Playstixx Frankie Boy Realistische Dildo

16-10-2023

Ik ben zelf meer iemand die van dildo’s in felle kleurtjes en aparte vormen houdt. Maar toen ik de Playstixx Frankie Boy zag, met zijn super-realistische look, was ik toch geïntrigeerd. Ik heb wel vaker realistische dildo’s gezien, maar deze is wel héél mooi! Ik kreeg ‘m van Loveware.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Verkoopprijs: 69,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Hij is prachtig, maar voelt een beetje vreemd.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de playstixx frankie boy realistische dildo De zijkant van de verpakking van de playstixx frankie boy realistische dildo.

De Playstixx Frankie Boy zit in een doorzichtige plastic verpakking. Simpel, maar eigenlijk wel praktisch. Je kan de dildo zo aan alle kanten alvast bekijken. Het is geen stevige doos, dus je kan ‘m hier niet voor altijd in bewaren. Op de zijkant van de verpakking vind je een klein beetje informatie over de dildo. Er zit verder geen gebruiksaanwijzing in de doos, maar ik denk dat het ook wel voor zich spreekt wat je met deze dildo kan doen.
Ik had het wel fijn gevonden als er nog een mooi bewaarzakje bij had gezeten.

Mijn eerste indruk van de Playstixx Frankie Boy

Playstixx frankie boy realistische dildo en een lipstick. De playstixx frankie boy realistische dildo in mijn hand.

Ik ben echt onder de indruk van hoe echt deze Playstixx Frankie Boy er uit ziet. Dit is echt next level realistisch. Hoe de aders over de schacht lopen, de rimpeltjes, de structuur op de balzak, de eikel, alles ziet er gewoon perfect uit. Ook hoe de ballen ten opzichte van de penis hangen, dat heb ik nog nooit op deze manier gezien bij een dildo. Ik vind het echt knap! De look is echt perfect.

In de productomschrijving had ik al gelezen dat de dildo niet zijdezacht aanvoelt. Dat had ik ook niet verwacht, want siliconen voelt meestal niet zijdezacht. Maar deze structuur had ik toch ook niet verwacht. Deze dildo voelt eigenlijk gewoon best ruw. Ik was benieuwd hoe dat tijdens het gebruik zou voelen.

De Playstixx Frankie Boy is stevig maar wel flexibel. Je kan ‘m best een stukje buigen.

De test van de Playstixx Frankie Boy Realistische Dildo

Playstixx frankie boy in mijn hand. Close-up van de playstixx frankie boy realistische dildo.

Zoals je misschien weet, ben ik fan van glijmiddel. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze geen glijmiddel nodig hebben. Maar dat is het punt ook niet. Er zijn heel veel dingen die je niet nodig hebt, maar die toch een fijne toevoeging zijn. En zo zie ik glijmiddel ook. Het maakt het spelen met seksspeeltjes zoveel lekkerder. Wat ook nog zo is, is dat siliconen sextoys van zichzelf niet zo goed glijden, dus glijmiddel helpt daar ook mee. En wat ik ook nog wil zeggen: sommige mensen hebben wel glijmiddel nodig, omdat ze, om wat voor reden dan ook, zelf niet genoeg vocht produceren. Dat is ook echt niet iets om je voor te schamen. Ik ben blij dat er glijmiddel is. En ook dat er glijmiddel is zonder irriterende ingrediënten, zoals Sliquid of Yes For Love Natural.

Ik gebruikte een beetje meer glijmiddel dan normaal, vanwege de ruwe structuur van de Playstixx Frankie Boy. Maar ik moet toch zeggen dat ik echt wel even moest wennen aan dit gevoel. Deze dildo voelt echt heel anders dan alle andere dildo’s die ik heb getest. En dat zijn er best wel wat. De Frankie Boy voelt ook in mijn vagina ruw.

Ik heb over het algemeen het idee dat mijn vagina niet supergevoelig is. Ik heb vaak dat ribbels of nopjes me niet eens echt opvallen tijdens het gebruik van een sextoy. Grote ribbels vind ik fijn. Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik deze structuur zo goed zou voelen.

In de eerste instantie was ik niet zo’n fan van hoe deze dildo voelt. Maar bij verder testen vond ik het wel wat hebben. Het is wel een kwestie van echt genoeg glijmiddel gebruiken, en even wennen denk ik, maar toen vond ik het ook wel wat hebben. Deze didlo geeft een heel ander gevoel dan ik gewend ben. Door het ruwe had ik eerst de associatie met schuurpapier. En dat is gewoon geen fijne associatie bij iets wat je in je vagina stopt. Daardoor vond ik het moeilijk om echt te voelen. Maar toen ik dat eenmaal los kon laten, merkte ik dat ik dit gevoel eigenlijk wel fijn vind. Het is natuurlijk ook geen schuurpapier, het is gewoon een hele andere structuur dan ik gewend ben. En eigenlijk is het best wel stimulerend. Het is in elk geval anders dan anders!

Door z’n vrij rechte vorm is deze dildo niet per se geschikt voor G-spot stimulatie. De eikel heeft wel een goede ribbel, dus die geeft wel fijne stimulatie.

Conclusie

De Playstixx Frankie Boy is een prachtige realistische dildo. Ik kan bijna niet geloven hoe ze dit zó mooi hebben gemaakt, met al die details. Dit is de meest realistische dildo die ik heb gezien. Maar hij voelt wel apart aan, de structuur is best wel ruw. Het duurde even voor ik van deze dildo en zijn aparte structuur kon genieten, maar uiteindelijk kan ik ‘m toch zeker waarderen.

Je kan de Playstixx Frankie Boy hier bestellen bij Loveware voor 69,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik vind Frankie ook erg mooi, en inderdaad super realistisch! Ik had hem altijd als model om het gebruik van cockrings op te tonen, of andere penistoys. Maar omdat hij zo goed gemaakt is, wilden klanten hem vaak kopen. 😂 Het realisme en de structuren maken er een erg intrigerende, niet per se makkelijke toy van. 😁

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.