Phallix Dichroic Baton | Glazen dildo review

19-06-2020

Glazen dildo’s voelen echt heel lekker en vaak zijn ze ook nog eens heel mooi. De dildo’s van Phallix ken ik nog van lang geleden. Toen was ik al onder de indruk van de looks van deze prachtige glazen dildo’s. Dus toen ik nu de Phallix Dichroic Baton opgestuurd kreeg om te testen, was ik daar wel echt blij mee.

Specs

Materiaal: Glas. ‘Zeer hoge, medische kwaliteit borosilicaatglas, dat extreme temperatuurschommelingen kan weerstaan, zonder te scheuren of breken.’
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: Je kan ‘m zelf zo bewegen als je wilt.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 169,95 hier te koop bij Bol.com
Is het wat? Hij is niet alleen mooi, maar ook heel goed!

De verpakking

De phallix dichroic baton dildo in de gesealde plastic zak De phallix dichroic baton glazen dildo ligt op de papieren sier envelop

De glazen toys van Phallix zijn prachtig en handgemaakt. Super luxe allemaal. Maar de verpakking viel me juist daarom wat tegen. De dildo zat in een gesealde plastic zak. Super praktisch natuurlijk, want zo kan je de dildo bekijken en als de zak nog dit zit, mag je ‘m nog retourneren. Maar er zat verder geen doos bij. Wel een papieren sierenvelop, die er leuk uit zag maar verder niks met het merk of de dildo te maken heeft, en een stevig bewaarzakje, met een wat gedateerd logo van Phallix er op. Ik had zo graag een mooie bewaardoos gezien bij deze dildo. Dat zou niet alleen praktisch zijn, maar ook gewoon meer passen bij het luxe gevoel van deze dildo’s.

De looks van de Phallix Dichroic Baton

De dildo op het zakje met het phallix logo De phallix dichroid baton glazen dildo naast een lipstick. De dildo is duidelijk groter, langer en dikker.

Maar vergeet die verpakking. Want als je naar deze dildo kijkt, dan ben je wel gelijk verliefd. Ik had dat in elk geval wel. De Phallix Dichroic Baton is vrij groot. Hij lijkt ook wel extra groot omdat er nog een handvat aan zit. Ik hou van dildo’s met handvat. Zeker als je ‘m samen met een partner gebruikt, is dat gewoon zo veel makkelijker. Maar die glitter-swirl die over de hele dildo loopt! Wat is dat mooi! Ik hou sowieso natuurlijk heel erg van glitters, maar deze zijn echt zooooo mooi! Het hangt ook van het licht af hoe fel je de kleur ziet en ze lijken ook wat van kleur te veranderen. De kleuren lopen zo mooi in elkaar over. Ik vind het echt prachtig. Ik kan er naar blijven kijken. Gewoon een kunstwerkje deze dildo.

De glitter-swirl is ook voelbaar, dus dient ook nog als ribbels. Niet alleen mooi, maar het heeft ook een functie. Nog beter! De bovenkant van de dildo is een beetje een kruizing tussen een eikel en een tulp. Of nou ja, zo zie ik dat dan. De basis aan de onderkant van de dildo staat net wat schuin op de dildo. Ziet er ook al zo tof uit en houdt lekker vast. En ook deze basis is natuurlijk weer praktisch, want hierdoor kan je ‘m ook veilig anaal gebruiken. Ik heb dat niet gedaan, want voor mij is dit formaat net even te groot voor anaal.

De test

De phallix dichroid baton glazen dildo met daar naast een flesje überlube Close-up van de ribbels met glitters van de phallix dichroid baton

Ik was gewoon al zo excited over de looks van de Phallix Dichroic Baton, dat ik gewoon echt heel erg hoopte dat ‘ie niet tegen zou vallen. Dat zou dan zo’n anticlimax zijn. Bij glazen dildo’s kan je elk soort glijmiddel gebruiken wat je wilt, dus dat is super fijn. Ik gebruikte überlube, een fijn siliconen glijmiddel wat ik ook nog aan het testen ben, maar daar schrijf ik een andere keer meer over. Glas voelt van zichzelf al heel glad, dus het glijdt ook makkelijk, maar een beetje glijmiddel is bij seksspeeltjes eigenlijk altijd wel fijn.

