PDX Moto Blower™ | Masturbator review

30-12-2020

Hier is dan, mijn officieel laatste review van het jaar, en om een jaar af te sluiten dat op zijn zachtst gezegd uitdagend was, sluit ik af met de PDX Moto Blower™. Een gloednieuwe masturbator/vibrator/penispomp van Pipedream die ik kreeg in ruil voor een eerlijke review.

Specs

  • Materiaal: ABS plastic en TPE
  • Lengte: 22,5 cm
  • Breedte 8,8 cm
  • Diameter tunnel: 5cm
  • Insteekbare lengte: 14cm
  • Oplaadtijd: 150 minuten
  • Gebruiksduur: 120 minuten
  • Prijs:  €145,55 bij Bol.com

PDX in de prijzen

Het merk PDX is natuurlijk niet nieuw voor mij, het merk Pipedream ook niet, ik heb immers al de PDX Elite Talk Dirty Elite Rotobator review geschreven, een toy waar ik heel enthousiast over was.

Ik las een paar maanden geleden een artikel in de EAN over hun nieuwe PDX-lijn, en werd blij verrast toen ik hoorde dat de lijn waar ook de PDX Moto Blower™ onderdeel van is de Sign 2020 award had gewonnen voor meest innovatieve lijn. Die prijs is overigens voor alle producten in die lijn die al sinds 2017 bestaat. Blijkbaar, want dat wist ik niet, zijn er zo’n 45 producten binnen die lijn. En nu heb ik er in totaal pas 2 getest, maar als de trend zo doorgaat komen daar denk ik nog nieuwe seksspeeltjes bij.

Pipedream

Overigens ook nog even wat info over Pipedream, omdat het toch wel een van de oudere merken is in de industrie en ook een van de grootste. Ze bestaan dus ook al zo’n 47 jaar (dat is langer dan dat yours truly bestaat) en timmeren al aan de weg sinds 1973. Wat best wel een indrukwekkend lange tijd is.

PDX Moto Blower™

Zo en dan nu een omschrijving van dit “alles-in-één” seksspeeltje. De PDX Moto Blower™ is namelijk een masturbator, vibrator en penispomp in één. Wat dus inhoudt dat je die functionaliteiten 1-voor-1 zou kunnen gebruiken, of beter nog, alles tegelijkertijd. Extra leuk is dat alle functionaliteiten wel meer dan één optie hebben. Zo heb je 5 verschillende vibratiepatronen, 3 zuigmodi en twee stroke opties (een sneller dan de ander). Genoeg experimenteermogelijkheden dus. Dit alles bedien je met een viertal knoppen. De T knop is voor het stroken, de S knop bediend de zuigmodi, de R knop staat voor release en V voor (je raad het nooit) Vibratie.

PDX Moto Blower™ in de doos.

Als je de PDX Moto Blower™ koopt komt hij in een zwarte doos die geheel de PDX-stijl draagt. Met een foto van de PDX Moto Blower™ en op de achterkant de handleiding. Die krijg je dus niet in de doos meegeleverd. In de doos krijg je natuurlijk de PDX Moto Blower™, maar ook 3 siliconen cockringen en een USB-kabel met een USB-A naar mono-pin configuratie.

Pdx elite moto blower

PDX Moto Blower™ getest

Tussen het moment dat mijn interesse werd gewekt met het artikel dat ik las en het moment dat ik de PDX Moto Blower™ ontving zat enige tijd. Dat kan ik vanwege mijn enthousiasme en de prestaties van de PDX Moto Blower™ niet zeggen over de testduur. Ik was zo geboeid en verlekkert door de potentie van een nieuw PDX product dat ik de afgelopen week non-stop heb getest en deze review is dus echt letterlijk heet van de pers (nou ja, digitaal, dinges, je weet wel).

