Pipedream Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure

07-02-2020

Sextoy review: Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure

De Her Ultimate Pleasure wordt vaak beschreven als ‘de sekstoy die viral ging’. Nu heb ik vaker gelezen dat deze toy viral ging, dan dat ik daadwerkelijk daar iets van voorbij heb zien komen. Maar misschien heb ik het gemist, dat kan ook. De Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure is ook wel een hele aparte toy. Hij ziet er zo raar en grappig uit, dat het gewoon fascinerend is. Vind ik dan, hè. Ik wilde deze sekstoy zo graag proberen, dus ik was heel blij toen Easytoys hem naar me opstuurde.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS plastic en de sleeve is van TPE. Afgezien van de sleeve dus bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 3 vacuüm standen, 10 vibratiestanden en 7 standjes voor de tong
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 149,95, hier te koop bij Easytoys (maar nu in de aanbieding!)
Is het wat? Ja! Maar hij is wel raar.

De verpakking van de Her Ultimate Pleasure

De her ultimate pleasure ligt voor de verpaking. Je ziet een foto van de toy op de verpakking. Er omheen liggen wat bloemen. De her ultimate pleasure naast de achterkant van de verpakking. Je ziet veel tekst op de doos, wat een porno-verhaaltje is over een vrouw die verlangt naar orale seks en natuurlijk bevredigt de her ultimate pleasure haar enorm. Het is vreselijk slecht.

Ik schreef eerder al over twee toys uit de Fantasy For Her serie en vertelde daar al wat ik van deze verpakkingsstijl vind. Ik vind het nog steeds vreselijk. Wanstaltig zelfs. Het hele idee van een vreselijk slecht erotisch mini-verhaal op een verpakking, ik moet er gewoon van zuchten. Dus ook dit keer weer een gedrocht van een tekst, over wederom een vrouw die toch zo verlangde naar orale seks en natuurlijk maakte de Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure al haar fantasieën waar en had ze in no time een geweldig orgasme. Echt, Pipedream, doe dit gewoon niet. Oh, en een wat meer inclusieve naam zou ook fijn zijn.

In deze verpakking, die je beter maar snel weggooit, vind je de toy zelf, twee vacuüm-opzetstukken, een magnetisch USB-oplaadkabeltje en een kleine TPE sleeve voor om de (siliconen) tong. Het is een toy van meer dan 100 euro, maar voor de gebruiksaanwijzing moet je op de (vreselijke) doos kijken. Niet bepaald chic.

Wat kan de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure?

De her ultimate pleasure met er op het grote cupje en er naast het kleinere cupje. Daar naast ligt het usb-oplaadkabeltje en er voor ligt de tpe sleeve voor de tong. De her ultimate pleasure met daarnaast de twee cups. Je ziet goed dat de ene langwerpig is en de ander kleiner en ronder.

Deze sekstoy is echt heel bijzonder. Hij kan ook meerdere dingen. Het tongetje kan heen en weer bewegen, waardoor hij dus een soort likkende beweging maakt. Met een cup om het tongetje heen, kan Her Ultimate Pleasure je vulva ook vacuüm zuigen. En dan kan je ook nog het (siliconen) handvat als vibrator gebruiken. Best wel tof, zo multifunctioneel. Zeker als alle functies goed werken.

Mijn eerste indruk van de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure

Her ultimate pleasure met daarop de kleinere, ronde cup. Her ultimate pleasure met daarop de grotere, ovale cup.

Oke, ik zal eerlijk zijn. De eerste keer dat ik deze sextoy zag, dacht ik vooral: what the fuck? Dit ding ziet er gewoon zo raar uit. Dat felroze heen en weer bewegende tongetje, de vacuüm cup er omheen, het lange handvat. Ik vond het vrij lachwekkend. Maar ook intrigerend. Zo’n raar ding, hoe zou dat voelen? En nou ja, dat was ook deels mijn motivatie om sextoytester te worden, want ik wil zulke dingen dan ook gelijk uitproberen.

De Her Ultimate Pleasure is een bewegende toy en bewegende toys maken altijd geluid. Wanneer het tongetje heen en weer beweegt, hoor je dat mechanische geluid. Wanneer de vacuüm-functie aanstaat, hoor je ook daar nog een extra mechanisch geluid van. Het geluid is zeker niet subtiel te noemen, maar ook weer niet zo erg dat je je zorgen moet maken over wat de buren zullen denken.

De Test

Her ultimate pleasure in mijn hand Close-up van het tongetje van de her ultimate pleasure, met daaromheen de doorzichtige tpe sleeve. Er zitten kleine bobbeltjes op de sleeve en de sleeve maakt het tongetje net een beetje langer.

