Pink Pony Club Ball Gag

13-08-2018

BDSM toy review by Tess: Pink Pony Club Ball Gag

Wie me een beetje kent, weet dat ik van glitter hou. En van roze, vrolijke kleurtjes, shiny regenboogdingen en unicorns. Dus ik denk dat ik wel tot de doelgroep van de Pink Pony Club behoor. En okรฉ, ze hebben dan wel geen unicorn maar een pink pony, maar dat komt toch in de buurt. Maar er zijn zoveel dingen in de shop van PinkPonyClubNL die ik tof vind! Ik mocht van Nienke, de eigenaresse van de shop, een handgemaakte Pink Pony Club ball gag uitzoeken om te reviewen.

Pink Pony Club Shop

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Ik kende Pink Pony Club al, ik had daar een tijdje terug ook custom made polsboeitjes besteld. Ja, boeitjes, want ze zijn zo smal dat ze meer op polsbandjes of armbanden lijken. Wel met een ringetje er aan natuurlijk. Maar die zijn ook super shiny en holo en tof. En dat vonden ze bij Pink Pony Club ook, want nu verkopen ze in hun shop ook extra smalle polsboeien. Super leuk, van transparant pvc. Ik ben ook een beetje verliefd op alle kleurige, toffe harnasjes die je in de shop vindt. Sowieso is het wel de moeite om even in hun shop te kijken, want het is allemaal zo leuk! Een groot gedeelte van de spullen is door hunzelf handgemaakt, een ander gedeelte is met zorg ingekocht en weer een ander gedeelte is speciaal voor hun gemaakt. Ze hebben ook een tof assortiment voor ageplayers en petplayers trouwenes. Maar nu mocht ik dus een gag uitzoeken en daar werd ik heel enthousiast van, alleen kon ik dus helemaal niet kiezen, omdat ze er allemaal zo tof uitzien.

Zwart is ook maar zo zwart

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Normaal vind je BDSM toys voornamelijk in de kleur zwart. Rood en eventueel paars kan ook nog wel, maar daar houdt het wel een beetje mee op. Vind ik altijd super jammer, want kleur is toch juist leuk. Ik hou ook erg veel van zwart hoor, maar niet altijd alleen maar zwart. Dus ik word gewoon sowieso blij van de producten in de Pink Pony Club shop, want daar zie ik zoveel kleur. En glitter. Maar dat maakte het voor mij dus wel moeilijk om te kiezen. Ik vond de roze bal met glitters zo tof, maar een andere gag had een shiny blauw bandje wat ik ook super mooi vond. Dus ik besloot Nienke te vragen of dat misschien ook gecombineerd kon worden. En yay, dat kon! Dat is echt een voordeel aan handgemaakte spullen, dat je het gewoon helemaal naar je eigen smaak kan laten maken. Ik word er blij van. Ik kreeg de ball gag in een super fancy doosje, maar normaal gesproken krijg je ‘m in een leuk gekleurd zakje.

Gags, gags, gags

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Ik heb best wel wat gags gebruikt sinds ik aan BDSM doe. Dat doe ik al sinds mโ€™n twintigste, dus das al best een tijd. Ik vind gags altijd erg spannend om te gebruiken. BDSM draait voor mij grotendeels om machtsverhoudingen. Met een gag in kan ik bijna niet meer praten en wat ik zeg, ik vrij onverstaanbaar. Maar juist dat geeft me soms wat rust en dan kan ik me wat makkelijker overgeven aan de ander. Ik praat meestal graag en veel en als dat niet meer kan, dan voelt dat gelijk dus heel anders. Er zijn verschillende soorten gags. De ballgag, wat deze Pink Pony Club gag is, is denk ik de meest bekende. Maar je hebt ook bit gags, ring gags, mondklemmen, gags waarbij er bijvoorbeeld een dildo aan de buitenkant zit en vast nog wel meer soorten. Maar eigenlijk zorgen ze er allemaal voor dat je niet meer kan praten. En dat je gaat kwijlen. De รฉรฉn vind dat een nadeel, of misschien zelfs vies, en de ander vind dat weer spannend of opwindend.

Eerder heb ik al een review geschreven over een big gag met klemmetjes er aan, die beviel best wel goed, en over de Tantus Beginner gag, die op zich wel comfortabel zat, maar voor mij wat te ver in mijn mond waardoor ik er van ging kokhalzen. Niet zo fijn dus. En ik vond ‘m ook niet zo mooi. Net zoals niet iedereen dezelfde vibrator fijn vind, is dat denk ik met gags ook zo. Bij iedereen voelt dat anders, iedereen heeft weer een andere vorm (en grootte) mond, dus ook hiermee is dat heel persoonlijk. Zo gaat mijn mond bijvoorbeeld niet zo heel ver open, dus een grote bal is voor mij niet geschikt. En dus ook niet iets wat te diep in mijn mond komt, omdat ik makkelijk kokhalsneigingen krijg.

