Pillow Talk Sultry – review

28-09-2020

Ik ben best een beetje fan van het merk Pillow Talk. Eerder schreef ik al eens over een andere Pillow Talk Wand vibrator, de Cheeky waar ik best wel enthousiast over was. Nu kreeg ik van Euphoria de Pillow Talk Sultry. Een Wand vibrator met extra functie, want het handvat kan je ook gebruiken! Samen met Luna en Ruud nam ik hier al een vlog over op, die kan je hier bekijken.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: press-and-hold
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 99,90, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? De vibraties zijn top, maar….

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de pillow talk sultry. Het is een rechthoekige witte doos. De helft van de voorkant bestaat uit een plastic doorkijkje, zodat je de vibrator al helemaal ziet. Op de andere helft staat aan de bovenkant pillow talk. Het ziet er strak en clean uit. De achterkant van de verpakking van de pillow talk sultry. Het is een rechthoekige witte doos en je ziet een heleboel grijze tekst op de achterkant.

De verpakking ziet er super clean en strak uit. De doos is wit met grijze letters. Er zit een doorkijkje in zodat je de toy al kan zien. Op de zijkanten en achterkant van de doos vind je allerlei informatie over de toy.

In de doos vind je natuurlijk de Pillow Talk Sultry zelf, een bewaarzakje, een borsteltje voor het ribbelige randje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Pillow Talk Sultry

De pillow talk sultry ligt voor de lege verpakking. Daar naast ligt het oplaadkabeltje, het borsteltje en een opbergzakje met de tekst pillow talk. Het pinnetje van de lader zit in de pillow talk sultry geprikt. Je ziet aan het kabeltje een rond stickertje met daarop de tekst sultry en een tekening van de vibrator.

Ik hou van de look van de Pillow Talk toys. De zachte pastelkleurtjes (ik kreeg de mintgroene, maar hij is er ook in het roze. Ik vind dat ruitjespatroon met reliëf heel leuk. Het zilverkleurige plasticrandje vind ik wat minder. Bij deze wand vibrator valt het wel mee, want nu zit het niet op een plek waar er makkelijk vuil en vocht in gaat zitten. Maar bij sommige modellen is dat dus wel zo. Nu krijg je er wel een speciaal schoonmaakborsteltje bij, maar ik vind dat toch gedoe.

De kop van de Pillow Talk Sultry is een stuk breder en platter dan die van de Pillow Talk Cheeky. Het handvat loopt taps toe en kan roteren. Er zit een beetje een kromming in.

De Sultry heeft drie knopjes. Met het diamant knopje zet je ‘m aan en wanneer je dat knopje ingedrukt houdt, gaat de kop steeds harder trillen. Dan is er nog een knopje waarmee je het andere deel van de vibrator kan laten opwarmen en een knopje om dat deel te laten roteren.

Een vibrator met twee functies

Close-up van de kop van de sultry en het deel daar net onder. Close-up van het roterende deel van de pillow talk sultry. Het ziet er vrij klein uit.

Ik vind multifunctionele seksspeeltjes altijd wel interessant. Zeker als je misschien nog geen sekstoy hebt, of in elk geval niet zo veel, dan is het wel leuk als je met één toy meerdere dingen kan ervaren. De combinatie van de Pillow Talk Sultry leek me super tof. Ik hou van wand vibrators én ik hou van toys die in mijn vagina bewegen. Dubbel feest dus!

De Test van de Pillow Talk Sultry

De pillow talk naast de gebruiksaanwijzing. Je ziet het deel van het papier waarop o. A. Staat dat je drie keer snel moet drukken om 'm van de travellock af te krijgen. De pillow talk sultry naast een lipstick om het formaat te laten zien. Hij is duidelijk groter, langer en dikker dan de lipstick.

Ik heb het wel vaker gezegd, maar glijmiddel bij seksspeeltjes gebruiken is echt heel erg aan te raden. Bij sekstoys die gemaakt zijn van siliconen, kan je glijmiddel op waterbasis gebruiken. Let daarbij wel even op de ingrediënten, want niet elk glijmiddel is goed voor je vagina helaas. Ik kan je Pjur Woman Nude aanraden, of iets van Sliquid.

Met een beetje Pjur Woman Nude kon ik aan de test beginnen. Zoals eigenlijk altijd bij Pillow Talk, moest ik weer even bedenken hoe ik ‘m ook alweer aan kon krijgen. Mijn eigen tip om altijd eerst de gebruiksaanwijzing te lezen, volg ik zelf nog steeds niet altijd op. De Pillow Talks hebben een travel lock functie. Even drie keer op het diamant knopje drukken en hij doet het. Daarna kan je het knopje ingedrukt houden en gaat hij steeds harder trillen. Wanneer hij voor jou op de goede stand staat, laat je het knopje los en blijft ‘ie op dat standje trillen. Super makkelijk.

Ik had eigenlijk niet anders verwacht, maar de vibraties van deze Pillow Talk Sultry voelen echt heel goed. Pillow Talk kan dat en doet dat elke keer weer. Hele krachtige, best wel diepe vibraties. Ik hou daar heel erg van.

Omdat de kop vrij plat is, werd een best wel groot deel van mijn vulva gestimuleerd. Ik heb zelf een voorkeur voor stimulatie van een iets kleiner, gerichter gebied, maar omdat deze vibraties zo fijn voelen, werkte dit ook heel goed voor mij.

Wat doe je eigenlijk met en wand vibrator?

