Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong

16-11-2018

Sextoy review by Tess: Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong

Opblaasbare dildo’s bestaan al zo lang ik van seksspeeltjes weet. Vroeger heb ik er ook wel eens gehad, maar dat is lang geleden en die was van een of ander viezig materiaal. Dus die ging ook niet zo lang mee. En nu kreeg ik van Dries van Shotstoys deze Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong. Een hele lange, niet zo geïnspireerde naam, maar je weet wel gelijk wat je in huis hebt. Een opblaasbare vibrator dus.

Ouch!

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Het merk Ouch! is een merk van Shotstoys zelf en bestaat vooral uit BDSM toys. In super leuke kleurtjes, ik vind het echt helemaal leuk. Maar dit merk heeft ook een paar seksspeeltjes die net iets meer kinky zijn. Zoals dus deze opblaasbare vibrator. Dit is denk ik niet een seksspeeltje dat heel gemiddeld is en voor mij voelt ‘ie ook wel wat meer kinky. Dat ‘ie dan in zo’n lief lila kleurtje is, maakt dat ‘ie toch weer wat vriendelijker oogt.

De verpakking

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Deze siliconen opblaasbare vibrator is geen hele dure sextoy, dus de verpakking is ook vrij basic. Maar toch ziet het er wel leuk uit. De doos is, net als de toy, lila, met een zilveren randje. Het logo van Ouch! ziet er ook leuk en fris uit. Het midden van de doos is open, en door de plastic inlay kan je de seks toy al zien. Op de achterkant van de verpakking vind je wat nuttige info en een vreselijk verkooppraatje. Zoals me al eerder was opgevallen op dozen van Shotstoys, laat ook hier die tekst zeker wat te wensen over. “Elke keer als u knijpt in de opblaas bal zal uw intens genieten..” Uw wat? Het lijkt wel een Google translate vertaling en dat is toch wel een beetje jammer. Dus sla vooral de teksten in acht talen op de achterkant over, en ga gelijk door naar de toy, want die is veel leuker en beter.

Bodysafe

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

De opblaasbare vibrator is gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Super belangrijk vind ik, want het is toch iets wat je in je lichaam inbrengt. Dan wil ik natuurlijk dat het niet giftig is, maar ook zeker niet poreus, want dat is niet goed schoon te maken. Daar voldoet dit seksspeeltje helemaal aan. Op het blog van Shotstoys kan je ook een artikel vinden over veiligheid van materialen bij seksspeeltjes.

Afstandsbediening en blaasbal

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Aan de vibrator zitten twee draadjes. Of eigenlijk een draadje en een slangetje. Een gaat naar de afstandsbediening, waarmee je de vibraties kan bedienen. Er zijn tien verschillende trilstandjes. Het slangetje gaat naar het opblaasballetje. Als je daar in knijpt, komt er lucht in de opblaasbare dildo en wordt hij, net als een ballon die opgeblazen wordt, dus groter. Bij de opblaasbal zit ook een knopje dat de lucht er weer uitlaat. Als je die even indrukt, gaat er een klein beetje lucht uit en als je ‘m ingedrukt houdt, loopt ‘ie helemaal leeg, terug naar het originele formaat. De vibrator heeft een hard binnenste deel, met daar omheen dus een (dun) laagje siliconen. In zijn originele formaat voelt hij dus gewoon als een normale, stevige vibrator.

De Test

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Dus, het ziet er allemaal leuk uit en het is veilig, maar hoe voelt deze opblaasbare vibrator nou? Ik was erg nieuwsgierig, want ik kon me niet meer veel herinneren van het exemplaar dat ik jaren geleden had gehad. Ik vond het toch wel een beetje spannend, want dit is toch wel een heel ander soort toy dan anders. In zijn originele formaat is hij vrij bescheiden. Met een beetje glijmiddel op waterbasis breng je ‘m dus makkelijk in. Ik gebruikte natuurlijk mijn favoriete glijmiddel Sliquid Sizzle.

