Panzer Girls – Kay | Onahole review

06-10-2021

Vandaag review ik de Panzer Girls – Kay want het is hoog tijd voor een review zou ik denken.

Ik heb de afgelopen weken voor veel geïnformeerd over natuurlijk belangrijke dingen met jullie gedeeld, maar ik wilde jullie natuurlijk ook voorzien van de nodige reviews.

SPECS

  • Materiaal: XTC プレミアム (Premium) (Da’s een nieuw soort TPR)
  • Lengte: 16 cm
  • Breedte: 7.5 cm
  • Lengte Tunnel: 13.5 cm
  • Gewicht: 390 gram
  • Is het wat? Ja!
  • Prijs: € 49,95 bij Motsutoys

Panzer Girls – Kay

De Panzer Girls – Kay is een onahole die behoort tot de premiumlijn van het merk XTC toys.

Je hebt op deze site al vaker XTC toys zien langskomen, het is een erg groot (en goed) merk, dat eigenlijk altijd wel goede masturbators voor de Japanse markt maakt. Gelukkig importeert Motsutoys deze naar Nederland zodat wij er ook van mogen genieten. Je kan daarover lezen in mijn Slutangel review, maar ook in mijn Nurse’s special treatment review of mijn Yandere XTX review.

De Panzer Girls – Kay is geen uitzondering op die regel, een masturbator met een dubbellaagse constructie, van hoogwaardige kwaliteit en duidelijk ook voor detail, zo is de binnenkant met structuur donker gekleurd en duidelijk steviger dan de buitenste laag.

Uniek soort TPR

De Panzergirl serie is een van de eerste masturbators van XTC toys die gemaakt is van een nieuw soort TPR met een Japanse naam (zie de specs). Het materiaal is daardoor luchtiger en bevat minder olie. Al met al voelt het dus beter, ruikt het ook niet zo heftig als dat normaal TPR/TPE doet en voelt het toch erg zacht, en zoals motsutoys het omschrijft: Niet zo puddingachtig maar meer kussenachtig. Ik kan mij wel aansluiten bij die uitspraak.

Panzer Girls – Kay In de doos

In de doos van de Panzer Girls – Kay vindt je niet veel anders dan de masturbator, een blister en een zakje waarin de Panzer Girls – Kay zit verpakt. Ik vind dat best veel verpakking voor zo’n speeltje. Tegelijkertijd denk ik dat dat komt (weet ik niet zeker) omdat het TPR zo anders is.

Panzer girls - kay aanzicht van de vulva waarbij de tunnel zichtbaar is

Panzer Girls – Kay Getest

Na de subtiliteit van mijn laatste XTC toy die ik reviewde, de Yandere XTC hoopte ik toch wel op wat meer duidelijke en lekkere stimulatie. Dat was wel het gevoel dat ik kreeg toen ik de doos zag waar de Panzer Girls – Kay in geleverd werd. Ik ben sowieso fan van Tankgirl dus op de een of andere manier sprak deze Manga art op de doos mij enorm aan.

Ik had van tevoren van Motsutoys al vernomen dat het TPR van deze toy heel anders zou zijn dan wat ik normaal gewend zou zijn. En ze hebben niet gelogen.

Waar ik eigenlijk verwachte het bekende “Eau d’Kunstkutje” geurenspectrum te ontvangen bij het openen van het plastic zakje bleef dat nu uit. Okee als je je neus echt heel dichtbij, of in de Panzer Girls – Kay stopt (het zal je hobby maar wezen) dan ruik je nog wel dat het van TPR is gemaakt, maar het scheelt echt enorm.

Ik vind dat echt een hele vette dikke plus voor XTC toys want die chemische lucht van masturbators vind ik toch altijd best heftig, hoewel ik daar na zoveel jaar testen ook wel aan gewend ben geraakt.

Maar luchtjes zijn één ding, hoog tijd voor het belangrijkste. Na het opwarmen en glijmiddel toepassen ritueel kon ik dan echt beginnen met testen.

Initieel leek mij de tunnel vrij nauw, althans als ik moest uitgaan van hoe de ingang er uitzag. Maar de rekbaarheid van de ingang en hoe deze masturbator zich om mijn penis sloot viel mij allezins mee. Sterket nog, ik voelde de textuur extreem goed en deze was ook nog eens zo dat ik er echt heel blij van werd.

Een enorm lekkere ervaring die mij zo goed stimuleerde dat ik er ook nog een heel erg lekker orgasme van mocht krijgen. Deze Panzer Girl stelt niet teleur.

Schoonmaak

De schoonmaak van de Panzer Girls – Kay is dan wel weer een dingetje, net zoals vaak met dit soort dubbele texturen kan je de onahole niet binnenstebuiten keren. Je moet dus weer aan de gang met een Tunnelshower, veel zeep, de nodige droog accesoires, dus best wel veel werk.

Is dat het waard? Ja ik vind van wel.

Conclusie

De Panzer Girls – Kay is dan niet de meest goedkope onahole, dat is ook niet verwonderlijk aangezien dit een Premium XTC toy is. Maar als je premium claimt moet je ook wel echt leveren op dat gebied en ik kan met enige stelligheid zeggen dat XTC dat met de Panzer Girls – Kay zeker heeft gedaan. Ik denk dat deze masturbator een aanwinst is voor iedereen, of je nou net begint, al veel masturbators hebt versleten, of een echte connaiseur bent, deze toy moet je simpelweg een keer proberen.

Je koopt de Panzer Girls – Kay bij Motsutoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Panzer Girls Yukari onahole | Masturbator Review | Tess Tesst - […] heb je in oktober mijn review over de Panzer girls Kay gelezen dus eigenlijk weet je al best veel…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.