Spelen met temperatuur

Ik heb de phallix dichroid baton in mijn hand, ik hou 'm bij het handvat vast. Phallix dichroic baton | glazen dildo review

Glas voelt van zichzelf vrij koud aan. Ik vind dat een hele lekkere sensatie in mijn vagina. Maar als je niet zo van die kou houdt, kan je ‘m ook van tevoren even op de verwarming leggen (als die aanstaat natuurlijk) of in een bakje met  warm water. Test wel eerst even op de binnenkant van je pols of de dildo niet té warm is. Met je hand voel je dat soms niet goed genoeg en je wilt echt geen te hete dildo in je vagina of anus. Een opgewarmde dildo vind ik trouwens ook al super lekker voelen!

Het viel me op dat de Phallix Dichroic Baton echt best lang de koude temperatuur vasthield, en ik had ‘m niet eens gekoeld. Ik vond dat heel fijn. Net zoals de ribbels, die vond ik ook echt heel lekker voelen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik daar zoveel van zou voelen. Maar de ribbels gaven echt extra sensaties in mijn vagina. Ik vond het echt wat toevoegen dat de dildo niet gewoon glad was. Bij het in en uit bewegen voegde dit echt wat toe.

G-spot stimulatie met de Phallix Dichroic Baton

De phallix dichroid baton in mijn hand Close-up van het handvat van de phallix dichroid baton

Door de vorm is deze Phallix Dichroic Baton natuurlijk ook echt geschikt voor het stimuleren van je G-spot. Toen ik de eerste keer aan het testen was, vond ik dat ‘ie dat goed deed, maar niet heel intens. Het duurde wat langer voordat ik op deze manier een G-spot orgasme bereikte, terwijl dat normaal bij mij toch altijd wel snel gaat. Ik vond het niet erg, want het voelde wat meer relaxed en dat is ook wel eens lekker. Het zware gevoel van het glas, in combinatie met het rustig stimuleren van mijn G-spot voelde gewoon heel erg fijn.

Maar de tweede keer dat ik deze glazen dildo gebruikte, ontdekte ik al snel dat wanneer ik ‘m minder diep inbreng, hij mijn G-spot wél heel heftig en intens stimuleert. De Phallix Dichroic Baton is ook best wel lang en je G-spot zit ook niet zo diep. Dus eigenlijk heel logisch. Ik vroeg me wel af wat ik de eerste keer dan gestimuleerd had. Was het misschien mijn A-spot? Maar in elk geval, minder diep inbrengen en dan bewegen gaf een super heftig resultaat. Mijn G-spot reageerde hier heel goed op en ik was blij dat ik een Fetish Pad had neergelegd.

Goede ribbel en een puntje in de top

Close-up van het bovenste deel van de glazen dildo van phallix Close-up van de eikel van de phallix dichroid baton.

De vorm van deze glazen dildo is gewoon echt heel goed. De kromming en de manier waarop de kop gevormd is. Omdat de kop wat boller is, ontstaat er een ribbel. Zo’n ribbel is voor de meeste mensen voor G-spot stimulatie echt heel fijn. Wanneer die ribbel over je G-spot beweegt, stimuleert dat gewoon heel intens. Het enige wat ik niet zo lekker vond, is het puntje van de top. Dat is een beetje puntig met een deukje er in. Dat voelde ik af en toe in mijn vagina en dat voelde niet heel aangenaam. Het was gelukkig niet pijnlijk of echt storend, maar het voelde een beetje ‘meh’. Als dat puntje gewoon glad geweest was, was ‘ie helemaal perfect geweest.

