Pillow Talk Feisty – review

05-03-2021

Ik heb al meerdere toys van Pillow Talk getest, en meestal ben ik er best wel enthousiast over. Pillow Talk is best wel een tof merk. Van Barotique kreeg ik de Pillow Talk Feisty. Een stotende vibrator. Ik hou van bewegende toys, dus ik was heel benieuwd hoe deze nieuwe Pillow Talk toy mij zou bevallen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 5 standjes, waarvan 2 steady
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 89,95 euro, maar nu in de aanbieding voor 76,50 euro, hier te koop bij Barotique 
Is ’t wat? Mwah

De verpakking en de inhoud

De voorkant en de zijkant van de verpakking van de pillow talk feisty De inhoud van de verpakking: de toy zelf, de gebruiksaanwijzing, het briefje van de eigenaar van het bedrijf, de zuignap met houder, het bewaarzakje en het oplaadkabeltje. Het borsteltje staat niet op de foto.

 

De verpakkingen van de Pillow Talk toys doen me altijd denken aan Apple. Strak, wit, donkergrijze letters, heel clean. Door het doorkijkje in de doos zie je de toy al liggen. Of nou ja, de toy is natuurlijk afgedekt door het dekseltje. Maar goed, je kan ‘m zien. Op de doos vind je alle informatie die je nodig hebt.

In de doos vind je natuurlijk de Pillow Talk Feisty zelf, maar ook de (korte) gebruiksaanwijzing, het USB-oplaadkabeltje (met stickertje er aan zodat je weet waar ‘ie voor is!), een zuignap met houder, een schoonmaakborsteltje (dat echt niet werkt) en een bewaarzakje met het Pillow Talk merk er op. Oh, en je krijgt ook nog een briefje van de eigenaar van het bedrijf. Waarin hij vertelt dat hij al z’n héle leven verkoper van seksspeeltjes is en dat hij wist dat hij next level vibraties moest creëren en hoe blij hij is met jouw aankoop. Met een foto van hem. Ik vraag me af waarom.

Mijn eerste indruk van de Pillow Talk Feisty

De pillow talk feisty met het dekseltje er op, naast een lipstick. De pillow talk feisty naast het briefje van de eigenaar van bms, het bedrijf achter pillow talk

Ik hou van stotende toys, dus ik werd gelijk wel al blij van deze Feisty. Maar hij ziet er ook wel echt heel leuk uit. Hij doet me denken aan een gebakje of een ijsje. De bovenkant van de vibrator ziet er uit als een dripcake. De rest van de vibrator en het handvat zijn gecapitonneerd, dat zie je bij meer Pillow Talk sextoys.

Het viel me gelijk op hoe zacht het vibratordeel van de toy is. Echt super squishy. Dit is iets wat ik nog niet eerder had gezien bij een stotende sextoy, dus dat is wel heel apart. Ik vind het heel lekker voelen, maar ik vroeg me wel af hoe het tijdens gebruik zou voelen.

De Pillow Talk Feisty is niet zo groot. En door het dekseltje is ‘ie ook best wel discreet. Je zou ‘m ook makkelijk mee kunnen nemen dus, als je naar een of andere spannende gelegenheid gaat.

Wat ik heel grappig vind, is wanneer je ‘m uitzet, hij daarna weer in kleine stootjes terug zakt, zodat het dopje ook weer past. Vooral als ‘ie nog in je zit, voelt dit heel grappig.

De test van de Pillow Talk Feisty

Met de looks van de Pillow Talk Feisty zit het wel goed, maar ik was natuurlijk vooral benieuwd naar hoe ‘ie zou voelen. Het verschilt nogal met stotende seksspeeltjes hoe goed (of niet) ze werken. Ik besloot om ‘m eerst zonder de zuignap te testen.

Zoals ik altijd zeg, is het belangrijk om goed glijmiddel te gebruiken bij seksspeeltjes, vooral bij stotende seksspeeltjes. Ik gebruikte Sliquid omdat dat mijn favoriete glijmiddel is, zonder irrterende ingrediënten. Bij deze siliconen sextoy kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken, omdat dat de toy kan aantasten.

Onderop de Pillow Talk Feisty zitten twee knopjes. Een power knopje en een knopje om mee door de verschillende standjes te klikken.

Door het formaat en de zachtheid van de vibrator, vond ik het makkelijk om ‘m met een beetje glijmiddel in te brengen. Toen ik ‘m aanzette, werd ik tegelijkertijd aangenaam als minder aangenaam verrast. Het gevoel van het stoten van de Feisty was namelijk best wel lekker, maar het geluid vond ik een stuk minder aangenaam.

De Pillow Talk Feisty heeft vijf standjes, maar zelfs het eerste standje is al behoorlijk lawaaiig. Nu stoor ik me niet zo snel aan geluid van sextoys moet ik zeggen, maar ik vond dit best heftig. Dit zat voor mij wel op het randje. Vaak helpt het als je een dekentje of je dekbed er overheen doet, maar zelfs daar komt dit geluid gewoon doorheen. Dus, als je niet tegen lawaaiige toys kan, kan je deze Feisty beter overslaan.

Hoe voelt de Pillow Talk Feisty?

De pillow talk feisty in mijn hand Close-up van het vibrator deel van de pillow talk feisty

Maar, even los van het geluid, het gaat er natuurlijk om hoe het stoten van de Pillow Talk Feisty voelt. Het stoten doet ‘ie best wel goed. Bij veel stotende toys is het moeilijk om te zorgen dat de stootbeweging ook daadwerkelijk naar binnen (in de vagina) stoot. Ik weet niet precies hoe het kan, maar vaak is het vooral het deel wat niet in je zit wat dan juist naar buiten beweegt. Heb je niks aan dus. Maar de Pillow Talk Feisty stoot dus wel vrij makkelijk ook echt naar binnen.