Ik was vooral geboeid door de combinatie van het pompen van je penis en directe masturbatie. Ik wist van mijzelf dat ik pompen een lekker gevoel vindt. Maar met de gemiddelde pomp zit je in een cilinder en kan je eigenlijk niet veel meer. Natuurlijk kan je dingen doen met een Doxy of andere wandvibrator, maar dat is toch niet ideaal. Masturberen met een pompcilinder is ook niet zonder risico, dus nou ja, deze combi, het klinkt ideaal, en op wat kleine puntjes na, is het dat ook gewoon.

Met wat waterbasisglijmiddel op mijn half harde penis schuif ik deze in de PDX Moto Blower™, ik zet de pomp aan en deze begint relatief zachtjes te pompen, erg prettig, maar er is geen automatische afslag (die ik kon merken iig) dus moet je handmatig het knopje weer 2 seconden ingedrukt houden. Enfin, klein ongemak, kan gebeuren, mee te dealen, geen probleem. Ik druk nog een keer op de S knop voor de tweede zuig stand en schrik van een hoge piep en een rode R die oplicht.

De tweede stand is een stand waarbij je aanzuigt en loslaat (en dat gaat wel automatisch), maar elke keer als de release wordt aangezet gaat je PDX Moto Blower™ piepen. Mijn lezers weten wat ik van overbodig geluid vindt, en dit werkt mij al snel op mijn zenuwen. Overigens is de pomp ook niet zonder geluid, maar ja, het is een automatische pomp, dan kan je dat verwachten.

Even terug naar zuigstandje 1, ik zet de spanning zodat ik het allemaal net lekker vindt en ga verder met de vibrator standjes. De standjes op zich zijn niet heel verassend, normaal, harder, hardst en twee patronen. De vibraties zijn best buzzy, maar met een vacuüm gezogen pik vind ik dit duidelijk minder storend dan normaal, en eigenlijk gewoon ook wel een lekkere combinatie.

Tijd voor het stroken, en dat is, ondanks de eenvoud van standjes, en de manier waarop het bereikt wordt heel subtiel, maar toch heel erg lekker. De combinatie van alle 3 manieren van stimulatie is echt geniaal, en het duurt dan ook niet heel lang voordat ik mijn eerste orgasme bereik, een orgasme dat ik niet hier echt kan beschrijven, een soort geforceerd (want pomp), maar toch heel lekker orgasme dient zich aan.

De volgende dagen zijn eigenlijk een herhaling van zetten, de Release knop (en functie) piept dus als hij aanstaat en daarmee maakt hij de andere “zuigstandjes” voor mij te irritant, hoewel die wel potentieel hebben, steeds geteased en gestimuleerd worden is natuurlijk heel lekker. Een soort medische piep om de zoveel seconden, nee, gewoon niet. Echt heel erg jammer.

Maar ondanks dat is het toch een heel fijn seksspeeltje om te mogen hebben.

Schoonmaak

De PDX Moto Blower™ zelf is niet waterproof, ondanks dat het misschien zo lijkt, met een stekker ingang die waterdicht lijkt te zijn, maar nee. Je kan wel de sleeve makkelijk uit de PDX Moto Blower™ halen en deze goed schoonmaken met cleaner en water. Maar dompel de PDX Moto Blower™ dus niet onder, want je sloopt hem.

Conclusie

De award die PDX elite kreeg was niet zomaar een leuke award, althans ik heb nu twee speeltjes uit die lijn getest en ze zijn beide echt wel awesome (met wat kleine opmerkingen). Kan ik deze PDX Moto Blower™ aanraden? Ja dat kan ik zeker, het is echt lekker, ook wel een beetje aan de prijs, maar dat vindt ik niet erg als een seksspeeltje nieuwe ervaringen geeft, en dat doet deze PDX Moto Blower™ zeer zeker. Zal hij voor iedereen zijn? Dat weet ik niet, voor mensen die van extreme dingen houden (pompen en masturberen tegelijkertijd) zeker wel, mensen die het wat rustiger aan willen doen, kunnen dan wel de functies separaat gebruiken, en ook dan is het gewoon wel een lekker speeltje. Enfin, genoeg dus om te kunnen zeggen op het eind van 2020, overweeg deze toy eens!

Je koopt de PDX Moto Blower™ bij bol.com voor € 145,55

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.