De looks van de Pink Pony Club ball gag

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Maar goed, terug naar deze pretty ball gag van de Pink Pony Club. Hij ziet er dus echt heel erg tof uit en dat vind ik bij zoโ€™n soort toy toch ook wel belangrijk. Ik vind het fijn als mijn BDSM toys niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi. Dat geeft toch net even een extra fijn gevoel als we ze gebruiken. Als ik โ€˜m zie liggen, krijg ik gelijk al zin om โ€˜m te gebruiken. Wat ik trouwens een super leuk detail vond, naast het gespje zit ook nog een stukje roze glitter leer, om het bandje doorheen te steken. Zo komt de kleur van de bal weer mooi terug in het bandje. En aan de andere kant zie je op het uiteinde van het bandje nog een afdruk van het Pink Pony Club logo. Super leuk zulke details! En, iets anders wat ik eigenlijk nog wel belangrijker vind: de bal is gemaakt van siliconen. Een bodysafe materiaal. Siliconen is niet giftig en niet poreus. Erg belangrijk voor alles wat in je lichaam gaat, ook in je mond dus. Het bandje van de gag is gemaakt van (lak)leer. Maar ik geloof dat er ook nog vegan opties zijn.

Door de bal zit een gaatje en daar doorheen zit een stukje leer om โ€˜m op zโ€™n plek te houden. Dat bandje zit dan weer met driehoekige metalen dingetjes vast aan de bandjes. Al het metaal is heel donkergrijs, dat staat er ook echt mooi bij. Voor mij was het bandje wel een beetje aan de korte kant, want ik moest het laatste gaatje gebruiken. En ik heb (of had, want nu twijfel ik een beetje haha) toch niet echt een heel groot hoofd volgens mij. De bal heeft een zichtbare naad, maar bij het dragen heb ik dit verder niet gemerkt.

De bal heeft denk ik een super gemiddelde maat, de meeste ballgags hebben denk ik dit formaat bal, maar voor mij is โ€˜ie net een beetje aan de grote kant. Maar, ik hoorde van Nienke dat ze bezig zijn om mallen te maken voor kleinere รฉn grotere ballen! Dat vind ik echt goed nieuws, want dit is echt iets wat vrij lastig te vinden is, een ballgag met een kleine bal. En met een extra grote bal zie ik ook niet zoz vaak. Super tof dus, meer opties om jouw persoonlijke gag echt helemaal fijn voor jou te maken.

Hoe zit โ€˜ie?

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Maar afgezien dat โ€˜ie dus echt net een beetje groot voor mij was, vind ik dit wel echt een fijne ballgag. Het zit allemaal stevig en, voor zover dat kan met een ballgag, vrij comfortabel. Het enige waar ik me een beetje zorgen over maakte, was het leer wat door de bal zit. Als ik โ€˜m wat langer in had en dus ook wat meer ging kwijlen, werd dat toch ook wel nat. Ik had het fijner gevonden als dat stukje dan ook van siliconen of metaal bijvoorbeeld was geweest. Iets wat je wat makkelijker kan schoonmaken. Ook voor in je mondhoeken zit een ander materiaal denk ik ook net even wat comfortabeler. Want nieuw leer voelt toch nog wel een beetje stug, en in je mondhoeken kan je dat wel voelen.

In de beschrijving van de gags las ik dat de siliconenbal precies de juiste hardheid zou hebben, zodat er geen tandafdrukken in achter konden blijven en dat โ€˜ie ook niet kan breken. En dat klopt ook. Ik heb het echt geprobeerd, maar er is geen enkele bitemark zichtbaar. En breken zit er ook niet in. Maar hij voelt toch een klein beetje zacht, wat prettig aanvoelt in je mond en tegen je tanden. De glitters zitten er echt in, dus aan de buitenkant voel je die ook helemaal niet.

Conclusie

Pink pony club ball gag Pink pony club ball gag

Deze Pink Pony Club ball gag is niet alleen super mooi, maar ook erg functioneel. Ik vind het fijn dat de bal bodysafe is en dat je ook zelf een gag kan samenstellen hoe jij โ€˜m mooi vind. Alleen het leren stukje door de bal heen vond ik wat minder en het bandje had ook wel wat langer gemogen. Maar ik weet zeker dat dit een bdsm toy is die ik nog veel vaker met veel plezier (en gekwijl) ga gebruiken.

Je kan hier de ballgags in de Pink Pony Club shop vindenย vanaf 32,99, maar vergeet ook zeker niet even naar de rest van het assortiment te kijken.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. BDSM review by Tess: MEO Bad Boy Good Lips Gag | Tess Tesst - […] de naam natuurlijk al doet vermoeden, bestaat uit een balletje en een bandje. Ik testte al eens een hele…
  2. BDSM toy review by Tess: Rimba Mouthgag with O-ring | Tess Tesst - […] en met een gag voel ik me toch gelijk wat machtelozer. Je hebt allerlei verschillende soorten gags: ballgags, bitgags,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.