Pixey Deluxe | Magic Wand review

23-09-2019

Magic Wand review door Tess: Pixey Deluxe

Pixey is het merk dat vroeger Fairy heette. De Fairy wand vibrators, en nu de Pixey wand vibrators, zijn erg populair. Al heeft nog niet iedereen de naamsverandering door. Ik krijg regelmatig berichtjes van mensen die een Fairy magic wand zoeken en deze niet kunnen vinden. De opluchting als ik vertel dat ze er nog wel zijn, maar onder de naam Pixey, is over het algemeen dan erg groot.
Van Megan van Easytoys kreeg ik de nieuwste Fairy, eh, Pixey. De Pixey Deluxe.

Hoeveel rpm?

Ik moet zelf ook nog wennen aan de naam Pixey, want ik ben ook zo gewend aan Fairy. Ik heb nog nooit een review geschreven over Fairy of Pixey, maar ik heb wel een aantal Fairy vibrators gehad. Er zijn veel verschillende soorten Pixeys, waarvan de één nog harder vibreert dan de ander. Op de verpakkingen zie je ook meestal staan hoeveel rpm het betreffende model produceert. Rpm staat dan voor rounds per minute, dus hoe vaak de motor een rondje draait in één minuut.

Nu durf ik wel te zeggen dat ik veel van seksspeeltjes weet. Maar over rpm weet ik echt niks. Ik kan ook niet onthouden hoeveel rpm de Pixeys doen. Vooral ook omdat het me niet interesseert. Ik weet niet hoeveel rpm de Doxy bijvoobeeld doet dus ik kan het niet vergelijken. Behalve dan dus onderling met andere Pixeys. Maar vooral omdat ik heb gemerkt dat meer rpm niet per se beter is. En dat er ook zoiets bestaat als te hard, bij een vibrator.

Te hard

Dat merkte ik toen ik de Fairy Exceed (nu natuurlijk de Pixey Exceed) gebruikte. De Exceed is de Fairy/Pixey met het meeste rpm. Holy fuck wat gaat dat ding hard. En wat deed dat pijn aan mijn vulva. Voor de Exceed had ik nooit gedacht dat ik ooit zou zeggen dat een vibrator te hard ging. Hoe harder hoe beter, was mijn motto wat betreft vibraties. Was. Dus. Maar goed, terug naar de Pixey Deluxe.

De verpakking en de inhoud

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

De Pixey Deluxe zit in een hele mooie bewaardoos, met daar omheen een sleeve met een foto en wat nuttige informatie. De zwarte doos daar onder ziet er mooi en luxe uit en is stevig genoeg om ‘m ook daadwerkelijk in te bewaren. In de verpakking zit natuurlijk de Pixey Deluxe zelf, maar ook een gebruiksaanwijzing, een kabel van 2,5 meter en een stekker. Want je kan de Pixey Deluxe zowel met als zonder snoer gebruiken. En dat vind ik dus wel echt handig!

De Pixey Deluxe kan draadloos en met draad

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Je kan de kabel dus gebruiken om de Pixey mee op te laden. Dat kan zowel via USB als met de stekker, maar je kan ‘m ook gewoon als snoer gebruiken. Dus handig dat het snoer lekker lang is. En zo fijn dat je nooit meer gefrustreerd hoeft te zijn omdat je wand vibrator net leeg is wanneer jij nog niet klaar bent. Hoe vaak dat mij gebeurt, is echt wonderlijk. En als het dan met één toy gebeurt, weet ik van tevoren eigenlijk al zeker dat de volgende toy die ik pak, ook (bijna) leeg is. Zo’n FML momentje, weet je wel. Maar niet meer met de Pixey Deluxe, whoohoo!

Heavy shit

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Toen ik de Pixey uit de verpakking haalde, was ik verbaasd over zijn gewicht. Want hij is best zwaar met z’n 450 gram. Maar eigenlijk had ik ‘m iets zwaarder verwacht, omdat ‘ie er uit ziet alsof ‘ie van rvs gemaakt is, zoals bijvoorbeeld de Doxy 3. Maar in het geval van de Pixey Deluxe blijkt dat gewoon zilverkleurig plastic te zijn. Waarom ‘ie dan alsnog bijna een halve kilo weegt, geen idee. De kop van de Pixey Deluxe is van siliconen, wat helemaal goed is en bodysafe.

De knopjes van de Pixey Deluxe

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Er zitten drie knopjes op de Pixey, een plus, min en een powerknopje. Het powerknopje is ook het knopje om door de verschillende standen te klikken. En als je een paar seconden (langer dan bij andere vibrators) op het power knopje drukt, gaat ‘ie weer uit. Er zitten ook twee lampjes op de Pixey. Ja, echt waar. Die kan je ook uitzetten door een paar seconden op het minknopje te drukken. Waar de lampjes voor zijn? Als je het weet, mag je het me vertellen.

