Panthra Nila G-spot Vibrator

04-11-2022

Een panterprintje, je moet er van houden. Ik hou er van, vooral omdat het best wel een beetje fout is. De Panthra sextoys hebben allemaal dit printje, ik vind het leuk! Eerder schreef ik al een review over de Panthra Shaka, een hele goede wandvibrator. En vandaag vertel ik je alles over de Panthra Nila G-spot vibrator. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs: 54,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik word hier best een beetje wild van, ja.

De verpakking en de inhoud

De panthra nila voor de verpakking. Panthra nila in het tasje, je ziet ook het boekje en het kabeltje.

Ja, ik ben dus echt een sucker voor een verpakking als dit. Deze Panthra Nila zit in een panterprinttasje! Ik vind dat zó leuk! Het tasje van de Panthra Shaka gebruik ik dus nog steeds voor mijn make-up. En dit tasje is een heup-/schoudertasje. Niet helemaal mijn stijl, maar alsnog. Ik denk dat dit gewoon een geweldige marketingtruc is, speciaal gericht op mensen zoals ik. Het is overigens echt wel een prima tasje, want die makeup-tas gebruik ik al ruim anderhalf jaar elke dag.

Om het tasje zit een kartonnen sleeve waar je informatie over deze G-spot vibrator vindt. In het tasje vind je natuurlijk de Panthra Nila zelf, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. Op het kabeltje zit een (panterprint)sticker met het Pantrha logo, zodat je het kabeltje altijd makkelijk kan herkennen. Superhandig!

Mijn eerste indruk van de Panthra Nila

De panthra nila in mijn hand. De panthra nila naast een lipstick

Nou, ik was al blij van het tasje, natuurlijk. Maar de Panthra Nila zelf ziet er ook goed uit. De onderkant van de vibrator, het handvat, is van ABS en heeft een panterprintje. Helemaal leuk. De vibrator zelf is gemaakt van zwart siliconen. Hij voelt heel flexibel, je kan ‘m echt makkelijk buigen. Het siliconen voelt lekker glad en een beetje zacht. Ik vind dat altijd een beetje gek om te zeggen dat het zacht voelt, want het siliconen is bij vibrators over het algemeen een dun laagje over een plastic binnenkant. Het is dus nooit echt zacht, als in dat je het lekker kan indeuken, zoals je bij sommige dildo’s kan doen. Maar toch voelt zo’n siliconen laag veel zachter dan gewoon een plastic vibrator.

De Panthra Nila heeft aan de bovenkant een kromming en de top is net een klein eitje. Dat is een vorm die over het algemeen prima geschikt is voor G-spot stimulatie, dus ik verwacht dat het wel goed gaat komen met deze vibrator.

De Nila heeft één knopje, ik had er liever twee gezien omdat ‘ie toch wel tien standjes heeft, maar het is geen ramp.

De test van de Panthra Nila

De panthra nila en een flesje sliquid Het knopje van de panthra nila

Zoals altijd bij seksspeeltjes gebruikte ik glijmiddel. Bij siliconen toys kan je het beste kiezen voor een waterbasis glijmiddel. In veel glijmiddelen zitten ingrediënten die de vagina kunnen irriteren. Ik kies daarom altijd voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen. Ik gebruikte nu Sliquid, omdat dat mijn favoriete glijmiddel is. Maar Pjur Woman Nude is ook een heel fijn glijmiddel.

Een G-spot vibrator kan je ook heel goed gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Ik kan zelf eigenlijk (bijna) niet klaarkomen van vibraties tegen mijn G-spot, maar vibraties tegen mijn clitoris vind ik wel echt heel lekker. Goed om daar mee te beginnen dus.

De vibraties van de Panthra Nila zijn goed. Ze zijn redelijk diep. Ik zou liever nog twee of drie extra steady standjes hebben, voor nét iets meer power. Maar ik ben hier zeker niet ontevreden over. De vibratiepatronen zijn op zich leuk, maar voor mij niet heel erg mijn ding. Ik ga meestal gewoon voor steady standje drie en daar kan ik dan ook best makkelijk mee klaarkomen.

De Panthra Nila als G-spot vibrator

De onderkant van de panthra nila met het logo. De bovenkant van de panthra nila

Maar, de Panthra Nila is natuurlijk een G-spot vibrator. Mijn G-spot laat zich het best stimuleren door wrijving. Vibratie daarbij kan soms wel extra lekker voelen, maar alleen de vibratie zorgt niet voor een orgasme.

De vorm van de Panthra Nila is echt heel goed om mijn G-spot te raken. De kromming is gewoon helemaal goed en omdat ‘ie ook iets dikker wordt, door die ei-vorm, raakt hij mijn G-spot makkelijk. Zoals ik al verwacht had, voelde alleen de vibratie wel lekker, maar deed het niet superveel voor me. Maar met wat beweging werd het wel echt lekker en kon ik ook een G-spot orgasme krijgen. Nu is het wel echt zo dat mijn G-spot dus makkelijk te pleasen is met wat wrijving.

Hoewel het dus echt heel lekker voelt en ik dus ook echt G-spot stimulatie ervaar, heeft deze Panthra G-spot vibrator voor mij niet dé ideale vorm voor G-spot stimulatie. Als er een iets betere ribbel is bij de top, werkt dat voor mij nog beter. Maar ik vind deze vibrator wel heel geschikt om je G-spot mee te ontdekken en te stimuleren, zonder dat het direct superheftig wordt.

Conclusie

Ik vind de Panthra Nila echt wel een lekkere vibrator. De vibraties zijn goed en ook heel geschikt om je clitoris mee te stimuleren. Mijn G-spot kan hij ook goed stimuleren, al zal het niet mijn favoriete G-spot vibrator worden. Wel echt een leuke sextoy om je G-spot mee te ontdekken!

Je kan de Panthra Nila G-spot vibrator hier bestellen bij Easytoys voor 54,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.