PalmPower Pocket

10-05-2019

Sextoy review by Tess: PalmPower Pocket

Ik ben echt een sucker voor mini versies van sextoys. De PalmPower kende ik al lang, leuk ding, werkt prima, maar ik ben er niet super enthousiast over. Maar toenik de PalmPower Pocket zag, een kleine PalmPower baby, was ik gelijk verkocht. Dit is toch gewoon te cute! Dus ik was erg blij dat ik een exemplaar opgestuurd kreeg voor een review.

Verpakking en de inhoud

Palmpower pocket Palmpower pocket

De verpakking van de PalmPower Pocket is heel eenvoudig. Gewoon een kleine, plastic verpakking met wat info over de sextoy. In de verpakking vind je natuurlijk de PalmPower Pocket, maar ook een gebruiksaanwijzing, een USB oplaadkabeltje en een super cute bewaartasje! De tijd dat satijnen bewaarzakjes luxe waren, ligt achter ons. Tegenwoordig moet je eigenlijk wel met iets beters komen. En dat doet deze PalmPower Pocket. Het bewaartasje lijkt net een mini sporttas, maar dan gemaakt van siliconen. Met rits. En de PalmPower Pocket en het oplaadkabeltje passen er samen precies in. Het is cute, het is handig, ik hou er van. De PalmPower Pocket is gemaakt van ABS plastic, maar de kop en het bandje waar je ‘m makkelijk vast kan houden, zijn van siliconen.

De specs van de PalmPower Pocket

Palmpower pocket Palmpower pocket

De PalmPower Pocket heeft vier steady vibratie standjes en drie vibratie patronen. Hij is niet waterproof, maar je kan het siliconen deel van de kop er af halen. Het zit als een soort mutsje over de kop. Dit kan je dan makkelijk onder de kraan, met wat zeep, schoonmaken. De rest van de PalmPower Pocket kan je gewoon met een vochtig doekje afnemen en dat zou ook wel genoeg moeten zijn.
De ‘nek’ van de wand vibrator is redelijk flexibel. Hij veert lekker een beetje mee als je wat druk zet, maar hij zwiept niet zomaar alle kanten op.
Wat ik ook erg handig vind, is dat er een stickertje met de tekst ‘palmpower’ om het USB oplaadkabeltje geplakt zit. Zo hoef je je dus nooit af te vragen waar dit oplaadkabeltje nou toch weer van is.

Ik had al gezegd dat ik dus helemaal gek was op de look van deze mini PalmPower. Maar ik had nog niet het idee dat ‘ie ook echt goed zou zijn. Want zo’n klein dingetje, hoeveel kracht kan daar nou in zitten? Maar toen ik ‘m aanzette, was ik aangenaam verrast. Deze PalmPower Pocket heeft ook echt power. De vibraties zijn echt wel krachtig en best diep. Yay!

De Test

Palmpower pocket Palmpower pocket

Tijd om ‘m te testen! Natuurlijk met een beetje Sliquid glijmiddel, want glijmiddel maakt alles lekkerder. De PalmPower heeft één knopje waarmee je door de standjes heen kan klikken. Ik ben niet zo’n fan van één knopje, maar op zo’n klein dingetje past er ook niet echt veel meer natuurlijk. Omdat er zeven standjes zijn, is het ook nog wel te doen. Toen ik de PalmPower Pocket aangezet had, viel me gelijk op dat ik de vibraties heel goed in mijn vingers kon voelen. Echt heel goed. Maar daar is dus dat siliconen bandje voor. Het is de bedoeling dat je je vingers daar op zet, dan worden de vibraties wat gedempt. Dat helpt ook echt wel wat. Je voelt de vibraties nog steeds, maar het is een stuk minder irritant. Wat ik wel jammer vind, is de plaatsing van het bandje. Dit is niet de plek waar ik normaal gesproken deze mini wand vibrator vast zou willen houden. Als ik m’n vingers daar hou, kan ik met die hand ook niet meer het knopje indrukken.

