PicoBong Zizo Innie Vibe

01-06-2018

Sextoy review by Tess: PicoBong Zizo Innie Vibe

PicoBong is een onderdeel van Lelo. PicoBong maakt vibrators voor beginners. Als ik het goed begrijp dan, want de uitleg is erg summier. Bij PicoBong kan je terecht voor je eerste vibrator, met de kwaliteit van Lelo. Dat is de info die ik kon vinden. Het komt er volgens mij eigenlijk gewoon neer op dat de PicoBong vibrators wat eenvoudiger zijn en daarom ook wat goedkoper. Van Megan van Easytoys kreeg ik de PicoBong Zizo Innie Vibe om te testen.

De verpakking

Picobong zizo innie vibe Picobong zizo innie vibe

De verpakking van deze PicoBong vibrator ziet er leuk en fris uit. De doos is dezelfde kleur als de vibrator en heeft een leuk lijnenpatroontje. Je ziet door het doorkijkje de vibrator al en door middel van wat icoontjes krijg je al wat meer info over dit seksspeeltje.

En dan iets aparts, dit is echt mijn allereerste seksspeeltje die een eigen sleutelhanger heeft. Of hoe noem je dat eigenlijk, zo’n ding dat je bijvoorbeeld ook aan je telefoon kan hangen. Of nou ja, dat deden mensen vroeger. Maar goed, bij PicoBong krijg je dus zo’n dingetje om aan de onderkant van je vibrator te hangen. De onderkant heeft daar speciaal een gaatje voor, zodat je dat dingetje er aan kan hangen. Waarom, vraag je je nu misschien af. Ik weet het niet. Ik weet het echt niet. En ik vind het ook best wel stom.

De Specs van de PicoBong Zizo

Picobong zizo innie vibe Picobong zizo innie vibe

De PicoBong Zizo is gemaakt van siliconen. Daar wordt ik altijd wel blij van, want dit materiaal is niet toxisch en niet poreus, dus helemaal veilig voor je vagina en de rest van je lichaam. Het siliconen voelt lekker glad en zacht aan en trekt vrij weinig stof aan. De vibrator is waterproof en werkt op 2 AAA batterijen. Ja, batterijen. Tegenwoordig zijn echt heel veel vibrators oplaadbaar, maar een vibrator die op batterijen werkt, is over het algemeen wel een stukje goedkoper en dat is ook wel prettig. Het geluid wat de Zizo maakt als ‘ie aan staat, is erg bescheiden. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand in een kamer naast je ‘m hoort.
Qua formaat is deze vibrator net een beetje aan de kleine kant, maar ik vind ‘m zeker niet te klein. De vorm is gebogen, zodat hij geschikt is voor G-spot stimulatie.

De knopjes en standjes

Picobong zizo innie vibe Picobong zizo innie vibe

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik graag meer dan één knopje heb op mijn seksspeeltjes. En gelukkig, dat is in dit geval ook zo. De PicoBong Zizo heeft maar liefst drie knopjes. Yay! Een plus en een min knopje en een M knopje om door de verschillende vibratiepatronen te scrollen. Je zet ‘m aan door lang op het plus knopje te drukken. En met de plus en min knop kan je ‘m dus harder en zachter zeten.

De Zizo heeft zeven steady vibratiestanden. Nog iets waar ik blij van wordt, zeker als je bedenkt dat tegenwoordig de meeste vibrators maar drie steady standjes hebben. En dan zijn er ook nog 12 vibratiepatronen. En die kan je dus ook zelf harder of zachter zetten. Dat vind ik echt super fijn.

Maar hoe voelt ‘ie nou?

Picobong zizo innie vibe Picobong zizo innie vibe

De vibraties van de Zizo Innie zijn echt wel oke. Ze voelen redelijk diep en ik zou eigenlijk zeggen krachtig genoeg. Krachtig genoeg om gewoon van klaar te kunnen komen als ik ‘m tegen mijn clitoris hou. Ik hou zelf heel erg van hele krachtige vibraties en dat mis ik hier dan wel een beetje. Maar het is zeker niet slecht, echt niet. Maar als je, net als ik, echt voor veel power gaat, dan mist deze PicoBong toch wel net iets.

De vorm van de vibrator vind ik erg fijn. Door de kromming kon ik er ook best goed mijn G-spot mee stimuleren. Dat voelde heel lekker. De vibraties tegen mijn G-spot vond ik ook lekker, maar alleen daarvan zou ik niet klaar kunnen komen. Maar de combinatie van de vibrator heen en weer bewegen en dan ook nog de vibraties erbij, was erg lekker.

De vibratiepatronen

Picobong zizo innie vibe Picobong zizo innie vibe

Het siliconen voelt lekker glad en zacht aan, dus dat was ook helemaal goed. Dat ‘ie geen stof aantrekt vind ik erg prettig. Wat ik wel lastig vond is dat als je eenmaal in het menu van de verschillende vibratiepatronen zit, dat je dan niet terug kan naar gewone steady vibraties. Je moet dan echt eerst de Zizo Innie uitzetten en daarna weer aanzetten.

Ik ben meestal niet zo’n fan van vibratiepatronen, maar natuurlijk heb ik ze toch geprobeerd. In de eerste instantie dacht ik: dit is niks. Want de eerste vier vibratiepatronen zijn zo onorigineel. Het begint met hard – zacht – hard – zacht en dat gaat dan vrij langzaam. Bij elk volgend patroon is het hetzelfde, maar dan sneller achter elkaar. Dat vind ik een beetje lame. Maar er zaten toch nog wel wat patronen bij die ik best lekker vond voelen, vooral tegen mijn G-spot. Maar echt alleen om gewoon even op te warmen of wat te teasen en vooral niet te lang.

Conclusie

Dit is inderdaad een hele fijne vibrator voor beginners. Het materiaal is goed en voelt fijn, de vibraties zijn oké, de prijs is goed, er zijn best wel wat lekkere patronen, genoeg steady standjes en je kan je G-spot ermee ontdekken. Voor wat meer ervaren gebruikers is deze vibrator wellicht een beetje te basic. Echt helemaal niks mis mee (oké, misschien die ‘sleutelhanger’), maar voor mij persoonlijk een beetje saai.

 Je kan de PicoBong Zizo Innie Vibe hier bestellen bij Easytoys voor 39,95. (Hij is NU in de aanbieding!)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.