Van Holy Fuck naar What The Fuck in 1.5 seconde

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Als je de Pixey Deluxe aanzet, gebeurt er wel iets vreemds. Hij begint heel even zachtjes (of nou ja, zachtjes voor zijn doen dan) en dan gaat ‘ie snel maar geleidelijk naar een harder standje. Hij bouwt het op, maar wel snel. Dus hij begint heel even op een niveau waarvan je dan denkt ‘Holy fuck dit is hard!’ maar voor je dat uitgesproken hebt, gaat ‘ie al naar standje ‘What the fuck!’. Voor een wand vibrator die zo krachtig vibreert, gaat mijn voorkeur wel uit naar dat ‘ie gewoon bij z’n minst harde standje begint. Dus als je ‘m gaat gebruiken, let daar op. Eerst aanzetten, het juiste standje opzoeken, en ‘m dan pas tegen je vulva aan houden. Pro tip dit. Ik wou dat iemand mij die tip had gegeven.

Maar hoe voelt de Pixey Deluxe?

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Zoals ik al zei, hij gaat hard. Heel hard. Echt keihard. Ik kan gewoon niet genoeg benadrukken hoe hard deze magic wand vibrator trilt. Echt. Heel. Hard. Nu hou ik ook van hard, dus yay. In de lagere standjes vind ik de Pixey echt lekker. Heftig, maar lekker. Je moet er wel echt van houden, want ook de lagere standjes zijn dus HEEL HARD. Hij heeft vijf steady standjes en dan nog vier patronen. Na het laatste patroon gaat ‘ie weer terug naar het steady standje, dat is ook handig.

De vibraties zijn dus, zoals ik al zei, heel hard. Maar het geluid wat de Pixey produceert is ook niet zacht te noemen. Nu is het zo dat veel wand vibrators wel wat geluid maken, want iets zo hard laten trillen kan denk ik ook gewoon niet stilletjes, maar deze maakt wel echt veel geluid. Ik stoor me echt niet snel aan geluid van sextoys, maar de Pixey Deluxe zit voor mij wel echt op het randje. Het is nog geen Queen Bee qua geluid, dat is echt de lawaaiigste sextoy die ik ken, maar het gaat wel die richting op.

Pixey Deluxe voor Power Queens

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

De lagere standjes vind ik dus lekker. In die standjes zijn de vibraties ook nog redelijk diep. In de hogere standjes verdwijnt dat diepe en wordt het meer buzzy. Maar het trilt zo hard, dat dat soort van compenseert. Bij deze kracht maakt het eigenlijk niet meer uit of de vibraties diep of buzzy zijn. Het is gewoon zo ontzettend heftig! De hogere standjes hou ik niet zo lang vol. Het is niet dat het echt pijn gaat doen, maar ik krijg echt een raar gevoel in mijn vulva. Een beetje alsof m’n vulva slaapt ofzo. Het is moeilijk te omschrijven, maar ik vind het niet fijn. Maar ik ken wel een aantal powerqueens die juist helemaal voor dit soort hele harde vibraties gaan. Voor ieder wat wils en voor powerqueens is deze Pixey Deluxe zeer geschikt.

Vibratiepatronen

Pixey deluxe | magic wand review Pixey deluxe | magic wand review

Zowel met als zonder draad werkt de Pixey prima. Ook draadloos heeft hij nog precies diezelfde power. Ik vraag me wel af waarom de kop er uit ziet als een citruspers. Zelf vind ik bij zulke heftige vibraties een gladde kop veel fijner. De verschillende vibratiepatronen vind ik erg fijn, zeker als ik de vibratiesterkte dan op z’n laagst zet. Je voelt bij die standjes echt de motor die rotaties maken, dat gevoel vind ik altijd erg lekker voelen. Dat lijkt ook extra diep te voelen.

Conclusie

De Pixey Deluxe is een super heftige wand vibrator. Super handig dat je ‘m zowel met als zonder draad kan gebruiken. De vibraties zijn echt heel hard, er is geen zacht standje. Deze wand is echt geschikt voor mensen voor wie het niet hard genoeg kan zijn. En die het niet erg vinden dat de vibrator dan ook niet stil is.

Je kan de Pixey Deluxe hier bestellen bij Easytoys voor 119,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De grote Pixey wand vibrators dubbele vergelijkingstest | Tess Tesst - […] Er zijn super veel wand vibrators te koop. Maar Pixey, voorheen Fairy, is één van de bekendere merken. Het…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.