Panzer Girls Yukari onahole | Masturbator Review

17-11-2021

Met de Panzer Girls Yukari onahole review ik de tweede onahole in een serie van twee. Altijd leuk natuurlijk van die series, maar is er nu echt zo heel veel verschil?

SPECS

  • Materiaal: XTC プレミアム (dat is TPE maar dan net ff anders)
  • Tunnel lengte: 13.5 cm
  • Onahole lengte: 16 cm
  • Onahole breedte: 7.5 cm
  • Gewicht: 380 gram
  • Prijs: € 49,95 bij Motsutoys

Panzer Girls onahole revisited

Natuurlijk heb je in oktober mijn review over de Panzer girls Kay gelezen dus eigenlijk weet je al best veel over de Panzer Girls Yukari onahole.

Het speciale TPE dat XTC een onmogelijk ingewikkelde naam heeft gegeven, maar toch nog steeds TPE is en natuurlijk ook de verschillende dichtheden en speciale zaken die deze Panzer Girls Yukari onahole net zoals de Kay extreem bijzonder maken. Dus misschien is wat nu volgt een hoop herhaling, mijn excuses daar van voor.

Misschien dat je de andere review nog niet gelezen hebt, in welk geval je vast alle info in deze review wil lezen. Dus, nou ja, here we go.

Panzer girls yukari onahole

Panzer Girls Yukari onahole

Het eerste verschil dat je merkt tussen Yukari en Kay is de buitenkant van de onahole. Waar je bij Kay een vulva met labia kreeg, heeft de Panzer Girls Yukari onahole een zogenaamde cameltoe, kortom, grote buitenste labia en geen binnenste labia. Als dat dan net je fetisj is, dan heb je natuurlijk geluk.

Verder is de tunnel van de Panzer Girls Yukari onahole  voorzien van een spiralende structuur die je penis moet stimuleren. Bij de Kay had je veel verschillende structuren.

Daar zijn de verschillen dan ook wel meteen op. Ook de Panzer Girls Yukari onahole is gemaakt van het speciaal soort TPE waar XTC toys prat op gaat. En eerlijk gezegd ben ik ook wel fan, al is het alleen maar omdat de wat mij betreft beruchte geur van “kunstkutjes” ontbreekt.

Het is ook veel fluffier en lichter, maar ook stevig als dat nodig is, ik vind het dus best een kunststukje, ook al kan ik de naam met geen mogelijkheid lezen of uitspreken.

Panzer Girls Yukari onahole in de doos

Als je de Panzer Girls Yukari onahole besteld wordt hij verstuurd in een doos met hentai art en camouflage kleuren. Best een leuke gimmick natuurlijk en voor sommigen ook vast een factor waardoor je denkt: Ja die moet ik hebben.

In de doos zelf vindt je op de binnendoos nog wat meer art, voor de nodige geestelijke stimulatie en natuurlijk ook de Panzer Girls Yukari onahole, verpakt in een plastic omverpakking. Dat is eigenlijk altijd vrij standaard het geval bij dit soort masturbators. Wat hier ook wel opvalt is dat de plastic zak waar de Panzer Girls Yukari onahole in zit niet gemaakt is van biologisch afbreekbaar plastic. Terwijl dat tegenwoordig eigenlijk altijd het geval is. Mijn vermoeden daarbij is dat het speciale TPE misschien niet zo goed tegen al dat milieuvriendelijk plastic kan.

Panzer girls yukari onahole | masturbator review

Panzer Girls Yukari onahole getest

Al die materialen en leuke verpakkingen zijn natuurlijk allemaal heel leuk, maar waar het uiteindelijk om gaat, is of deze Panzer Girls Yukari onahole nou echt net zo bijzonder is als de Panzer Girls Kay.

Natuurlijk viel mij meteen de andere buitenkant op, anders had ik daar net niet al over geschreven, maar wat mij ook meteen opviel was dat de textuur van de Panzer Girls Yukari onahole echt heel anders is dan bij de Kay. En wat mij vooral op viel is dat deze textuur dus niet alleen uniform en in de vorm van een spiraal is, maar ook wel zachter.

De textuur blijkt dus ook heel subtiel te zijn, ik hoef verder niet uit te leggen dat subtiel niet heel erg mijn ding is, maar goed, toch maar verder.

Met een holewarmer en glijmiddel in de aanslag ging ik aan de slag.

De textuur voelt best wel lekker, maar is zoals ik al vermoedde erg subtiel. Dat past wellicht ook bij het hele cameltoe en onschuldig meisje ding dat de Panzer Girls Yukari onahole duidelijk probeert te projecteren.

Alles is heel zacht, het spiralen voel ik niet echt, maar toch voelt het alsof ik gestimuleerd wordt, wat ik best uitzonderlijk vindt, want meestal betekent subtiel vooral “Jay voelt er niets van”. Toch is het niet een textuur waar ik keihard lekker van klaar kwam, ik ben toch echt meer van het ruwere werk. Ondanks dat was mijn orgasme zeker niet onaangenaam, eigenlijk zou ik dit best wel een goeie edging masturbator vinden. Dus misschien heeft dat subtiele toch nog wel leuke bijwerkingen ook.

Enfin, gewoon een goede masturbator, dat had ik ook wel verwacht van een merk als XTC dat eigenlijk per definitie altijd wel goede masturbators op de markt brengt. De Panzer Girls Yukari onahole is daar zeker geen uitzondering op, sterker nog, eerder een bevestiging.

Panzer girls yukari onahole

Schoonmaak

Ook deze onahole heeft net zoals de Kay het ding dat je hem niet lekker binnenstebuiten kan keren. Kortom je moet aan de gang met je KYO Onahole shower en de andere accesoires wil je deze Panzer Girls Yukari onahole echt goed schoon en droog gaan krijgen. Vooral droog is bij TPE extreem belangrijk in verband met schimmelvorming, en we weten inmiddels allemaal dat TPE, ook niet in moeilijk uitspreekbare XTC vorm, gemaakt is voor extreem lang gebruik.

Conclusie

Net zoals de Kay is de Panzer Girls Yukari onahole een heel erg goede masturbator. En ik zeg dat ondanks het feit dat deze textuur toch niet helemaal mijn ding is. Evengoed zou ik je zeker aanraden deze masturbator aan te schaffen mocht je op zoek zijn naar een leuke masturbator van hoge kwaliteit.

Je koopt de Panzer Girls Yukari onahole bij Motsytoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. 🙂 De naam ziet er op het eerste gezicht moeilijk uit, maar het is best grappig gevonden. プレミアム = puremiamu …premium , op zijn Japans 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.