Pleasure Lab Moonshake Massager

12-10-2018

Sextoy review by Tess: Pleasure Lab Moonshake Massager

Pleasure Lab is een eigen merk van Willie. Ik had nog nooit iets getest van dit merk, dus toen ik van Kayleigh van Willie deze Moonshake Massager kreeg, was ik erg benieuwd. Nu kreeg ik net te horen dat er een nieuwe versie van de Moonshake Massager in de maak is. Een nieuwe en verbeterde versie, met een krachtigere motor, een iets flexibelere kop en nog betere kwaliteit! Goed nieuws dus, maar dat betekent wel dat op dit moment de Moonshake Massager net even niet te koop is. Wanneer de nieuwe versie er is, plaats ik hier natuurlijk ook de link.

De verpakking van de Moonshake Massager

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

De verpakking van de Moonshake Massager ziet er echt leuk uit. Sexy, maar fris. Ik vind het logo van Pleasurelab erg leuk ook en zo op die zwarte doos ziet het er goed uit. Op de zijkant zie je een foto van de toy zelf, altijd handig natuurlijk, zeker in een echte winkel. De doos is heel stevig, dus je kan je toy hier prima in bewaren. In de doos vind je ook nog de USB lader van de Moonshake Massager.

Looks en specs

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

De Moonshake Massager ziet er uit zoals je van een kleine, draadloze wandvibrator ook zou verwachten. Leuk detail is wel de structuur op het handvat, dat maakt dat โ€˜ie er net even wat anders uit ziet. Verder is โ€˜ie erg roze, moet je net van houden. Ik hou gelukkig wel van roze, maar ik moet zeggen dat ik het wel jammer vind dat sextoys zo vaak roze zijn. Andere kleurtjes zijn toch ook leuk in plaats van altijd maar zwart, roze en paars. De toy is dus oplaadbaar en hij is ook waterproof. Hij is gemaakt van siliconen en dat maakt deze toy dus helemaal bodysafe. De wandvibrator heeft acht vibratiestanden en dan ook nog verschillende vibratiepatronen. De patronen kan je dus ook harder of zachter zetten, dat vind ik altijd erg fijn.

Magic Wand

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

Een wandvibrator ziet er vaak een beetje uit als een microfoon. De wandvibrator is vooral bekend door de originele โ€˜magic wandโ€™, maar sommige mensen noemen elke vibrator een magic wand. Hij is bedoeld voor uitwendige stimulatie en de meeste wand vibrators vibreren ook echt wel heel krachtig. Je hebt wandvibrators met stekker en draadloze wandvibrators. Vroeger waren alle wandvibrators best wel groot, maar tegenwoordig heb je, net zoals deze Moonshake Massager, ook kleine modellen. Ik heb al meerdere wandvibrators getest, de reviews kan je hier vinden.

De test

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

De Moonshake voelt wel fijn aan, hij ligt lekker in de hand en het siliconen voelt fijn. Ik vind het zelf altijd fijn om wat glijmiddel te gebruiken, omdat masturberen daar gewoon nog lekkerder van wordt. Ik gebruikte een beetje Sliquid Sizzle, die ook nog eens warme en koude sensaties geeft, om het nog lekkerder te maken. De Moonshake heeft drie knopjes, een powerknopje, een knopje voor de vibratiesterkte en een knopje voor de vibratiepatronen. Ik hou het meest van steady vibraties, dus daar begon ik mee. Toen ik โ€˜m aanzette, was ik verbaasd over hoe hard hij gelijk begon te trillen.

Onlogische volgorde

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

Maar het bleek ook gelijk het hardste standje te zijn. Ik heb daar altijd een beetje een hekel aan. Ik wil gewoon dat een vibrator zachtjes begint en dan daarna steeds harder gaat. Niet andersom. Ik wil het toch een beetje kunnen opbouwen. Maar goed, hij begon dus op zโ€™n hardst, en als je op het knopje drukt, gaat โ€˜ie steeds zachter, tot ie bij het zachtste standje is. Je zou denken dat โ€˜ie daarna weer na het hardste standje gaat, maar nee, vanaf dat moment bouwt โ€˜ie het wel terug op. Maar ook dat vind ik dan weer onlogisch. En aangezien je maar รฉรฉn knopje hebt om door de standjes te klikken, zorgde dit wel voor irritaties bij mij.

Goede vibraties

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

De vibraties voelden wel goed. Redelijk krachtig en redelijk diep. Voor mij persoonlijk mag het nog wel wat krachtiger en dieper (maar wie weet is dat ook zo in de nieuwe versie!) maar dit is zeker wel okรฉ. Ik kon er in elk geval makkelijk een orgasme mee bereiken en dat vind ik toch wel erg belangrijk bij een sextoy.

Verrassende vibratiepatronen

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

De vibratiepatronen waren ook best wel leuk. Ik ben daar niet zoโ€™n grote fan van, maar deze waren best wel leuk en soms ook best wel verrassend. Vaak zijn patronen vrij kort, bijvoorbeeld drie korte trillingen en รฉรฉn lange en dat herhaalt zich dan steeds. Maar deze patronen waren wat langer, waardoor mijn lichaam er elke keer een beetje verbaasd over was. Dat vond ik echt leuk. Ik miste wel het patroon wat je bij de meeste vibrators toch wel hebt: het patroon dat zacht begint en dan langzaam steeds harder wordt en daarna weer steeds zachter. Die vind ik altijd wel fijn, maar die ontbrak dus. Maar goed, er is zeker wat te zeggen voor wat meer originele patronen.

Irritante knopjes

Pleasure lab moonshake massager Pleasure lab moonshake massager

Wat ik wel echt vervelend vond van deze Moonshake Massager, zijn de knopjes. Je voelt ze bijna niet zitten omdat ze echt in het siliconen liggen en het hele handvat dus een structuur heeft. Ik kon bijna geen verschil voelen tussen de structuur en de knopjes. En als ik dan toch wel de knopjes gevonden had, dan kon ik niet voelen welk knopje wat deed. Dan wilde ik โ€˜m harder zetten, maar drukte ik per ongeluk op het vibratiepatronen standje. Irritant! Ook moet je sowieso best hard drukken voordat het werkt en dat vind ik ook niet fijn. Als ik masturbeer met een sextoy, wil ik dat alles gewoon makkelijk gaat. Misschien maakt mij dat een luie masturbeerder, maar dat is nu eenmaal wel zo.

Conclusie

De Moonshake Massager is een leuke, kleine, draadloze wandvibrator. Hij is bodysafe en vibreert goed. De volgorde van de standjes en de knopjes die moeilijk te vinden en te bedienen zijn, vind ik wel echt minpunten van deze vibrator. Maar verder functioneert hij prima en deed hij zeker wat hij moest doen.

De Moonshake Massager is op dit moment dus even niet te koop bij Willie, maar de vernieuwde en verbeterde versie komt er snel aan!

Kan je nou niet wachten en wil je NU een draadloze wandvibrator, kan ik je deze super fijne Rianne S Bella aanraden die je ook bij willie kunt bestellen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.