Pleasure Lab Moonshake Massager met opzetstukken

10-10-2022

Pleasure Lab is een merk van Willie en de Pleasure Lab Moonshake Massager is een koraalkleurige wandvibrator die er heel tof uitziet. Ik kreeg er ook nog attachments bij: het Hello Clitty opzetstuk en de Tickle Me. Ik kreeg deze Pleasure Lab toys van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 steady standen en 9 vibratiepatronen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Ik had wel hogere verwachtingen.

De verpakking en de inhoud

De pleasure lab moonshake massager naast de verpakking. Het oplaadkabeltje ligt er naast. De zij- en achterkant van de verpakking.

De Pleasure Lab Moonshake Massager zit in een stevige zwarte doos met daarop een foto van de toy. Op de zijkanten van de doos vind je informatie over deze wandvibrator, op de achterkant zie je welke opzetstukken er te koop zijn.

In de verpakking vind je natuurlijk de Pleasure Lab Moonshake Massager zelf en een USB-oplaadkabeltje. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Die informatie vind je wel bij de productomschrijving in de Willie shop.

Mijn eerste indruk van de Pleasure Lab Moonshake Massager

De pleasure lab moonshake massager en het tickle me opzetstuk met daar tussen in een lipstick. De pleasure lab moonshake massager in mijn hand.

Ik vind de Moonshake Massager er echt heel tof uitzien. Dit design en deze kleur vind ik gewoon echt heel leuk. Het is net even anders dan andere wandvibrators. Vroeger was er trouwens ook al een Moonshake Massager van dit merk, maar dit is dus echt de vernieuwde versie, die er ook echt veel beter uitziet.

Het siliconen voelt heel lekker glad en zacht aan, een beetje dat velvet-touch-gevoel. De ‘nek’ (het deel direct onder de kop) van de Moonshake Massager is heel flexibel. Sommige mensen vinden dat heel fijn, andere mensen vinden dat irritant. Persoonlijk maakt het me niet heel veel uit.

Er zitten vier knopjes op het handvat van deze wandvibrator. Het bovenste knopje is voor de opwarmfunctie. Dan heb je een plus- en minknopje om ‘m harder en zachter te zetten en het onderste knopje is zowel het powerknopje als het vibratiepatronenknopje. Om de vibrator aan te zetten, moet je echt lang op het onderste knopje drukken. Zo lang dat ik de eerste paar keer dacht dat mijn Moonshake Massager stuk was omdat er niks gebeurde. Maar je moet ‘m dus gewoon echt vijf seconden ingedrukt houden, want echt langer is dan bij elke andere vibrator. De knopjes zijn goed voelbaar, ook als je ze niet kan zien. Ik vind de knopjes ook makkelijk te herkennen zonder zicht.

De test van de Pleasure Lab Moonshake Massager

De pleasure lab moonshake massager en een flesje sliquid Close-up van de knopjes van de pleasure lab moonshake massager

Ik hou van wandvibrators, dus ik was natuurlijk benieuwd naar deze mooie Moonshake Massager. Ik gebruikte een beetje Sliquid waterbasis glijmiddel. Dit kan goed samen met een siliconen toy en er zitten geen ingrediënten in die mijn vagina kunnen irriteren. Ook al breng je een wandvibrator niet in, glijmiddel voegt ook hier veel toe. Het voelt echt lekkerder dan zonder glijmiddel!

Natuurlijk gebruikte ik ook de opwarmfunctie. Dan moet je wel even geduld hebben, want zo’n vibrator is natuurlijk niet in een minuut al warm. Na een minuut of vijf is ‘ie al wat opgewarmd en na tien minuten is ‘ie zo warm als hij wordt. Het is wel apart, want de zijkanten van de kop worden warm, maar de bovenkant van de kop niet, terwijl dat juist het deel is wat ik meestal gebruik.

Dus nu gebruikte ik wat meer de zijkanten, om toch te kunnen geniet van de warmte. Een warme vibrator gebruiken vind ik altijd een heel fijn gevoel. Net alsof je in een warm bad stapt, die sensatie.