Close-up van de bovenkant van de vibrator. Je kan de knopjes goed zien. Het diamant knopje in het midden, met daarnaast een knopje met een soort swirl, wat voor de roterende beweging is en een knopje met een sierlijke w, wat voor het opwarmen van de vibrator is. Close-up van de achterkant van de pillow talk sultry. Je ziet het deel net onder de kop, waar je ziet dat er op de vibrator staat dat er een power bullet in staat en je ziet ook het ce keurmerk.

Wanneer ik een wand vibrator gebruik, hou ik die meestal op één plek. Ik zoek eerst even naar welke plek voor mij het fijnst voelt, en dan hou ik ‘m daar. Maar ik vind het ook heel lekker om met voldoende glijmiddel de wand over mijn vulva heen en weer te bewegen. Soms beide kanten op, maar soms ook alleen richting mijn clitoris.

Dat is zo leuk van sextoys vind ik, dat je ze op verschillende manieren kan gebruiken. Sommige mensen vinden het ook heel fijn om de vibraties op andere delen van hun lichaam te voelen. Bijvoorbeeld de binnenkant van je bovenbenen of je tepels. Persoonlijk heb ik daar niet zoveel mee, maar ieder lichaam is anders. Ontdek vooral wat jij fijn vindt. Oh, en je kan de meeste wand vibrators ook prima gebruiken om je nek mee te masseren!

De andere kant van de Pillow Talk Sultry

De wandvibrator-functie van de Pillow Talk Sultry werkt echt prima. Ik kan er heel lang over praten, maar ik denk dat dat niet nodig is. Het werkt precies zoals je van een wand vibrator mag verwachten. Ik kon er lekker van klaarkomen. Whoohoo Pillow Talk! Dus, door naar de andere kant. Het handvat. Of de roterende vibrator-kant. Daar was ik eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar!

Je kan dit deel van de vibrator ook laten opwarmen. Ik ben één keer heel enthousiast geweest over een opwarmfunctie bij een vibrator. Maar alle keren daarna viel het zo tegen. Zo ook bij deze Sultry. Het duurt best wel even voor hij warm wordt, en dan is dat ook maar één klein deel van de vibrator. Hij wordt ook niet zo warm dat het me echt heel erg opvalt. Helaas geen warm-bad gevoel dus. Maar goed, voor de opwarmfunctie had ik deze vibrator ook niet, dus ik lag hier niet wakker van.

Met het kleine knopje naast het diamantje zet je deze draaiende beweging aan. Ook hier geldt dat je het knopje ingedrukt kan houden, dan gaat ‘ie steeds sneller draaien. Toen ik ‘m voor het eerst aanzette, om vast te kijken wat hij kon, was ik niet echt onder de indruk. Het handvat heeft totaal best wel een redelijk formaat, maar het deel wat roteert is echt alleen maar het allerbovenste stukje. En de rotatie was ook best klein. Maar goed, wie ’t kleine niet eert…. Wie weet zou ’t me enorm verrassen hoe het voelt.

Wat is er mis met mijn vagina?

De pillow talk sultry staat tegen de zijkant van de doos aan. Daar zie je verschillende icoontjes met uitleg, zoals dat de vibrator op te warmen is en dat hij 360 graden kan roteren. De pillow talk sultry ligt op mijn hand. Hij is ongeveer zo lang als de afstand van het puntje van mijn middelvinger tot het begin van mijn pols.

Ik gebruikte weer een beetje waterbasis glijmiddel en… Ja. En wat eigenlijk? En niet zo veel. Waar ik eerder nog niet zo onder de indruk was, was ik nu eigenlijk gewoon teleurgesteld. Ik voelde er maar weinig van. Dit is zo’n sextoy waarvan ik me dan af ga vragen of er iets mis is met mijn vagina. Ben ik te ongevoelig? Niet strak genoeg? Waarom voel ik zo weinig? Wat is er mis met mij?

Op zulke momenten moet ik mezelf er aan herinneren dat er niks mis is met mij of mijn vagina. Deze toy heeft gewoon vrij minimale beweging. Niet elke vagina heeft dezelfde gevoeligheid. Ik kan me best voorstellen dat er mensen zijn voor wie dit wel lekker kan voelen. Maar ik ben niet één van die mensen.

Ik had het wel echt beter gevonden als de rotatie een wat grotere cirkel zou maken. Of nog beter, als je de onderkant zelf kon verbuigen zodat je het cirkeltje groter of kleiner zou kunnen maken, zodat je het naar je eigen behoeftes kon aanpassen. Nu voelde ik wel wat bewegen maar ik vond daar verder niks van. Het is een beetje als zo’n vibrerend eitje met afstandsbediening voor mij. Ik voel dat dan in me trillen. En dat is het. Ik word daar niet opgewonden van. Het is zo’n ‘waarvan-akte’-ervaring. Ik het vastgesteld en daar is het dan wel klaar mee ook. Best jammer!

Conclusie

Als wand vibrator vind ik de Pillow Talk Sultry helemaal goed. De vibraties zijn echt heel goed, het press-and-hold-knopje werkt goed, gewoon alles goed.
Het roterende deel van de vibrator ben ik niet enthousiast over. De rotatie is te klein, het voelt niet stimulerend genoeg. Als ik dan kijk naar de prijs van de Sultry en hoeveel goedkoper de Pillow Talk Cheeky (wand vibrator zonder extra functie) is, zou ik zeggen: koop lekker de Cheeky! Maar mocht jij wel een hele gevoelige vagina hebben en al weten dat je dit roteren wel helemaal de bom gaat vinden, dan is de Sultry natuurlijk net wat voor jou.

Je kan de Pillow Talk Sultry hier bestellen bij Euphoria voor 99,90 eur

o De Pillow Talk Cheeky kan je hier bestellen bij Euphoria voor 64,95 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.