Pillow Talk Kinky

27-01-2020

Sextoy review door Tess: Pillow Talk Kinky

Pillow Talk is een merk van BMS. BMS maakt ook de Palm Power en één van mijn all-time favoriete toys: de Swan Wand. Eerder testte ik al de Pillow Talk Cheeky, een hele fijne, kleine wand vibrator. Maar vandaag vertel ik je alles over de Pillow Talk Kinky. Een apart uitziende duovibrator, die ik kreeg van Euphoria . Euphoria ken je misschien, naast de webshop, van de toffe winkel in Heerenveen. Inmiddels hebben ze er een vestiging in Leeuwarden bij! Yay!

Specs

Materiaal: Siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje. Met naamstickertje!
Standjes: Je kan beide delen afzonderlijk, tegelijk of om en om laten vibreren. De sterkte is traploos regelbaar.
Waterproof: Nee, wel spatwaterdicht
Verkoopprijs: 79,95, hier te koop bij Euphoria
Is het wat? Een beetje vreemd, maar wel lekker.

De verpakking en de inhoud

De pillow talk kinky in de verpakking. Een witte doos waarvan de rechterhelft doorzichtig is zodat je de toy helemaal er in zit liggen. De doos van de pillow talk kinky open. Er voor ligt de duovibrator, het usb-oplaadkabeltje, een schoonmaakborsteltje, een bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing.

De doos waar de Pillow Talk Kinky in zit, is eenvoudig maar stijlvol. Een beetje Apple-stijl vind ik het. Wat wel tof is, is dat de helft van de doos een doorkijkje is. Je ziet gelijk al wat er in de doos zit, dat is wel zo handig. Op de zij- en achterkant van de doos vind je wat informatie over de toy.

In de verpakking vind je, behalve de sextoy zelf, ook de gebruiksaanwijzing, het USB-oplaadkabeltje (met super handig een sticker met Pillow Talk Kinky er op, zodat je altijd weet waar dit kabeltje van is!), een bewaarzakje en een miniborsteltje om de ribbeltjes aan de onderkant van de toy goed schoon te kunnen maken. Ik vind overigens dat als je een speciaal borsteltje mee moet leveren bij je vibrator om ‘m goed schoon te kunnen krijgen, je wel een fout in het ontwerp gemaakt hebt. Maar dat is mijn mening.

De knopjes van de Pillow Talk Kinky

De pillow talk kinky van voren af gezien zodat je het knopje op de onderkant van de vibrator ziet. De onderkant is van zilverkleurigplastic gemaakt met in het midden een diamantje wat het knopje is. De pillow talk kinky schuin van voren gezien. Op het handvat, wat een ruitjespatroon heeft, zie je een klein rond bobbeltje. Dat is het knopje.

De Pillow Talk Kinky heeft twee knopjes. Het knopje onderop de duovibrator is een echt Swarovski steentje. Persoonlijk maakt het mij niks uit of het Swarovski is of gewoon plastic en eerlijk gezegd zie ik het verschil ook niet. Dat knopje is het powerknopje, maar ook gebruik je dit knopje om de vibrator harder mee te zetten. Je houdt ‘m ingedrukt en dat gaat ‘ie steeds harder. Wanneer de stand voor jou goed is, laat je het knopje los. Dan zit er op het handvat nog een knopje. Dit knopje kan je gebruiken om te kiezen hoe je de duovibrator wilt laten trillen. Allebei de delen tegelijk, of alleen één deel van de vibrator, of om en om.

Eerste indruk

De foto die luna climaximaal mij stuurde. Een zombie hand die uit de aarde omhoog steekt. Het enge handje van de pillow talk kinky die uit de aarde omhoog komt. Omringt door een hoop takjes en half vergane bladeren.

Hoewel ik Pillow Talk echt een goed merk vind, was ik toch zeker niet gecharmeerd van deze vibrator toen ik ‘m voor het eerst zag. Dat komt voornamelijk door de vorm van de clitorisstimulator. Op de verpakking staat dat deze clitorisstimulator er uit ziet als een kroon. Dat beeld had ik er zelf helemaal niet bij.

Ik vond de clitorisstimulator er uitermate onaantrekkelijk uitzien. En slap ook. Ik zag het ding al alle kanten op buigen, behalve de goede. Wanneer je ‘m gewoon in de lucht laat trillen, zwiepen die ‘vingertjes’ ook natuurlijk nog lekker heen en weer, maar wanneer je de vibrator inbrengt, en de clitorisstimulator tegen je lichaam rust, dan verwachtte ik niet dat er nog iets zou zwiepen. Een slecht idee vond ik het. Ik stuurde een foto naar collega-sextoytester Luna, van Climaximaal. Ik kreeg de foto die je hier boven ziet terug van haar. Een zombiehand die uit een graf komt. Dat was ook meer het beeld wat ik erbij had. Niks kroon, vies zombiehandje!

De Test van de Pillow Talk Kinky

Ik hou de pillow talk kinky in mijn hand en duw de clitorisstimulator naar beneden om te laten zien hoe flexibel die is. Ik trek met mijn vinger een vingertje van de clitorisstimulator van de pillow talk kinky naar achteren om te laten zien hoe flexibel dit is.

Ik was benieuwd hoe deze Pillow Talk Kinky nu zou voelen. Ik had veel vertrouwen in de vibraties, want dat zit bij Pillow Talk altijd wel goed, maar in de clitorisstimulator had ik een stuk minder vertrouwen. Ik had even wat moeite om de vibrator van zijn travellock af te krijgen. Maar dat lag meer aan mijn vermogen om de gebruiksaanwijzing juist te interpreteren. Een plaatje met daar 1-2-3 bij, liet mij denken dat ik drie seconden moest drukken. Maar je moet natuurlijk drie keer snel achter elkaar klikken. Met een beetje Pjur Woman Nude op de vibrator, je kan beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij siliconen toys, kon ik beginnen.