Ik heb best wel dikke bovenbenen en dat kwam nu goed van pas, want ik kon ‘m heel makkelijk tussen mijn bovenbenen klemmen terwilj hij aan het stoten was. Handsfree, whoohoo! Dit kan dus lang niet bij elke stotende sextoy, dus dit vind ik wel echt een pluspunt.

Maar omdat de Pillow Talk Feisty qua vorm vrij recht is, vond ik het stoten niet super bijzonder voelen. Er zit wel een ribbel onder de ‘eikel’ van de toy, maar ik denk doordat het materiaal zo zacht is, dat ik daar niet zo heel veel van merkte. Ik had het fijner gevonden als er iets van een kromming in gezeten had, of een betere (meer aanwezige) ribbel.

Meer power!

De kop van de pillow talk feisty leunt zachtjes op het ondergrondje. Hij is nog niet ingedeukt. Je ziet hoe zacht de pillow talk feisty omdat de kop er nu veel meer ingedrukt uit ziet dan op de vorige foto.

Ik vond het allemaal wel lekker, zowel de steady standjes als de patronen, maar niet heel lekker. Het werd niet echt bijzonder. Meestal verlangde ik gewoon naar meer. Meer power. Meer formaat misschien. Meer stimulatie.

Ik had ook echt nog stimulatie van mijn clitoris nodig om klaar te kunnen komen. Wat overigens wel extra lekker was, want yay voor blended orgasms. Orgasmes waarbij mijn clitoris aan de buitenkant gestimuleerd wordt en mijn vagina inwendig ook, zijn wel echt de beste orgasmes.

De Pillow Talk Feisty vibreert trouwens ook nog. En waar ik normaal echt onder de indruk ben van de vibraties van de Pillow Talk toys, vond ik de vibraties hier echt niet opvallen. Het leek of ze een beetje wegvielen tegen de beweging. Je kan ook niet zelf kiezen of je wil dat ‘ie vibreert, en hoe dan. Bij elk standje zit automatisch ook al een soort vibratie er bij.

De Pillow Talk Feisty met zuignap

Close-up van de pillow talk feisty die op de zuignap staat. De pillow talk feisty zit aan de houder met zuignap vast. Je ziet de onderkant van de zuignap en ook de onderkant van de toy, met de twee knopjes.

Nu krijg je ook nog een zuignap met houder bij deze Pillow Talk Feisty. Dat werkt allemaal super handig en makkelijk. De Feisty past er makkelijk in en zit dan ook goed vast. De zuignap werkt heel goed en zuigt ook echt stevig vast aan een glad oppervlak. Het oppervlak moet wel écht glad zijn en niet een heel klein beetje reliëf hebben, anders werkt het niet.

Een stotende toy aan een zuignap is handig en eventueel zelfs leuk, want je hoeft ‘m dan niet meer zelf vast te houden. Je hebt dan meer de ervaring die je zou hebben als je penetratieseks met een partner hebt. Maar mensen, ik vind het zo’n gedoe! Je moet eerst een plek vinden waar je ‘m op kan hangen. Nu weet ik niet hoeveel gladde oppervlakten jullie in je huis hebben, maar ik heb er niet zo heel veel. En dat zijn ook allemaal niet per se de plekken waar ik wil masturberen. Maar goed, ik ben nu eenmaal sextoytester, en er moet getest worden.

Wanneer ik ‘m dan opgehangen heb, kom ik er altijd achter dat ik de hoogte toch niet helemaal juist heb ingeschat. Misschien ben ik er heel onhandig mee, dat kan, maar het gaat nooit in één keer goed. Je moet trouwens ook van tevoren nadenken over welk standje je wilt gaan doen. Wil je op je rug liggen? Of doggystyle? En heb je dan ook daadwerkelijk plek om je onderbenen kwijt te kunnen? Of wil je staand? Welk standje ik ook kies, ik vind het altijd moeilijk en vooral een beetje gek voelen. Juist omdat het altijd een beetje gedoe is. Maar goed. Het werkt wel. Als het eenmaal allemaal goed zit (en ik ook), dan werkt het. En is het lekker. Want het is wel echt chill als je ‘m niet zelf hoeft vast te houden en dat gevoel van penetratie is dan wel heel fijn.

Wat ik wel echt onhandig vind, is dat er geen afstandsbediening bij zit. Dit houdt in dat je ‘m dus al aan moet zetten voor je ‘m inbrengt en dat ‘ie ook op dat standje blijft staan. Tenminste, ik vond het teveel gedoe om tijdens gebruik nog bij te knopjes te kunnen komen.

Conclusie

De Pillow Talk Feisty werkt best goed. Het voelt allemaal lekker, maar niet super indrukwekkend. Hij maakt wel best veel geluid. De vibrator voelt heel zacht aan en is vrij klein. De zuignap doet het goed, maar het is dan wel lastig om nog bij de knopjes te komen. Ik vond de Feisty vooral lekker in combinatie met clitorale stimulatie van een andere sextoy, voor de beste blended orgasms. Maar van de Feisty alleen kon ik niet klaarkomen.

De Pillow Talk Feisty is hier te koop bij Barotique, normaal voor 89,90 euro, maar nu in de aanbieding voor 76,50 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.