Pillow Talk Cheeky

29-10-2017

Sextoy review by Tess: Pillow Talk Cheeky

Pillow talk cheeky

BMS Factory is onder andere bekend van de Swan vibrators en de Palm Power. Deze vibrators hebben allemaal super krachtige, diepe vibratie en werken met het press and hold systeem. Dat houdt in dat je het knopje indrukt om hem aan te zetten en ingedrukt houdt om hem harder te zetten.

Op een beurs kwam ik Gordon van BMS Factory tegen met de nieuwe Pillow Talk serie. Het zag er allemaal zo cute uit en ik hou echt van sextoys die er cute uit zien, dus ik was heel blij toen hij mij een Cheeky wand vibrator gaf om te reviewen. In deze serie heb je ook nog de Flirty en de Sassy, een mini vibrator en een G-spot vibrator. Alle drie de toys zijn er in het roze en mintgroen.

Het Apple-gevoel

Pillow talk cheekyDe verpakking van de Pillow Talk Cheeky is eigenlijk heel eenvoudig, maar ik vind het er super mooi uitzien. Een mooie strakke witte doos met een doorkijkje waar je de toy al ziet liggen. Ik kreeg er echt een beetje zo’n Apple-gevoel bij. De Cheeky zelf vind ik echt heel leuk er uit zien. Ik kreeg de mintgroene, lekker fris kleurtje. Aan de zijkanten van het handvat zit een voelbaar ruitjespatroon en het knopje is een Swarovski steentje. Ik heb zelf helemaal niks met Swarovski en ik moet eigenlijk altijd wel een beetje lachen als ik op een sextoy verpakking zie staan dat er een Swarovski element op de toy zit. In dit geval vind ik zo’n glimmend steentje wel bij het geheel passen qua looks, maar of dat nu een Swarovski steentje is of gewoon een plastic dingetje maakt voor mij echt geen verschil.

Pillow talk cheekyOp de kop zit een metalen stukje met ribbels. Ziet er super leuk uit, maar ik dacht gelijk aan hoe onhandig dit gaat zijn met schoonmaken. Dit heeft BMS Factory zelf blijkbaar ook al bedacht, want je krijgt er een speciaal schoonmaakborsteltje bij. Hoef je dus in elk geval niet een oude tandenborstel er bij te pakken. Alsnog is het natuurlijk niet erg praktisch, maar het geheel ziet er wel heel mooi uit.

In de verpakking zit ook nog een USB oplader en een mooi opbergzakje met de merknaam. Allemaal mooi weggestopt in een vakje met de merknaam er op. Het oogt wel gelijk allemaal vrij luxe. Wat ik ook heel fijn vind, in het vakje waar de Cheeky ligt, is een lintje vastgemaakt, wat je onder de wand vibrator legt, zodat je hem altijd makkelijk er uit kan krijgen door gewoon aan het lintje te trekken. Super klein detail, maar wel echt makkelijk. Niks zo irritant als een vibrator die je bijna niet uit de verpakking krijgt. Al is dit misschien wel pas irritant als je dagelijks meerdere toys uit verpakkingen haalt, dat weet ik niet zeker. Voor mij is het in elk geval wel een irritatie, dus ik ben heel blij met zo’n lintje. Ja, waar je als sextoyreviewer al niet blij van wordt.

Dopje

Pillow talk cheekyDe Pillow Talk Cheeky is gemaakt van siliconen en is water resistant. Hij kan dus wel tegen wat water als je hem schoonmaakt, maar je kan hem niet onderdompelen of onder de douche meenemen. Als je de Cheeky wil opladen, moet je het dopje onderop de vibrator er uit wippen, en daar kan dan de lader ingeprikt worden. Dit dopje zit gewoon los. Dit is echt iets wat ik super snel kwijt zou raken. Ik vind het best wonderlijk dat ik het dopje nu nog heb, maar ik heb er ook wel extra goed op gelet steeds. Ik begreep wel dat ook zonder dit dopje hij nog steeds water resistant is, alleen staat het wel wat minder mooi natuurlijk. Jammer dat ze dit dopje niet gewoon vast gemaakt hebben met een lipje.

Als een sextoy er zo schattig uit ziet, ben ik altijd een beetje extra gespannen of hij ook wel goed zal zijn. Maar die spanning was in het geval van de Cheeky echt niet nodig! Deze wand vibrator doet het echt super goed.

Super krachtig

Pillow talk cheekyNet zoals in de andere vibrators van BMS Factory heeft ook deze Pillow Talk Cheeky een zogenaamde Power Bullet als motor. En die Power Bullets die trillen als een tierelier. Super krachtige en vooral ook diepe vibraties. Precies waar ik van hou.

Zeker voor een draadloze wand vibrator vind ik de Cheeky echt super krachtig, krachtiger dan ik had verwacht. Ik moest wel even wennen aan het press and hold systeem. Normaal druk je gewoon meerdere keren op een knopje om naar de verschillende standjes te gaan, maar nu moest ik dus het knopje ingedrukt houden tot ik bij de gewenste sterkte was. Ik had wel een paar keer dat ik gewoon één keer drukte omdat ik hem dan harder wilde zette, en hem op die manier dus juist uit zette. Argh! Irritant! Ik vond het ook jammer dat ik hem niet makkelijk iets zachter kon zetten. Dan moet je hem uitzetten en weer opnieuw indrukken. Ik hou toch gewoon het meest van een vibrator met twee knopjes voor harder en zachter.

Op het moment dat ik serieus bezig was met de Cheeky, hield ik hem toch het meest gewoon op één standje (lekker hard) en dan heb ik het knopje verder ook niet meer nodig. Dit was het moment om gewoon te genieten van de super lekkere vibraties. Want genieten was het echt wel, deze toy doet het echt heel goed.

Klein en flexibel

Pillow talk cheekyDe kop is ook vrij klein in vergelijking met veel andere wand vibrators. Ik vind dat super fijn, want ik stimuleer liever een wat kleiner gebied van mijn vulva. Voor mij helemaal goed dus. Het β€˜nekje’ van de Cheeky is wat flexibel, dat is ook echt wel fijn, dan heb je niet snel dat je te hard duwt en hij beweegt lekker wat mee.

Conclusie

Ik ben echt heel tevreden over deze vibrator en ik ga hem zeker vaker gebruiken. Wellicht neem ik hem ook nog wel eens mee naar een feestje, een wand vibrator zonder snoer is altijd makkelijk meenemen. Hij heeft gelukkig ook nog een travellock, dus ik hoef dan ook niet bang te zijn dat hij onderweg per ongeluk aan gaat.

Als je op zoek bent naar een leuke wand vibrator die echt goed vibreert voor ook nog een goede prijs, dan is deze Pillow Talk Cheeky echt wat voor jou.

De Pillow Talk Cheeky kan je hier bestellen bij bol.com voor rond de 45 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ik heb ‘m vandaag in het roze gekocht. Ben benieuwd!

  Antwoord
 2. Leuk! Ik vind ‘t echt een fijn ding. Laat je weten wat jij er van vindt?

  Antwoord
  • heel fijn! En zo’n schattig kleurtje! ik ben er zo blij mee!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.