Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator | Review by Jay

20-02-2019

Tess zag de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator bij en gezien de RGB-discolampjes vond ze dat ik hem moest testen. Ik kreeg de toy in ruil voor een eerlijke review.

Rotobator

Als je mijn review over de PDX talking rotobator hebt gelezen, dan weet je inmiddels dat rotobators werken volgens een ander principe dan de gemiddelde masturbator, in plaats van de standaard op en neer beweging, of de welbekende vibraties bediend de rotobator zich van het principe van roterende “vingers” die de eikel en schacht van je penis stimuleren.
Dat is best een heftige sensatie, althans voor mij, maar daarmee ook eigenlijk wel heel erg lekker.

Ik heb eens even gezocht en blijkbaar is Pipedream (PDX is ook een Pipedream merk) de enige die rotobators op de markt brengt, althans wat ik zo kon vinden dan). Wellicht dat er patent op rust, dat weet ik niet, maar ik denk dat men de rotobatie (is dat een woord? Ach ja, nu wel) een nieuwe trend moet worden. Want eerlijk is eerlijk, in al zijn heftigheid is het ook wel heel erg lekker.

Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator

De Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator kan je in verschillende uitvoeringen krijgen, waarom is mij niet helemaal duidelijk, want het gaat om de rotobatie (wennen jullie al aan het woord?) en niet om de vorm van de ingang volgens mij, maar goed.

Je kan dus de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator krijgen met een mondje, een kontje of een kutje, ja geheel verassend is het natuurlijk niet, maar opties genoeg. Ik kan mij overigens niet voorstellen dat het wat uitmaakt voor de sensatie.

Ik kreeg de versie met een kontje, omdat deze niet alleen RGB-lichtjes had maar ook omdat deze “goud” gekleurd is.

De doos waar deze in verscheept wordt heeft iets weg van een “as seen on TV” keukenhulp middel zoals je die vroegâh bij de kijkshop kon kopen. Het oogt allemaal nogal goedkoop dus. En dat terwijl deze Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator echt niet zo heel goedkoop is.

Pipedream extreme toyz roto-bator | review by jay

In de doos zit dus de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator, een USB-kabel met micro-USB-connector om de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator mee op te laden en natuurlijk, zoals bij alle Pipedream producten een flesje glijmiddel, het wel bekende Moist (gadverdamme) en toycleaner, Refresh. Van beide kan ik je melden dat je het misschien niet wil gebruiken. Maar goed, dat is natuurlijk aan jou.

Is de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator lekker?

En natuurlijk moet ik dan de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator gaan testen. Pipedream raad je aan de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator eerst 2 uur lang op te laden. Maar daarna “garandeert” dat wel 1,5 uur speel plezier, ik vind dat eigenlijk best wel goed. Hoewel je natuurlijk liever korter oplaadt en langer speelt, maar een bijna 1:1 verhouding is vrij zeldzaam dus echt wel heel erg ok.

Na het opladen kan ik dan aan de gang.

In tegenstelling tot mijn eerste rotobator, praat deze rotobator niet. Nee, deze is voorzien van een soort disco lichtshow. Wat Tess helemaal geweldig vind, maar ik, ik niet, ik vind het verschrikkelijk, het stoort mij, en wat ik nog erger vind, deze lichtjes kan je dus NIET uitzetten.

Maar goed, het zijn maar lichtjes zal je denken, evengoed zou ik iemand met epilepsie deze toy absoluut afraden.

Ik voelde mij net Tony Manero in Saturday Night Fever.

De lichtshow in je slaapkamer is dan ook niet heel erg subtiel. Mocht je licht doorlatende gordijnen hebben, dan gaan de buren zich denk ik afvragen wat je precies allemaal doet als die lichtshow aangaat.

Maar goed, lichtjes negeer ik dan maar (voor zover dat kan) en tijd voor de test. Net zoals de andere rotobator is de rotobatie sensatie (ik voel een gedicht aankomen) erg prettig.

De Rotobator is voorzien van twee knoppen, een waarmee je de richting van de rotobator bepaalt (linksom of rechtsom) en een knop waarmee je de rotobator aan en uit zet en de 9 verschillende standen mee aanzet.

Pipedream extreme toyz roto-bator | review by jay

Net zoals met vibraties is er blijkbaar een voorkeur voor patronen, de 9 standen (volgens mij tel ik maar 8 trouwens, maar er staan er 9 op de doos) bestaan uit verschillende snelheden, heen en weer, sneller heen en weer, een kant op maar dan trager, sneller, snelst, traag. Nou ja, ik geloof dat je het wel snapt.

Ik heb bij mijn vorige rotobatie ervaring al geleerd dat de hoeveelheid glijmiddel recht evenredig staat tot de sensatie die je ervaart dus het is even uittesten welke hoeveelheid (warm) glijmiddel je wil gebruiken, of beter gezegd, welke hoeveelheid voor jou lekker is.