Ik vind het fijn dat er zoveel steady standjes zijn. Ik vind de steady vibratiestanden altijd het fijnst bij een vibrator, maar vaak zijn het er maar drie. De vibraties zijn best wel oké, maar niet zo krachtig als ik van een wandvibrator zou verwachten. Dit is niet een full-size wandvibrator, maar hij is ook zeker niet klein. Ik had dus wel echt meer kracht in de vibraties verwacht.

De vibraties zijn redelijk diep, maar het hardste standje is wat mij betreft meer medium dan echt hard. Het lukt me wel om hier mee klaar te komen, maar mijn voorkeur gaat toch altijd uit naar echt krachtige, hele diepe vibraties, zoals bijvoorbeeld de Doxy geeft.

Zelf heb ik een voorkeur voor een kleine kop bij een wandvibrator. Voor een vibrator van dit formaat, vind ik dat ‘ie wel een grote kop heeft. Veel mensen zullen daar juist wel blij mee zijn, want grote koppen zijn vaak juist geliefd.

De Moonshake Massager opzetstukken

Het tickle me opzetstuk op de pleasure lab moonshake massager Het hello clitty opzetstuk op de pleasure lab moonshake massager

Ik heb nog twee opzetstukken getest: de Hello Clitty en de Tickle Me. Het Tickle Me opzetstuk verandert je wandvibrator eigenlijk gewoon in een duovibrator. Het verwarmen van de kop dringt niet door in de opzetstukken, dus die functie kan je dan links laten liggen. De vibraties worden best redelijk doorgegeven, maar dat is wel heel anders dan wanneer je een duovibrator hebt waarbij je gewoon een aparte motor in beide delen hebt.

Ik vind het op zich leuk, want je hebt wel wat dubbele stimulatie, maar omdat de vibraties van de wand al niet superkrachtig zijn, is wat je nu overhoudt gewoon niet heel spectaculair. Qua vorm sloot het allemaal wel goed aan, het opzetstuk is flexibel genoeg om de juiste plekken te kunnen raken. Maar meer dan ‘gewoon leuk’  werd het niet.

Het Hello Clitty opzetstuk is er eentje waarbij je zelf een beetje kan bedenken wat je er mee wil doen. Je kan bijvoorbeeld je vagina en clitoris stimuleren, of je vagina en je anus, of je kan alleen één bobbeltje gebruiken voor je clitoris of je tepel of nou ja, wat je maar lekker vindt voelen.

Het stimuleren van de ingang van mijn vagina vind ik zelf niet heel bijzonder voelen, maar als ik één zo’n puntje gebruik om mijn clitoris te stimuleren, vind ik dat wel fijn voelen. Juist omdat ik wat meer van de gerichte stimulatie ben (vandaar dat ik de kop voor mijn persoonlijke voorkeur wat groot vind), voelt dit voor mij eigenlijk fijner dan stimulatie met de hele kop. Maar omdat er twee puntjes zijn, is het altijd net een beetje onhandig.

Conclusie

Ik vind de Pleasure Lab Moonshake Massager er echt heel tof uit zien, dit design is echt precies wat ik mooi vind. Maar ik vind dit niet de beste wandvibrator. Hij is echt wel oké, maar voor iemand zoals ik, die houdt van hele krachtige diepe vibraties, valt het gewoon net wat tegen. De opzetstukjes zijn een leuke toevoeging om wat mee te experimenteren. Ik denk dat dit een prima wandvibrator is voor mensen die niet per se hele krachtige vibraties willen en die houden van een mooie, hippe toy met verschillende mogelijkheden.

Je kan de Pleasure Lab Moonshake Massager hier bestellen bij Willie voor 69,95 euro.
Het Tickle Me opzetstuk koop je hier voor 19,95 euro, het Hello Clitty opzetstuk koop je hier voor 19,95 euro.
Hier vind je een pakket met de Moonshake Massager en alle opzetstukken voor 89,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.