Ik besloot om de Her Ultimate Pleasure eerst met vacuüm en tong te testen. Dat lijkt me ook zijn voornaamste functie. Ik koos voor de ovale cup, want de ronde leek me qua vorm en maat niet zo goed passen bij mijn vulva. Ik smeerde een beetje Pjur Woman Nude (dat is echt zo’n fijn glijmiddel!) op de rand van de cup. Zo lukt het vacuüm zuigen beter. Ook deed ik wat glijmiddel op de tong en rond mijn clitoris. Glijmiddel maakt het altijd beter, tenslotte. Ik drukte op het vacuüm knopje en merkte dat standje één al best heftig was. De zuigfunctie werkt zeer goed. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen misschien al een beetje teveel van het goede kan zijn. Maar ik vond het wel lekker.

Het zuigen gaat eigenlijk net als ademhalen. Er wordt dus niet aan één stuk door vacuüm gezogen, maar het is zuigen – een beetje loslaten – weer zuigen. Zonder vacuüm kon het tongetje mijn clitoris niet raken, maar met vacuüm wel. Het was wel even lastig om het tongetje het goede plekje te laten raken. Wanneer de cup vacuüm gezogen is, kan je ‘m niet meer verplaatsen. Het was dus een kwestie van het vacuüm even verbreken door met mijn vinger onder het randje te gaan, en dan een klein beetje verplaatsen. Tot de tong over het plekje bewoog wat ik lekker vond.

Orale seks of vingeren?

Her ultimate pleasure op de doos, waar je de zijkant van ziet. Daar staat de tekst: it's all about her. Omdat pipedream nog in de vorige eeuw is blijven hangen met hun verpakkingen. Her ultimate pleasure met daar voor een lipstick, om het formaat van de toy te laten zien.

Het voelde voor mij helemaal niet als orale seks. Een echte tong is zacht en warm en beweegt heel anders. Dit voelde meer als vingeren. Blijkbaar klinkt dat minder goed, want er zijn zoveel toys die beloven net te voelen als orale seks. Terwijl er nooit een toy beweert te voelen als vingeren. Ik vind het allebei lekker, dus vingeren is voor mij ook prima.

Het gevoel van het vacuüm zuigen, gecombineerd met de beweging van het tongetje, vond ik echt super intens. Ik vond het echt heel erg lekker. Ik hou heel erg van herhalende beweging, dat brengt mij juist snel naar een orgasme. Wanneer de Her Ultimate Pleasure op de goede plek zit, blijft ‘ie daar ook. En gaat de stimulatie in hetzelfde ritme door. I love it.

Je kan het tongetje ook sneller laten bewegen, hij heeft drie snelheden. Dan zijn er ook nog vier standjes, waarbij ik lang niet bij elk standje een groot verschil voel. Het tongetje vibreert trouwens ook nog. Maar eigenlijk was me dat helemaal niet opgevallen. Het is gewoon zoveel stimulatie!

De hel van standje twee en drie

Her ultimate pleasure in mijn hand, zonder het cupje er op. Her ultimate pleasure aan de magnetische oplaadkabel. Je ziet het lampje van het oplaadkabeltje rood branden.

Natuurlijk was ik ook benieuwd naar de andere vacuüm standjes van de Her Ultimate Pleasure. Ik vond wel standje één al vrij heftig, maar nou ja, als je het test, moet je het goed doen. Dus ik was dapper en drukte op het vacuüm knopje. Om al heel snel daarna enorm veel spijt te hebben. What. The. Fuck. Het voelde alsof mijn hele vulva zo hard naar binnen gezogen werd, alsof ‘ie los zou laten van mijn lichaam. Alsof mijn binnenkant naar buiten zou komen. Alsof, alsof, ik weet niet eens alsof wat. Het was vreselijk. Vre-se-lijk. Wat je ook doet, doe dat niet. Tenzij je into pussy torture bent. Doe het dan wel. Maar wees voorbereid. Ik had tijdens het testen ook een paar keer dat ik per ongeluk dat knopje indrukte. Dat was niet fijn (en dat is nu al de understatement van het jaar).

Het tongetje zonder vacuüm

Her ultimate pleasure zonder het vacuüm cupje, met alleen het tongetje. Het tongetje van de her ultimate pleasure wordt op de grond gedrukt, zodat je kan zien dat 'ie een beetje flexibel is.