Mocht je denken, moet dit ding niet opgewarmd worden dan? Dan is mijn antwoord, nou ja eigenlijk wel, maar door de manier dat deze rotobator is opgebouwd heeft dat niet zoveel zin, de vingers raken de holewarmer namelijk blijkbaar niet genoeg, en dus warmen de vingers van deze rotobator eigenlijk niet op. Warm glijmiddel is dan wel een oplossing. Maar zelfs als je dat niet hebt denk ik dat het “koud” ook prima te doen is.

Als ik mijn pik oppervlakkig in de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator stop zijn de sensaties, net zoals bij zijn voorganger echt heel lekker, heftig en hemels. Volgens de verpakking zit er dan ook een “ultra strong” motor in deze Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator. Ik wil de sensatie eigenlijk niet alleen om mijn eikel voelen, maar juist over mijn hele penis heen. Instinctief duw ik mijn pik dus dieper de Rotobator in.

En nu weet ik niet waar het fout gaat, maar de “ultra strong” motor legt het duidelijk af tegen mijn hongerige pik, want het apparaat kreunt melancholisch (en dat terwijl deze niet eens praat) en alle bewegingen komen abrupt tot een einde (maar die kutlampjes blijven flikkeren).

Het moment dat ik mijn pik terugtrek komt de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator weer tot leven, maar alleen mijn eikel stimuleren is voor mij best heftig. Het lijdt ook tot een andere bijwerking en dat is dat ik er enorm ongewild van ga plassen. En dat is in mijn bed nou net weer niet helemaal de bedoeling. Gelukkig was ik deze keer voorbereid en kon ik mijzelf weerhouden.

Pipedream extreme toyz roto-bator

Is de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator makkelijk schoon te maken?

Ja, en nee. Want het gemak in deze is relatief. De Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator is namelijk niet waterdicht. Dus je kan hem niet ff lekker in een sopje gooien en dan schoonmaken, nee er zit wat meer werk aan.

Pipedreams heeft namelijk het schroef en kliksysteem ook in deze rotobator verwerkt, zo moet je de dop van de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator afdraaien alvorens je je pik erin kan stoppen.

Als je de toy wil schoonmaken moet je in de buurt van de bedieningsknoppen via een draai en klik systeem de motor losdraaien van het stukje waar de vingers inzitten.

Wat opvalt is dat het stukje “kont” dus vast is geschroefd aan de plastic huls en je die dus in zijn geheel moet afspoelen en drogen.

De vingers moet je met wat gepiel dus uit die plastic huls halen en kan je dan als geheel afspoelen, of je kan ook de sleeve met vingers nog losklikken en reinigen.

Het TPE/TPR is wel wat fragiel dus dat zou ik je niet zomaar aanraden te doen. Het feit dat het anus stukje in dit geval dus vastzit vind ik eigenlijk ronduit slecht want je kan het niet echt heel erg lekker schoonmaken zo.

Al met al niet een toy die je makkelijk schoonmaakt, bijkomend ongemak daarbij is dat het in elkaar zetten van de losse onderdelen ook niet echt zonder slag of stoot gaat. Er zijn duidelijk verbeterpunten!

Conclusie:

In alle eerlijkheid kan ik je daar niet zomaar een antwoord op geven. Want de rotobatie is best wel lekker, alleen gezien het makke van de motor (in mijn geval) niet de letterlijke diepgang geeft die ik lekker zou vinden. Evengoed doet de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator wel wat er gezegd wordt, de sensaties zijn zeker anders dan een standaard trillende of heen en weer bewegende masturbator.

Maar echt makkelijk gaat het allemaal niet. Zonder lichtjes had het voor mij al een leuker verhaal geworden, maar evengoed maakt het gedoe met schoonmaken het tot een toy die wel lekker is, maar net even te veel gedoe geeft om hem tot “standaard” masturbator te maken.

Daarbij zou ik persoonlijk voor de prijs een wat minder plastic apparaat willen hebben. Er is natuurlijk niets mis met ABS plastic, maar als ik deze prijs betaal voor een toy verwacht ik eigenlijk wel iets meer elegantie en wat luxer materiaal. En vooral een stuk minder de “tellsell” vibe.

Je koopt de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator voor € 74

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Doet me denken aan mn ervaring met een andere masturbator: disco die niet uit kon, zwakke motor die ik helaas in de vernieling drukte. Sensatie zeker, soms wat lastig te controleren, de stimulatie. Vandaag brak nog een houder af, eigen schuld…je moet de stop niet van de badtegel proberen te trekken met de erop geklikte houder voor een tablet. Een handleiding voor dummies is ook een idee 🙂 Ach ik heb nu wel hele zooi reserve onderdelen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.