nog niet echt. Misschien ben ik niet creatief genoeg, maar volgens mij kan je altijd nog wel makkelijk genoeg bij de knopjes. Dus waarom heb je dan de afstandsbediening nodig? Die was vooral leuk voor als je ‘m in je slipje had kunnen dragen, maar nou ja, dat gaat dus ook niet.

Conclusie

Ik vind de PleasureLab We-Love koppelvibrator echt heel leuk om mee te experimenteren. En dan vooral het elektrostimulatiedeel tegen mijn (buitenste) vulvalippen. Dat was echt leuk, lekker en een beetje grappig zelfs. Als koppelvibrator, in de zin van tijdens penetratieseks, vind ik ‘m niet prettig. Als koppelvibrator in de zin van: het maakt niet uit wat voor geslachtsdelen je hebt, je kan deze toy gebruiken, vind ik ‘m wel leuk. Want je kan natuurlijk ook prima een penis of balzak hiermee stimuleren.

De vibratie is maar matig en ik mis ook echt de gebruiksaanwijzing. Het was echt héél tof geweest als de toy wat kleiner was geweest, zodat die ook in een slipje te dragen was. En je dan ook daadwerkelijk wat had aan de afstandsbediening. Kortom: het idee van deze toy is superleuk, maar de uitvoering heeft wat mij betreft nog wel wat verbeterpunten.

De PleasureLab We-Love Koppelvibrator is nu in de aanbieding voor 64,95 euro, je kan hem hier kopen bij Willie. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.