Not so good vibrations

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Met de losse (niet draadloze) afstandsbediening kan je makkelijk de vibraties bedienen. De vibraties zijn niet indrukwekkend. Ze zijn niet zo krachtig en een beetje buzzy. Maar eerlijk is eerlijk, deze toy heb je waarschijnlijk ook niet uitgezocht voor de vibraties. Ik in elk geval niet. Het is voor mij een leuk extraatje dat ‘ie kan trillen. En dat is ook precies wat het is. Het is leuk dat ‘ie het kan, maar voor de vibraties hoef je het niet te doen. Wanneer de vibrator opgeblazen is en je de vibraties aan doet, voel je daar eigenlijk nog maar vrij weinig van. Wat ook wel logisch is, aangezien het vibrerende deel zich in het midden bevindt en er een hoop lucht omheen zit. Alleen in de top is het nog wel wat merkbaar.

Blow it up!

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Toen was het tijd voor het echte spannende deel. Het opblazen. Het ging best makkelijk, het slangetje heeft ook een goede lengte. Al na één keer knijpen in de bal voelde ik echt verschil. En het voelde echt heel apart, wel opwindend. Volgens de verpakking mag je maximaal drie keer knijpen, uit veiligheidsoverwegingen, maar ik heb nog een paar keer meer geknepen. Ik had niet het idee dat ‘ie zou ploffen in elk geval. Maar wel iets om rekening mee te houden dus, je kan niet oneindig doorgaan met opblazen natuurlijk. Net zoals bij een  ballon. Op een gegeven moment kan ‘ie dus wel knappen. Ik denk dat drie keer knijpen wel erg op safe spelen is, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Honey, I blew up the dildo!

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Het voelt echt heel bijzonder om iets dat in je zit gewoon groter te voelen worden. Ik merkte wel dat het belangrijk is om te zorgen dat de dildo echt zo ver mogelijk in de vagina zit. Anders wordt het deel dat uitsteekt steeds groter. Daar is natuurlijk geen druk, dus wel logisch ook eigenlijk. Maar je moet ‘m dus echt ver genoeg inbrengen en vasthouden. En dan genieten van het gevoel.

Stimulerend gevoel

Ouch! Inflatable vibrating silicone dong Ouch! Inflatable vibrating silicone dong

Ik vond het echt super fijn en spannend voelen om wat af te wisselen met het formaat. Dus wat opblazen en dan juist weer wat lucht er uit laten lopen. Omdat juist het gevoel dat ‘ie groeit het fijnst voelde. Ik vind het echt super moeilijk om te omschrijven, want het is gewoon niet vergelijkbaar met een ander gevoel. Ik vond het heel stimulerend voelen. En ook soort van interessant om te voelen tot welk formaat ik ‘m kon opblazen, tot hoe ver het goed voelde. Want als ‘ie te groot wordt (voor mij dan), dan gaat het een beetje pijnlijk voelen. Met zo’n merknaam als Ouch! best grappig. En als je van een beetje pijn houdt, ook extra leuk dus. Maar je kan heel makkelijk dan snel een klein beetje lucht er uit laten en dan dus  gewoon genieten van het voor jou maximale formaat. En geloof me, dat voelt dus echt wel heel lekker.

Conclusie

Deze Ouch! Inflatable Vibrating Silcone Dong is echt een leuke sextoy die net even anders dan anders is. Ideaal voor sizequeens en mensen die het leuk vinden om wat te experimenteren met formaat. Voor de vibraties hoef je ‘m niet te kopen, maar mij persoonlijk maakte dat maar weinig uit eigenlijk. Dit is echt wel een leuke toy om lekker mee te spelen en te experimenteren.

Je kan de Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Dong hier bestellen bij Bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Giveaway dag 3 | Tess Tesst - […] kan je de Inflatable Silicone Vibrating Dong winnen waar ik een review over heb geschreven. Deze toy heeft me…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.