Conclusie

Close-up van de onderkant, je ziet dat de basis er net schuin op staat. Phallix dichroic baton | glazen dildo review

De Phallix Dichroic Baton is geen goedkope dildo, maar voor dat geld krijg je dan ook wel wat. Het is een prachtige handgemaakte dildo van speciaal, veilig glas. De look van deze dildo is geweldig en de vorm is ook echt helemaal goed. Het handvat zorgt er voor dat je (of je partner) ‘m heel makkelijk vast kan houden. De top van de dildo, een puntje met een deukje, vind ik niet zo heel fijn en het feit dat ‘ie gewoon in een plastic zak (en bewaarzakje) zit, vond ik een beetje jammer. Maar dat zijn twee kleine minpunten op héél veel grote pluspunten. Zeker een aanrader deze Phallix Dichroic Baton en bekijk ook zeker ook hier de andere dildo’s van Phallix want er zitten zoveel mooie exemplaren tussen.

Je kan de Phallix Dichroic Baton hier bestellen bij Bol.com voor 169,95 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

11 Reacties

 1. Spijtig dat deze review er nu pas komt. Er was een kortingscode van 20% bij Phallix.nl tot begin juni. Ik twijfelde omdat Luna in haar review de ‘swirl’ bij de dichroic flower niet zo hard voelde 🙁
  Daarnaast vond ik 3 cm nogal smal, of valt dit nog mee?

  Nog enkele vraagjes die niets met dit speeltje te maken hebben 🙂
  Is de zumio E wat (ik zag hem in jouw instagram) en wanneer is deze te koop (ik vind hem op geen enkele site)? Ik popel van ongeduld (team zumio!)..
  Heb je de Jopen Starstrucks al gezien? Komt er toevallig een review van de Fling (en eventueel Fantasy)?
  En komt er ook een review van de Fun Factory Limba Flex?

  Antwoord
  • Drie centimeter is de diameter. De omtrek varieert van ongeveer 10 tot 13 centimeter en ik vind ‘m zeker niet smal of dun. Je kan op de foto waar ik mijn hand er omheen ziet ook best goed zien dat hij dus niet zo dun is.

   De Zumio E verwacht ik binnenkort wel te koop hier in Nederland, nog even geduld.

   En de Starstruck serie heb ik inderdaad gezien, daar ben ik mee bezig. Ik hoop daar binnenkort iets van de ontvangen. De Limba Flex komt er in elk geval sowieso binnenkort aan.

   Antwoord
   • Ik zie net dat hij is uitverkocht (hopelijk tijdelijk, ook op de site van Phallix.nl zelf), zit jouw review daar voor iets tussen?

    Antwoord
    • Ik zie het inderdaad. Maar ik snap je vraag niet?

     Antwoord
     • Het was geen vraag, meer een constatatie: zouden er hem veel gekocht hebben na jouw review 🙂 Ik was aan het twijfelen tussen de dochroic stand 3.0 of deze, hopelijk komt hij weer binnen.

     • Ooohhh, op die manier! Haha, ja dat zou tof zijn!
      Ik hoop ook dat ‘ie er snel weer is!

     • Volgens Phallix zou de dichroic baton er pas binnen 4 à 6 weken opnieuw zijn, zal dan maar voor de dichroic stand 3.0 gaan.

 2. Oooooo, wat is deze mooi. Hoe hij voelt is natuurlijk het belangrijkst. Maar deze zou je toch zo in een stellingkast leggen zodat je er de hele dag naar kunt kijken? Wauw, echt wauw.

  Antwoord
  • Dat vind ik nou ook! Ik denk echt dat dit het mooiste speeltje is wat ik heb! <3

   Antwoord
  • Ze kunnen bij phallix trouwens nog wat leren van jouw productfotografie want op een donkere achtergrond komt hij veel beter uit

   Antwoord
   • Dat vind ik een heel tof compliment, dankjewel!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.