PalmPower Extreme

15-11-2019

Wand review: PalmPower Extreme

De originele PalmPower is een best wel bekende, kleine wand vibrator. Ik heb er nog nooit een review over geschreven, maar wel over de mini versie: de Palmpower Pocket. En die beviel me heel goed. Nu kreeg ik van Erovibes de Palmpower Extreme. Ik ben best een beetje een powerqueen, als het op krachtige vibraties aankomt, dus ik was erg benieuwd.

De verpakking van de Palmpower Extreme

Palmpower extreme Palmpower extreme

De verpakking ziet er uit zoals je ook een beetje zo verwachten bij een toy die Palmpower Extreme heet. Gewoon stevig en stoer. Op de achterkant vind je wat informatie over de wand vibrator. In de doos vind je natuurlijk de Palmpower Extreme zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing. Het ziet er allemaal netjes uit.

De specs van de Palmpower Extreme

Palmpower extreme Palmpower extreme

Deze magic wand heeft een kop van siliconen en is dus helemaal bodysafe. Hij is oplaadbaar, met een USB-kabeltje met micro-USB-aansluiting. De vibrator is spatwaterdicht. De Palmpower Extreme heeft vier steady standjes en drie vibratiepatronen. Maar, je kan het knopje ook anders gebruiken.

Het knopje van de Palmpower Extreme

Palmpower extreme Palmpower extreme

Palmpower staat bekend om de werking van het knopje. Bij de meeste vibrators moet je steeds op het knopje drukken om β€˜m een standje harder te zetten, of door de patronen te klikken. Maar bij Palmpower kan je het knopje ingedrukt houden en dan gaat β€˜ie steeds harder. Als je de goede stand tegenkomt, laat je het knopje los en blijft β€˜ie op die stand trillen. Er zijn veel mensen die dit super fijn vinden, vaak omdat je op deze manier echt traploos een standje kan kiezen. Zelf heb ik een voorkeur voor gewoon klikken. Het fijne is: dat kan ook met deze PalmPower extreme! Super handig. Naast dit knopje, is er ook nog een apart knopje om β€˜m aan en uit mee te zetten.

De Test

Palmpower extreme Palmpower extreme

Ik voelde het gelijk al, van deze vibraties word ik blij. De vibraties zijn echt heel krachtig. Gelukkig, want die verwachting creΓ«er je ook wel als je je sextoy de naam β€˜extreme’ geeft natuurlijk. De lagere standjes geven ook echt diepe vibraties. Wanneer je β€˜m harder zet, wordt het iets meer buzzy. Maar de kracht van de vibraties compenseert dat echt enorm. Het voelt in elk standje super intens en de vibraties dringen echt wel diep door. Ik gebruik bij wandvibrators altijd een beetje glijmiddel, want dan voelt het allemaal nog veel lekkerder. Let wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt, vanwege de siliconen kop.

Het geluid

Palmpower extreme Palmpower extreme

Zo’n krachtige wand vibrator is natuurlijk niet fluister stil. Het geluid is zeker wel aanwezig, maar ik vond het zelf niet storend. Het was niet meer dan een andere, krachtige wand vibrator. Maar wanneer je huisgenoten hebt die niet mogen horen wat je doet, dan is dit misschien niet de meest geschikte sextoy.

Het ergonomische handvat

Palmpower extreme Palmpower extreme

De meeste wandvibrators hebben gewoon een recht handvat, maar bij de Palmpower extreme is dat anders. Het handvat heeft als het ware een knik. Ik vind dat net even wat handiger en comfortabeler dan een normaal handvat, maar om nou te zeggen dat het super veel verschil maakt, dat ook weer niet. Wat ik wel echt heel fijn vond, is de wand precies op die hoek vasthouden. Die hoek is eigenlijk meer een soort bol. En die bol, die houdt dus super lekker vast. Met als grote voordeel dat je ook veel beter druk kan zetten op de kop. En wow, dat voel je echt!

Zweven of drukken?

Palmpower extreme Palmpower extreme

Volgens mij zijn er twee types masturbeerders. Degenen die een vibrator heel lichtjes tegen hun lekkere plekjes aanhouden, bijna er boven zwevend. En degenen die duwen, druk zetten. Er is voor allebei wat te zeggen, maar met deze Palmpower Extreme ga ik voor die extra druk. En dat kan met deze vorm handvat super goed en wat is dat lekker. Ik ben fan! Vooral omdat ik echt super intense orgasmes kreeg op deze manier.

De patronen van de Palmpower Extreme

Palmpower extreme Palmpower extreme

Natuurlijk heb ik ook de patronen nog geprobeerd. Ik ben echt niet de grootste patronenfan, maar soms kan het wel heel lekker en stimulerend zijn. Bij het eerste patroon weet ik gelijk weer waarom ik niet van patronen hou. Daar vind ik dus echt niks aan. Maar het tweede en het derde patroon vind ik allebei wel echt lekker. Niet om mee klaar te komen, dat lukt mij gewoon niet met zo’n patroon, maar als opwarmertje.

Wat ik leuk vind van de patronen, is dat het lijkt alsof mijn clitoris iets verwacht, wat dan af en toe net niet komt. Dat geeft een bepaald verlangend gevoel. In je clitoris en in je hoofd. En dat werkt voor mij heel stimulerend. Lekker om mee op te warmen. Of dit zou het ook heel goed doen gecombineerd met een bondage. Lekker vastgebonden liggen en dan deze Palmpower Extreme tussen mijn benen. Ja, daar zou ik best wel een leuke avond mee kunnen hebben.

Conclusie

De Palmpower Extreme maakt mij echt wel blij. De vibraties zijn echt heel krachtig en in de lagere standjes ook echt diep. Het handvat zorgt ervoor dat je β€˜m heel fijn vast kan houden en lekker druk kan zetten. En dat is lekker. Heel lekker. Het is niet de stilste vibrator, maar hij is zo lekker dat dat echt niet stoort. Yay Palmpower Extreme!

Je kan de Palmpower Extreme hier bestellen bij Erovibes voor 109,90Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

  1. Mag ik vragen welke de dildo is die op het treinraam hangt in jouw instagram? Is dat de maia riley? Ik vind het spijtig dat de naam van de toy er niet altijd bij staat..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.