Hier kan ik ’t wel op

Palmpower pocket Palmpower pocket

Maar, als ik dan de PalmPower Pocket op mijn clitoris zet, wordt al het bovenstaande eigenlijk wel goed gemaakt. Deze vibraties zijn echt lekker, hier kan ik ’t wel op. Ik ben niet iemand die echt fan is van vibratiepatronen, maar soms gebeurt het dat ik bij een bepaalde toys de patronen toch echt helemaal lekker vind. Dat is ook zo bij deze mini vibrator.

Bij het eerste patroon gaat de vibrator heel snel achter elkaar aan-uit-aan-uit. Of eigenlijk misschien meer hard-zacht-hard-zacht. Dit is best een veelvoorkomend patroon, maar deze gaat duidelijk een stuk sneller. En dat voelt voor mij ook echt veel lekkerder.

Favoriet standje

Palmpower pocket Palmpower pocket

Maar mijn favoriete patroon is het patroon wat daarna komt. Dan beginnen de vibraties heel zacht en bouwen ze langzaam op tot ze op z’n hardst zijn. Wanneer je bij dat punt bent aangekomen, vallen de vibraties ineens weer terug naar het hele zachte standje. Ook een patroon wat op zich echt niet speciaal klinkt, want zo’n patroon kom je echt vaak tegen. Maar toch is deze dus echt anders.

Ik kan niet zo goed uitleggen wat er nou zo anders aan is, maar het gevoel wat ik krijg van dit patroon bij de PalmPower Pocket is echt super bijzonder. Mijn clitoris raakt er gewoon een beetje van in de war. Het lekkere gevoel wordt zo opgebouwd, en net wanneer ik (en mijn clitoris vooral) denk: ‘jaaaa, er komt nog meer!’, houdt het op. Alsof je een berg aan het beklimmen bent en zo ineens weer *boem* beneden bent. Mijn clitoris verlangt gewoon echt naar meer op dat moment, anders kan ik het niet omschrijven. En dat herhaalt zich elke keer, op zich heel voorspelbaar zou je denken, maar mijn clitoris trapt er elke keer weer in.  Ja, ja, jaa, jaaa, jaaaa…… neeeee! Dat klinkt super frustrerend, en eigenlijk is het dat ook, maar nou ja, ik ben ook wel een beetje masochistisch natuurlijk. Maar het is echt zo’n goede opwarmer. Dit is nou wat ik echt teasen noem. Goed teasen. En ik hou van goed teasen. Niet dat halfbakken gedoe. Een vibrator die mij echt laat verlangen naar meer, elke keer weer, ik vind dat knap. Ik hou er van.

Heel goed orgasme

Palmpower pocket Palmpower pocket

Dat patroon, oh als ik alleen al aan dat patroon denk dan voel ik het alweer. Gek van verlangen zou een mooie omschrijving zijn. Maar, wat ik eigenlijk wilde zeggen, voor ik weer aan dat patroon begon te denken, dat patroon, daar kom ik dus niet van klaar. Want het geeft me elke keer net niet wat ik zo graag wil. Maar de steady standjes geven me daarna wel echt een heel goed orgasme. Eerst even teasen en daarna door naar het orgasme. Voor mij de perfecte opbouw zo.

Conclusie

Palmpower pocket Palmpower pocket

Deze PalmPower Pocket ziet er super cute uit, maar hij doet z’n naam echt wel eer aan. Er zit echt wel wat power in deze mini wand vibrator. Nadeel is wel dat je de vibraties best wel goed in je vingers voelt en dat geeft op een gegeven moment echt een super irritant gevoel. Maar dat ene vibratiepatroon he, alleen daarom al zou ik zeggen: koop dit ding! Oh, en omdat ‘ie er zo cute uit ziet. En omdat ‘ie gewoon goed trilt. En hij is ook goed geprijsd. Nou ja, genoeg redenen dus. Ik ben er blij mee en hij mag voortaan in mijn regenboogtasje mee naar feestjes met mij.

Je kan de PalmPower Pocket hier bestellen voor 23,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sekstoy Review: Palm Power Pocket Wand - Miss Poppie - […] gevallen gewoon het meest voor de rechtlijnige standjes. Maar bij deze mini Wand had ik eerst de review van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.