Pixey Aquawand

10-06-2022

Pixey, wie kent โ€˜m niet. Of nou ja, de nieuwe naam kent misschien nog niet iedereen. Voorheen heette dit merk Fairy en dat is toch wel een bekend merk voor de wandvibrator-liefhebbers. Er zijn natuurlijk al best wel wat verschillende soorten Pixeys, maar nu zijn er nog drie nieuwe bijgekomen. Die heb ik alle drie gekregen van O-products. Vandaag vertel ik je over de nieuwe Pixey Aquawand.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standjes en 20 vibratiepatronen
Waterproof: ja (tot 1 meter diep)
Verkoopprijs: rond de 50 euro, hier te koop bij bol.comย 
Is โ€™t wat? Ja, super lekker!

De verpakking en de inhoud

De pixey aquawand en de verpakking. De pixey aquawand en de verpakking, het kabeltje en de gebruiksaanwijzing.

De meeste verpakkingen van sextoys zijn momenteel wit met een foto van de sextoy er op. De verpakking van de Pixey Aquawand is daarin geen uitzondering, behalve dat de zijkanten zwart zijn. Op de doos vind je allerlei informatie over deze wandvibrator. Het ziet er allemaal netjes en basic uit, helemaal prima dus.

In de verpakking vind je natuurlijk de Pixey Aquawand zelf, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Pixey Aquawand

De pixey aquawand naast een lipstick De pixey aquawand in mijn hand

Ik vind dit een mooie wandvibrator. Hij is (bijna) helemaal van siliconen, dat voelt heel fijn aan als ik โ€˜m vasthou. Het handvat is mooi slank, dat vind ik er altijd wel tof uitzien bij een wandvibrator. De rosegold details bij de nek en kop van de vibrator vind ik ook heel mooi. Het ziet er best chic uit. Heel anders dan de andere Pixeyโ€™s. Die hebben toch een andere look & feel. Deze is duidelijk wat meer stylish.

Een leuk detail vind ik ook het reliรซf op de kop van de wandvibrator. Dat ziet er echt wel tof uit. Ook op het handvat zit allerlei structuur om de wand nog even op te leuken.

De test van de Pixey Aquawand

De pixey aquawand en een flesje sliquid sea. De kop van de pixey aquawand in mijn hand.

De Pixey Aquawand begint gelijk op zโ€™n hardst. Normaal ben ik daar niet per se fan van, maar ik denk dat Pixey wel een merk is wat vooral geliefd is bij mensen die van harde vibraties houden. Dus dan vind ik dit eigenlijk wel heel passend. Wanneer je de wand even uit zet en snel daarna weer aan, gaat โ€˜ie verder bij het standje waar je gebleven was.

Maar laten we het gelijk even over de vibraties hebben, want daar werd ik toch best wel blij van. De vibraties zijn echt goed. Lekker diep en zoals je van Pixey verwacht, ook echt wel krachtig. De vibraties van een Pixey wand zijn wel anders dan bijvoorbeeld die van een Doxy. De Doxy zie je echt heen en weer schudden, dat heeft de Pixey niet. Ik geloof dat dat iets met trilfrequentie te maken heeft.

Wat ik interessant vind, is dat er best wel wat mensen zijn die een hele duidelijke voorkeur hebben voor de vibraties van de Pixey. Ik vind dat leuk. Zelf vind ik zowel de vibraties van de Pixey als die van de Doxy heel lekker. Allebei anders, maar ik kan van allebei erg fijn klaarkomen.

Het geluid van de Pixey is ook anders dan ik van een wandvibrator gewend ben. Natuurlijk hoor je โ€˜m, want een vibrator die zo hard trilt zonder geluid is er helaas nog niet. Maar dit geluid is fijner en vooral minder irritant dan die van veel andere wandvibrators.

De Pixey Aquawand heeft drie knopjes. Een powerknopje, een plus- en een minknopje. Met het powerknopje kan je ook door de patronen heen klikken. Die je overigens ook allemaal dus harder en zachter kan zetten. De knopjes zijn goed voelbaar en makkelijk in te drukken. Ook wanneer je ze niet ziet, zijn ze makkelijk te gebruiken.

De vibratiepatronen van de Pixey Aquawand

De knopjes van de pixey aquawand Close-up van de kop van de pixey aquawand

Normaal besteed ik niet echt aandacht aan vibratiepatronen, omdat ik er niet zo van hou. Maar deze Pixey heeft hele lange vibratiepatronen. En dat vind ik dus wรฉl tof. Niet gewoon hard-zacht-hard-zacht, wat zich blijft herhalen tot je het uit zet, maar echt lange patronen die je dus echt verrassen. Mijn clitoris wordt daar best wel blij van. Zoiets is ook super fijn als je een wandvibrator combineert met bondage. Lange tijd dezelfde stimulatie kan bijna een verdovend gevoel geven, of gewoon saai worden. Maar zoโ€™n lang patroon, dat blijft leuk.

Conclusie

Wat een fijne wandvibrator is de Pixey Aquawand. Ik vind โ€˜m mooi, hij trilt lekker, de patronen zijn รฉcht tof en je kan โ€˜m ook meenemen onder de douche of in bad. Yay voor Pixey!

Je kan de Pixey Aquawand hier bestellen bij bol.com, in wit en zwart, voor rond de 50 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.