G-spot stimulatie

De pillow talk kinky, liggend op tafel, gezien vanaf de kop van de vibrator. Je ziet dat de kop schuin afbuigt, zodat 'ie geschikt is voor g-spot stimulatie. Ik hou de pillow talk kinky in mijn hand, zoals je 'm ook vast zou houden als je 'm gebruikt. Mijn duim rust op het knopje.

Zoals ik al had verwacht, waren de vibraties echt awesome! Deze vibraties zijn krachtig en diep en gewoon echt helemaal goed. Hier word ik echt blij van. De vorm van de toy is speciaal zodat ‘ie je G-spot ook raakt. Dat doet ‘ie ook zeker. Ik ben zelf meestal niet wild van vibraties tegen mijn G-spot, maar in combinatie met vibraties tegen mijn clitoris (of wrijving), is het wel heel fijn. Deze duovibrator vibreert ook tegen je clitoris, dus dat maakt het wel extra lekker.

De clitorisstimulator van de Pillow Talk Kinky          

De pillow talk kinky van boven af gezien, plat op tafel, met daarnaast een lipstick. Je ziet dat de lipstick net iets langer is dan de clitorisstimulator, maar de staaf is een stuk langer dan de lipstick. De pillow talk kinky, je ziet de clitorisstimulator en de aparte vorm goed.

Zoals ik al zei, begrijp ik het concept van deze clitorisstimulator niet helemaal. Als je naar de vorm kijkt, die enge dunne vingertjes (eh, ik bedoel natuurlijk die elegante toppen van de kroon…), die zien er uit alsof ze bedoeld zijn om heen en weer te zwiepen.

Je ziet dat momenteel veel, toys met flapjes die heen en weer zwiepen. Deze toys hou je dan heel dicht bij je clitoris (of waar je het maar lekker vindt), zodat het flapje dan telkens tegen je clitoris aanzwiept.

Wanneer je een duovibrator inbrengt in je vagina, zit de clitorisstimulator, als het goed is, tegen je vulva aangedrukt, zodat ‘ie goed je clitoris raakt. Om deze reden is de clitorisstimulator flexibel, zodat de kans groter is dat het allemaal goed past en aansluit. Nu is elke vulva natuurlijk anders gevormd, maar volgens mij is het principe toch echt dat de clitorisstimulator altijd tegen je vulva aandrukt. En dan zwiept er dus niks meer. Dus, waarom dan die enge vingertjes?

Er zwiepte niets, maar het was wel lekker

De pillow talk kinky met de lader er in. Je ziet dat het een usb kabeltje is en dat er een labeltje op het kabeltje zit met de tekst pillow talk. Op de andere kant van het stickertje staat kinky, maar dat zie je niet. De pillow talk kinky met het borsteltje bij de ribbeltjes op het punt waar het handvat over gaat in de vibrator.

De Pillow Talk Kinky paste prima bij mij, en het zat allemaal waar het hoorde te zitten (volgens mij dan). En er zwiepte niks. Er trilde wel van alles, gelukkig. En dat voelde lekker. Ik had het idee dat de vibraties tegen mijn clitoris iets lichter werden door de vingertjes. Gelukkig is de Pillow Talk Kinky echt heel krachtig, dus was er alsnog ruim voldoende stimulatie. Maar ik had echt veel liever een beter gevormde clitorisstimulator, zonder zombiehandje, gehad. Nu vind ik de vorm van veel clitorisstimulators op duovibrators niet optimaal, dus deze komt voor mij ook gewoon in het rijtje ‘doe maar niet’.

De stimulatie die je krijgt van deze Pillow Talk Kinky is gewoon heel fijn. Het is veel, het is krachtig, ik hou er van. Ik moet altijd even wennen aan het systeem dat je moet drukken om ‘m harder te laten gaan, maar ik vind het wel fijn dat ‘ie van subtiel zacht naar HEEL hard gaat. Ik ga zelf meestal toch gewoon voor heel hard, en verander tussendoor niet zoveel van standjes.

Ik vond het wel fijn om te beginnen met het standje waar beide delen afwisselend vibreren. Dat geeft een soort golfbeweging-gevoel wat ik altijd heel stimulerend vind. Om daarna gewoon steady door te gaan, want met zo’n standje kan ik niet zo makkelijk klaarkomen.

Conclusie

Hoewel de clitorisstimulator van de Pillow Talk Kinky echt vreemd is, werkt het allemaal wel. De vibraties zijn super krachtig en diep. De bediening is simpel, de standen die er zijn zijn goed, geen onnodige patronen, de vorm van het inwendige deel is goed. Als er nou een 2.0 versie komt, met een goede vorm clitorisstimulator, zou dit echt een favoriete duovibrator kunnen worden.

Je kan de Pillow Talk Kinky hier bestellen bij Euphoria, voor 79,90

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ik vind die vingertjes er echt niet uitzien. Zelf moest ik gelijk denken aan de hand van een alien. Met van die zuignapvingers die tegen het raam blijven plakken.

  Antwoord
  • OOohh ja!! Wel echt grappig dat iedereen er zo’n ander beeld bij heeft. Maar ik heb nog geen sexy opties gehoord haha 😀

   Antwoord
 2. Ik vind het zelf ook niet wauw uitzien maar goed dat het krachtig is. Het had helemaal een teleurstelling geweest moest het niet krachtig geweest zijn.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.