Je kan het tongetje van de Her Ultimate Pleasure ook gebruiken zonder het vacuüm cupje. Dan kan je ‘m natuurlijk veel makkelijker op het plekje houden wat jij lekker vindt, of wat meer variëren qua plek. Vond ik ook heel lekker voelen. Ik vond het op deze manier wel iets minder speciaal voelen als met het vacuüm. Het voelt een beetje gek om zo’n lang handvat vast te hebben, terwijl het tongetje maar zo klein is. Hoewel ik de Lelo Ora 3 qua vorm en vasthoud-gemak ook niet ideaal vind, heb ik toch liever dan zo’n kleine toy in mijn handen. Maar het gevoel van het tongetje wat heen en weer wiebelt, vind ik gewoon wel echt een hele fijne vorm van stimulatie.

De sleeve voor om de tong is van TPE, dat is een poreus materiaal. Dat kan je dus nooit goed schoonmaken, hoe goed je je best ook doet. Voor eenmalig gebruik kan het best, maar ik zou je niet aanraden het daarna nog een keer te gebruiken. Ik heb ‘m ook één keer gebruikt en ik was er niet rouwig om dat ik ‘m daarna niet meer kon gebruiken. Ik vond het niet lekker voelen. Door de structuur op de sleeve vond ik het een beetje schuurpapier-achtig voelen.

Het handvat als vibrator

Een close-up van het handvat van de her ultimate pleasure, dat ook een vibrator is. De vorm is licht gebogen. Het handvat van de her ultimate pleasure in mijn hand. Je ziet het vibratordeel wat je inwendig kan gebruiken en daar onder de knopjes.

Als derde functie kan je het handvat van de Her Ultimate Pleasure gebruiken als vibrator. Ik had hier van tevoren niet zoveel van verwacht, want eh ja, het is een handvat. Maar als vibrator bleek ‘ie toch ook best leuk te zijn. De vorm vind ik echt heel fijn. Door de kromming raakt ‘ie mijn G-spot ook nog. De vibraties zijn oké. Echt niet super goed, maar zeer ook niet slecht. Het handvat is ook van siliconen, dus dat voelt ook gewoon fijn aan.

Conclusie

Ik had het niet verwacht, maar ik vind de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure echt een hele lekkere toy. Hij geeft heel veel stimulatie, stimulatie die zichzelf steeds herhaalt. Ik hou daar heel erg van. Ik vind het gevoel van vacuüm zuigen ook lekker, al is standje één wel al vrij heftig. Ik vind het leuk dat deze toy zo multifunctioneel is, en dat alle drie de functies ook gewoon echt goed werken. Dit is echt één van de vreemdste seksspeeltjes die ik heb. En vreemde seksspeeltjes zijn lang niet altijd goed, maar de Her Ultimate Pleasure mag wel in mijn nachtkastje blijven liggen, want ik ga ‘m zeker vaker gebruiken.

Je kan de Pipedream Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure hier bestellen bij Easytoys en hij is NU in de aanbieding!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Hoi, mag ik je vragen hoe je hem opgeladen heb. ik heb momenteel een discussie met een shop hierover. ik heb het apparaat, maar laad heel slecht op blijft knipperen dat hij oplaad, zelfs na 4 dagen continue aan lader Is binnen de kortste keren leeg. Ik heb hem dus nog niet goed kunnen beoordelen. shop geeft aan dat dit aan de usb stekker ligt, en dat het alleen met een iPhone lader goed gaat. Ik vindt dit nogal wat voor zo een duur apparaat.

  Antwoord
  • Ik heb nog nooit gehoord dat je alleen een bepaald type stekkerblokje bij een oplader zou kunnen gebruiken. Het is een USB-oplaadkabeltje, zodat je zelf kan bepalen waar je ‘m inplugt. Als het alleen met één stekkerblokje zou kunnen, zou die er bij geleverd worden.
   Ik heb ‘m zowel via mijn laptop als via een stekkerblokje (die sowieso niet van Apple/iPhone was) opgeladen en dat werkte gewoon prima.
   Heb je ‘m via mijn link bij Easytoys gekocht of heb je ‘m ergens anders vandaan? Ik hoor zelf altijd hele positieve verhalen over de klantenservice van Easytoys namelijk, dus ik zou verwachten dat die het gewoon voor je oplossen.

   Antwoord
   • Nee, niet via easytoys. Via Bol.com. Moet zeggen dat bol zijn best doet maar de leverancier blijft volhouden dat het apparaat niet defect is. Belachelijk toch dat het apparaat een week aan de lader ligt en dat dan na gebruik de dag erop de batterij weer leeg is. Dat ligt dan toch aan de batterij en niet aan de lader.

    Had ik hem maar via easy boys. Daar ben ik inderdaad tevreden over

    Antwoord
    • Ik stuur je even een mailtje!

     Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.